این تریلر مگه CG نبود؟ از هیچ جای این تریلر نمیشه در مورد بازی و گرافیک بازی قضاوت کرد.
این تریلر مگه CG نبود؟ از هیچ جای این تریلر نمیشه در مورد بازی و گرافیک بازی قضاوت کرد.
نمیشه کاملاً در این مورد قضاوت کرد.اگه گیم پلی Run for Your Life رو دیده باشی(همونی که تو یه کتابخونه میگذره) در اون به خوبی بخش های stealth بازی رو میشه دید.کلاً در اینکه دوز stealth بازی کم خواهد شد نباید تردید کرد اما احتمالاً مثل بسیاری از بازی هایی که قبلاً کاملاً stealth بودند در نسخه جدیدشون که به تازگی منتشر شده میشه بخش هایی از بازی رو هم به صورت stealth و هم به صورت run & gun رفت.ولی کسی که عاشق stealth باشه خودش میدونه چه طوری باید بازی رو بازی کنه.برای مثال به Deus Ex: Human Revolution اشاره می کنم.در بازی augmentation ها و سلاح های فوق العاده ای وجود داشت که با استفاده از اون ها تار و مار کردن دشمن ها بسیار آسون می شد ولی در عین حال augmentation های عالی ای هم برای approach مخفی کاری قابل خریداری بود و من کل بازی رو بدون کشتن حتی یک نفر(به جز boss ها که متأسفانه راهی جز کشتن آنها وجود نداشت) و فعال کردن یک alarm(به جز alarm های scripted بازی) به پایان رسوندم.Hitman هم به احتمال فراوان چیزی شبیه به این خواهد بود و به نظر من اشکالی هم نداره.هر کسی هر جور که می خواد میتونه در بازی پیش بره و این یعنی همون آزادی عمل.به قول شاعر گفتنی: "هر کسی از ظن خود شد یار من"!![]()
تصاویر جدید
اگه هم action بشه هم stealth که خوبه مثل قبلی هاش اما splinter cell conviction نتونست خوب این کارو کنه و خیلی از دارایی های اصلیش رو از دست داد با این که چیزای جدیدی داشت من از این میترسم
خب اون چیزی که انتظار داشتم برآورده شد و VG247 یک ویدئوی hands-on از بازی نمایش داد که تو اون Agent 47 با 5 نوع approach مختلف،هدف خودش رو در Chinatown به قتل میرسونه.
از طریق لینک های زیر میتونید این ویدئوی جالب رو برای مدت 7 روز از تاریخ درج این پست دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با فرمت MP4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با فرمت FLV
واقعا یه سازنده یه بازی رو اینطوری به نمایش میزاره یکی هم مثل راک استار , مکس پین رو نابود میکنه طوری که ارزش نمیشه براش در نظر گرفت! ( نظر خودم البته)
این ویژگی چند روش برای کشتن اگر تو بازی نبود حتما ضربه بزرگی به گیم پلی و مخفی کاری بازی میخورد خوبه که سازنده این همه دقت و ظرافت رو داره تو کارش همینطور این بازی یکی از برترین های 2012 هم میشه کلا نمایش هایی که این بازی داشت همه عالی بود!
موتور بازی هم از نظر هنری , تکنیکی در سطع بالایی قرار داره از نورپردازی زیبا تا بقیه جزئیات همه بالا
خود هیتمن هم مثل همیشه یه شخصیت خاص...
بقیه موارد هم نیاز به گفتن نداره دیگه این دمو هم ثابت کرد این مامور 47 میخواد باز هم بعد از چند سال دنیای مخفی کاری رو متحول کنه! خیلی خوبه اسکوئر به عنوان ناشر به ارزش های اینطور بازی ها توجه میکنه...
مرسی ساسان.....خارق العاده بود تریلر...فوق العاده.
برای کسایی که ندیدنش تریلرو : هیتمن مامور تا یک مرد با کت آبی رو در محله چینی ها بکشه .هیتمن به محله چینی ها میره و با 5 روش مختلف اون رو می کشه :
- یک بار بصورت اکشن و دو کلت در دست(پلیسای اطراف اون مرد رو هم می کشه)
- یک بار وقتی کنار ماشین مقتول بمب میذاره و یه مشت میکوبه و دزدگیر ماشین رو به کار میندازه و از اونجا دور میشه ...مقتول میره سمت ماشینش و ماشین منفجر میشه
- یک بار فردی رو که قرار با مقتول ملاقات کنه رو در خفا می کشه و میره ملاقات مقتول بعد اونو به اتاقش می کشونه و با چاقو می کشه
- یک بار هم در لباس فرد ملاقات کننده میره اتاقش و توسط sniper از فاصله دور مقتول رو می کشه
- یک بار هم منتظر میشه تا مقتول برای دستشویی به گوشه ای از یک کوچه خلوت بره و بعد کابل بالاسرش که حاوی وسایل ساختمانی هستش رو توسط شلیک خفه کن بریده و با اوار کردن اون وسایل بر روش اونو می کشه...
تمامی این 5 روش در یک محوطه نسبتا بزرگ با کلی npc در حال تردد رخ میده و واقعا عالی درست شده بود...........اگه کل بازی همچین طراحی مراحل غنی و متنوعی داشته باشه رسما میشه اسم شاهکارو گذاشت رو بازی ....یعنی کاملا hitman در زمینه assassian بی رقیب خواهد بود.
تنها ایرادی که من دیدم انیمیشن برداشتن وسایل و پوشیدن لباس اینا بود که وجود نداشت و مثلا یهو لباس عوض میشد.....امیدوارم تا عرضه رو این مورد کار کنن چون حیف که بازی با این سطح کیفی و این گرافیک و فیزیک خوب از این قسمت لطمه بخوره...
.
Last edited by halflife g; 02-06-2012 at 15:53.
عجب تریلری بود. البته این سبک های مختلف کشتن از همون اوایل تو هیتمن بود و چیز جدیدی نیست. این سیستم لباس عوض کردن هم باید تغییر کنه خیلی ابتدایی هستش. من موندم لباس همه هم فیت خودشه !تنگ و گشادی تو کارش نیست. بعد تو این تریلر نشون داد که یارو را با چاقو میزنه می کشه لباسشو هم میپوشه خبری هم از خون نیست. کلا این چیزا را بهش توجه کنن بازی واقعی تر و زیبا تر میشه
رو این موضوع زیاد فک کردم ...ولی باید به سازنده ها حق داد ...نمیشه این موردو واقعی کرد یا طور دیگه ای نشون داد ....فرض کنید هیتمن بیاد لباسو دربیاره بپوشه و ...5مین میکشه ! به نظر من هیچ راهی نداره !دی!!تنها ایرادی که من دیدم انیمیشن برداشتن وسایل و پوشیدن لباس اینا بود که وجود نداشت و مثلا یهو لباس عوض میشد.....امیدوارم تا عرضه رو این مورد کار کنن چون حیف که بازی با این سطح کیفی و این گرافیک و فیزیک خوب از این قسمت لطمه بخوره...
.
با دیدن این تریلر ...شاید زود باشه ولی فک کنم بشه اسم شاهکارو روش گزاشت .. یا TOP 5 2012 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)