سلام دوستان بهترین لباسشویی از نظر قیمت و کیفیت تولید داخل کدوم مدل وکدوم برند]
مرسی .
سلام دوستان بهترین لباسشویی از نظر قیمت و کیفیت تولید داخل کدوم مدل وکدوم برند]
مرسی .
به نظر من حایر یا همون اسنوا بهترینه - ما و چندتااز فامیلامون حایر داریم و بسیار راضی هستیم ضمنا صدای کمی هم داره - آبسال و پارس هم خوبنسلام دوستان بهترین لباسشویی از نظر قیمت و کیفیت تولید داخل کدوم مدل وکدوم برند]
مرسی .
قیمت لوازم خانگی میتونین در زیرنویس شبکه بازار ببینید
دوستان از کجا میشه تشخیص داد لباس شویی BOCH و AEG ساخت آلمان اند یا ترکیه؟
بهترین راهش اینه که از نصابش بپرسی
این 2 مارک رو نمیدونم ولی اصولا یه سری وسایل هستند که مثلا موتورشون ساخت یه کشوره بقیه وسایل برای یه جای دیگه
در ضمن بخاطر تحریم ها بیشتر کالاهای خارجی ساخت ترکیه و چین وارد میشوند و به اسم المان فروخته میشوند خیلی مواظب باشید
سلام نمیدونم به این بخش ربطی داره یا نه سوالم
یه سری لوازم خونه چند سال پیش خریدم اما بنا به دلایلی استفاده نکردیمو هنوز آک مونده حالا میخوام بدونم اگه بعد این همه مدت بزنیم تو برق و استفاده کنیم مشکلی نداره؟یهو موتورشون نترکه یا اتفاق دیگه ای
مثلا
یه یخچال فریزر ال جی و یه کولر پنجره ای سامسونگه که 10 سال تو جعبه بدون استفاده بودن(نو هستن)یا یه اسپلیته که 3سال...
اگر زمین نخورده مشکلی نداره.از لحاظ ترکیدن خیالت راحت باشه.ولی اصولا بهتره لوازم خانگی رو خود شرکت بیان نصب کنند که اگر ایرادی چیزی داشته باشه خودشون درستش کنند
اعضای گرامی سلام:
در رابطه با کار تحقیقاتی خود درصدد بررسی تاثیرات ناشی از گفتگوهای میان افراد در تالارهای گفتگو بر برندهای مختلف می باشم. بدین منظور این تاپیک را برای انجام مطالعه خود مناسب دیدم و در طی سه ماه گذشته گفتگوهای بین افراد در این تاپیک را دنبال می کنم. قابل ذکراست تحقیقات من دانشگاهی بوده و ارتباطی با شرکت های وابسته به برندهای مختلف و یا شرکت های تبلیغاتی و بازاریابی ندارد. به تمامی اعضا اطمینان داده می شود که این کار صرفا جنبه پژوهشی دارد و کلیه اطلاعات افراد در این تالار محرمانه تلقی شده و مورد هیچ گونه سوء استفاده قرار نخواهد گرفت. امیدوارم در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر بتوانم با بعضی از شما تماس بگیرم.
متشکرم
Beeiot
Last edited by beeiot; 08-12-2012 at 11:32.
سلام
یه بخارشوی برای خونه میخوام بخرم .
ولی هیچ اطلاعاتی ندارم .
بودجه هم تا 350 تومن هست .
چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟
میشه یه تاپیک مجزا بزنم اونجا مشاوره بگیرم ؟
ممنونم .
شما خوستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)