چی شد نظرت عوض شد![]()
چی شد نظرت عوض شد![]()
آخه من اون موقع 5 دقیقه ی اولش بودم![]()
مثلا 5 دقیقه اولش بد بود که بعدش خلافش ثابت شه ؟
موندم مترو رو پاک کنم یا بزارم بمونه چون احتمال بالا DLC میاد باز باید بریم !
از محیط بیرونش خوشم نیومده بود .
خوب تموم شد بازی! خیلی فاز داد. واقعا بازی ردیفی بود. در کل بازی وقتی با آدم سر و کار داشتیم فوق العاده آسون و وقتی با جک و جونورا سر و کار داشتیم واقعا بازی سخت و طاقت فرسایی میشد! مخصوصا اینکه باید حواسمون به اکسیژن و مهماتمون هم بود. داستان خوبی هم داشت.
در کل 8.5 میدم به بازی
من این بازیو دانلود کردم. ولی یه فایل فشرده است که فرمتش arc هست. نوشته با نرم افزار winAce باز میشه و لی هر کاری کردم باز نشد. کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
این بازی دقیقا سبک چه بازی هست ؟ مثل homefornt هست یا بایوشاک یا... ؟ ترسناکه یا..؟
اول شخص اکشن شوتر (مخفی کاری هم میشه گفت) ترسناکم هست.
FreeArc رو یه تست بزن احتمال زیاد حل میشه
سوال :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن بازی
Last edited by Angel Of Darkness; 17-06-2013 at 23:22.
دوستان یکی زحمت بکشه یه کمکی به من بکنهمن به دلیل مشکل گرافیکی که با پج بازی داشتم و یه
مدتی هم از خونه دور بودم نرسیدم بازی رو ادامه بدم اما الان میخوام تمومش کنم
یکی از اعضا که کارت گرافیکی Nvidia داره و پچ بازی رو هم ریخته. ( حالا چه پچ 1.0.0.2 باشه چه 1.0.0.4 فرقی نمیکنه ) فقط
یه عکس از این قسمت بازی که من ازش عکس گرفتم بگیره و بذاره اینجا تا مقایسه کنم ببینم گرافیک بازی من با پچ مشکل داره یا بدون پچ!!! چون شک دارم
کارت گرافیک من ATI هست و ظاهرا بعد از ریختن پچ مشکل پیدا میکنه یا درست میشه!!! مطمئن نیستم یکی که کارت گرافیکی Nvidia داره از این صحنه یه عکس بگیره که
مطمئن بشم
این صحنه دقیقا همون اول چپتر REICH دو قدم جلوتر هستش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)