تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به قول صدر(انگار) همین ملت تا میرن تو یه کشور قانونمند با ادب میشن ولی اینجا دوس دارن مثل حیوون زندگی کنن(میبخشید)
    من با این حرف شما و آقای صدر موافق نیستم! این قانون و رفتار مردم بومی اون کشوره که باعث میشه فرد غریبه یا تازه وارد مثل اونا رفتار کنه!

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

من با این حرف شما و آقای صدر موافق نیستم! این قانون و رفتار مردم بومی اون کشوره که باعث میشه فرد غریبه یا تازه وارد مثل اونا رفتار کنه!
    منافاتی با حرف من نداره
    حرفه من اینه چیزایی ساده ای مثل فش ندادن تو ورزشگاه اموزش نمیخواد !!!!
    و البته خیلی از رفتارهای ساده که ما توی جامعه انجام میدم هم نیازی به اموزش نیست
    هرچند که مسئولین ما کلا کاری انجام نمیدن نه تو زمینه اموزش نه فرهنگ نه ..... بگذریم

4. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض حركت غير اخلاقي بازيكنان اسپانيايي + عکس

برخي رسانه هاي خبري دنياي فوتبال و شبكه هاي اجتماعي جهان طي هفته گذشته، موضوع رفتار غير ورزشي شيث رضايي و محمد نصرتي را به عنوان خبر اول خود درج كردند تا به نوعي در كنار حركت تخريبي عليه ايران، فساد هاي اخلاقي بازيكنان خود را نيز لاپوشاني كنند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از فردا؛ اين رفتار غير حرفه اي روزنامه هايي چون ماركا و آس از يك سو و وبسايت ياهو از سوي ديگر در شرايطي صورت گرفت كه فوتبال اروپا، بارها و بارها چنين صحنه هايي را تجربه كرده و هيچ گاه به انتشار تصاوير آن اقدام نكرده است. تصوير زير نيز نمونه اي از اقدامات غير اخلاقي بازيكنان اسپانيايي است.

دو پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند. بسیاری از رسانه های دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.

آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران ، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه دردناک را تماشا کنند. سایت مارکا هم با اشاره به اتفاقی که در زمین رخ داده ، تصویرش را منتشر کرد .

ياهو نيز در حالي به انتشار اخبار و تصاوير ديدار تيم هاي پيروزي و داماش پرداخت كه در گزارش منتشر شده حرفي از اقدام انجام شده توسط شيث و نصرتي زده نشده و فقط به محروميت و تعليق دو بازيكن ايراني اشاره كرده است.

اين در حالي است كه واقعيت فوتبال ايران چيزي به جز اين را در بردارد. هرچند غالبا در فوتبال ايران شاهد رفتارهاي ناشايستي از سوي بازيكنان هستيم اما طي سال هاي اخير صحنه هاي عبرت آموز ديگري هم وجود داشته كه هيچ يك از رسانه هاي ورزشي جهان، به اين شكل به آنها نپرداخته اند.

به عنوان مثال سال گذشته جایزه اول بازی جوانمردانه سال 2010 ورزش جهان به امین متوسل‌زاده مهاجم تیم فوتبال باشگاه راه‌آهن اهدا شد. متوسل زاده که به واسطه رفتار جوانمردانه‌اش دربازی دو فصل گذشته تیم‌های مقاومت‌سپاسی و استیل‌آذین کاندیدای دریافت جایزه بازی جوانمردانه سال 2010 جهان شده‌ بود این جایزه را دریافت کرد.

كسب اين مقام توسط يك بازيكن ايراني نه تنها در هيچ كدام از رسانه هاي فوتبال جهان منتشر نشد، بلكه اغلب سايت ها و روزنامه هاي ورزشي كشور نيز به اندازه لازم به آن نپرداختند تا حركت شيث و نصرتي به عنوان چهره فوتبال ايران در دنيا محسوب شود.

بنابراين گزارش آنچه در هفته گذشته بيش از هر چيز ديگري مورد توجه قرار گرفت ، انتشار تصاوير اين دو بازيكن در رسانه هاي خبري جهان بود كه بي شك سوء استفاده و حركت تخريبي رسانه هاي خارجي عليه ايران را در بر داشت.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض علیرضا نیکبخت :من اولین قربانی حاشیه ها بودم !

من اولین قربانی حاشیه ها بودم !

من اولین قربانی حاشیه ها بودم !
    علیرضا نیکبخت واحدی که چندی پیش به دلیل یک اتفاق مشخص و خارج از فوتبال با یک سال محرومیت از فوتبال روبه رو شد در گفتگویی که عصر دیروز با ما انجام داد از اتفاقات اخیر پرسپولیس، تیم ملی، پیکان و ..... سخن گفت.
    قدس آنلاین: نیکی در قسمتی از صحبت هایش می گوید:«نه تنها از من حمایتی نشد، بلکه بعضی ها هم مرا زدند که بروم پایین تر... ولی من علیرضا نیکبخت واحدی بودم که تمام نشدم و الان بازی می کنم.»
    *فرهاد کاظمی به عنوان سرمربی تیم پیکان نظر مساعدی روی تو دارد
    آقا فرهاد نسبت به من لطف دارد. از وقتی که کنار دایی فرهاد هستم آنقدر از لحاظ روحی و روانی بالا رفته ام که خودم لذت می برم. اینکه من نسبت به ایشان ارادت دارم و او هم به من اعتقاد دارد، بهترین حالت است.

*کاظمی می گفت که مربیان تیم ملی باید به لیگ دسته اول هم توجه داشته باشند.
    من کاملا با نظر ایشان موافق هستم. لیگ یک شرایط خاص خودش را دارد. هرچند خیلی ها می گویند که جای من لیگ یک نیست ولی من به خاطر آقا فرهاد به لیگ یک آمدم. این را مطمئن باشید که در لیگ یک هم خیلی از بازیکنان هستند که شرایط بازی در لیگ برتر را دارند و من امیدوارم که کی روش و مسوولان تیم ملی به لیگ یک هم توجه بیشتری داشته باشند.
    *فکر می کنی بتوانی از لیگ یک به تیم ملی برسی؟

هیچ چیز بعید نیست. تیم ملی، تیمی است که از بهترین بازیکنان یک کشور تشکیل می شود و هیچ دلیلی وجود ندارد که از لیگ یک بازیکنی در تیم ملی نباشد. من علیرضا نیکبخت واحدی هستم. خودم را می شناسم و این را می دانم که آنقدر توانایی دارم که حتی از لیگ یک هم به تیم ملی دعوت شوم.
    *محرومیت و دوری از فوتبال، آن هم به دلیل منشوری شدن، ضربه بدی به تو زد و باعث شد تا از جایگاه اصلی ات دور شوی و حالا این اتفاق برای شیث و نصرتی افتاد.
    همانطور که گفتی این اتفاق یکبار برای من پیش آمد و ضربه بدی به من زد. من خیلی دوست داشتم در مورد این بچه ها صحبت کنم. نمی خواهم کار اینها را لاپوشانی کنم و یا یک جوری با ماست مالی همه چیز را تمام کنم. اگر حرفی می زنم فقط به این دلیل است که مثل آنها درد این موضوع را چشیده ام و می دانم که آنها چه شرایطی دارند. شک نکنید که شیث و نصرتی در حال حاضر سخت ترین روزهای زندگی شان را می گذرانند. اینها یک اشتباهی کرده اند به اندازه همان باید تنبیه شوند ولی این درست نیست که هر روز آنها را اعدام کنیم و آبرو و حیثیت شان را ببریم. حتی یک پزشک جراح هم ممکن است که روزی اشتباه کند و یک نفر جانش را از دست بدهد. اینها هم توی کار خودشان جزو خوب ها بوده اند و حالا فقط یک اشتباه داشته اند، البته نباید از کنارش به سادگی گذشت. من معتقدم که اینها باید به اندازه کارشان تنبیه شوند و این درست نیست که نابودشان کنیم. این بچه ها مثل بیمارانی هستند که به پزشک احتیاج دارند. مثل کسی که برای زندگی به هوا احتیاج دارد نباید اینها را با دور کردن از فوتبال کشت و نابود کرد.
    *مثل اینکه خیلی نگران هستی؟

صحبت شما در مورد شرایطی که من داشتم درست بود. من می دانم که اینها چه دردی می کشند، من به خاطر یک مساله ای که خارج از فوتبال بود و به زندگی شخصی ام ربط داشت، یک سال محروم شدم. به هرحال من قربانی شدم؛ اولین قربانی. وقتی این اتفاق افتاد، تا یک مدت نگاه مردم به من طور دیگری بود. نگاهی روی من سنگینی می کرد و می دانستم که همه یک جور دیگر مرا نگاه می کنند. یک احساسی پیدا می کنی که انگار قاتل هستی و همه می خواهند نابودت کنند. حالت بدی است. شنیدم که نصرتی و شیث از شدت خجالت و ناراحتی حتی از خانه خارج نشده اند. مگر اینها خانواده، دوست و فامیل ندارند. مگر اینها برای این فوتبال و این مملکت زحمت نکشیده اند. من هنوز هم می گویم که توی آن ماجرا قربانی شدم. هنوز هم خجالت می کشم و نمی توانم بپذیرم که به خاطر یک اتفاق شخصی و خارج از فوتبال، یک سال از بهترین روزهای زندگی فوتبالی ام حرام شد و کلی دردسر و نگاه سنگین را تحمل کردم. در این شک نکن که اگر من نیکبخت نبودم در همان دوره نابود شده بودم و همه چیز تمام می شد. اگر نیکبخت نبودم حتی الان لیگ یک هم نمی توانستم بازی کنم و هزار و یک جور اتفاق می افتاد.
    *اما با آن نیکبختی که قرار بودی بشوی هم فاصله زیادی پیدا کردی. تو می توانستی یکی از بهترین لژیونرهای آسیا باشی و در بهترین باشگاه های اروپا بازی کنی.
    قبول دارم ولی قسمت این بود. یکسری بدشانسی، یکسری اشتباه و مسایلی که خودم هم در بعضی جاها مقصر بودم اما این را هم قبول کن من دچار مسایلی شدم که برای خیلی ها اتفاق نیفتاد. به قرآن توی تمام آن مدت به جز چند تا دوست کسی حالم را نپرسید و انگار روزی صد دفعه دنیا روی سرم خراب می شد.

*در برنامه نود هم راجع به همین مساله صحبت شد و در پایان فقر فرهنگی به عنوان موثرترین عامل در وجود این مسایل معرفی شد.
    برنامه نود را دیدم. خیلی خوب بود. دست عادل درد نکند. کاش عادل فردوسی پور در زمانی که آن اتفاق برای من هم افتاد چنین کاری می کرد. البته در آن برهه هم عادل چند دقیقه ای در مورد این موضوع صحبت کرد ولی حمایتی که در برنامه نود از بچه ها شد عالی بود و امیدوارم که به نتیجه برسد. وقتی آن اتفاق برای من افتاد بعضی ها فقط به من لگد زدند تا بروم پایین تر، کسی دنبال کمک کردن نبود و طوری با من رفتار می کردند که انگار دزد گرفته اند. در آن زمان من خیلی چیزها یاد گرفتم. مثلا تا قبلش در مورد عزیزمحمدی چیز دیگری فکر می کردم ولی حالا در مورد او نظر دیگری دارم. عزیز محمدی انسان خوبی است و دیدید که در مورد این ماجرا هم چطور در مورد نصرتی و شیث صحبت کرد.

*تو و شیث در دورانی که در پرسپولیس همبازی بودید، ارتباط خوبی با هم داشتید و اتفاقا در همان برهه بود که آن ماجرای هواپیما پیش آمد.
    کاری که شیث در هواپیما کرد، فقط یک شوخی بود. شیث بچه خوبی است. او بازیکن خوبی هم بود و به همین دلیل هم همه دوستش داشتند. من در آن سفر و در پروازی که داشتیم، با همین شیث همسفر بودم و او می خواست که با آن کارش با من شوخی کند و به قول خودش مرا بترساند، ولی هرگز فکرش را نمی کرد که این اتفاق بیفتد. شوخی که شیث فکر می کرد ساده و جالب است، ناگهان به آن اتفاق بزرگ تبدیل شد و خود او بیشتر از هر کسی از این موضوع می ترسید و ناراحت بود.

*اما اگر همان زمان یا در اتفاق های قبل با این جور مسایل برخورد درستی می شد، شاید الان این اتفاق ها نمی افتاد.
    باز هم می گویم که شیث هم پسر خوبی است و هم بازیکن خوبی. برای همین هم بود که همه او را دوست داشتند. من هم این موضوع را قبول دارم و باز هم می رسیم به آن ماجرای فقر فرهنگی. باور کن که یک بازیکنی مثل من هرچه در این مدت رو کرده، خودش یاد گرفته! هرچه که الان بلد هستم، از تجربیات خودم بوده است. هیچ کس در این مدت یک فرهنگ سازی و کار آموزشی درست نداشته است. من معتقدم که اگر دنبال داشتن یک فوتبال خوب و بافرهنگ هستیم، باید برایش برنامه و آموزش داشته باشیم.
    *وضعیت پرسپولیس را چطور می بینی؟

دلم نمی خواهد حرفی بزنم که کسی ناراحت شود، ولی من با ۷ سال سابقه حضور در استقلال و ۴ سال بازی در پرسپولیس، معتقدم که بعضی از بازیکن ها در حد و اندازه های این تیم نیستند. مگر می شود که یک بازیکن در داربی برای اولین بار پیراهن یکی از این تیم ها را بپوشد؟ پرسپولیس و استقلال بهترین و بزرگ ترین تیم های فوتبال این مملکت هستند و زمانی بازی کردن در این تیم ها برای گنده گنده هایش آرزو بوده است. من کوچک تر از آن هستم که بخواهم حرفی بزنم، ولی بعضی از بازیکن های این تیم در حد اسم و نام این باشگاه نیستند. خیلی از بازیکن های تیم های بزرگ در لیگ برتر و لیگ یک یا قرمز هستند یا آبی. این خیلی بد است که بازیکنان این تیم ها بدون توجه به این مسایل در پرسپولیس باشند و ضعیف کار کنند.

*دوست نداری به پرسپولیس برگردی؟
    من همیشه پرسپولیس را دوست دارم و به هواداران این تیم احترام می گذارم، ولی فعلا بازیکن پیکان هستم و شرایط خوبی در این تیم دارم. خدا را شکر از لحاظ روحی و روانی در بهترین شرایط هستم و چون زندگی شخصی خوب و سالمی دارم، سرحال تر و بهتر از همیشه هستم.

سایت نود

7. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض عادل فردوسی‌پور

عادل فردوسی‌پور

عادل فردوسی پور روزنامه نگار، مترجم، تهیه کننده، مجری تلویزیونی و گزارشگر فوتبال، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است.

عادل فردوسی پور در مهرماه ۱۳۵۳ در محله شهر آرا تهران متولد شد. وی فرزند نخست خانواده است و یک خواهر و یک برادر نیز دارد. پدرش از اهالی رفسنجان و کرمانی الاصل است. وی دوران دبستان را در مدرسه “ذوقی” گذراند. از همان زمان علاقه اش به فوتبال نیز نمود پیدا کرد، علاقه ای که بعدها خانواده را نگران کرد. عادل دوره راهنمایی را در مدرسه طالقانی گذراند و چهارسال دبیرستان را به مدرسه البرز رفت و با معدل ۱۸ دیپلم گرفت.

وی علاقه زیادی به نشریات ورزشی داشت؛ تمام امید و آرزویم مجله “دنیای ورزش” یا “کیهان ورزشی” بود که هر هفته برای بدست آوردنش کلی تلاش می کردم. خانواده اش اهل فوتبال نیستند، وی در این باره گفته است که “هضم این موضوع که من فوتبال را دوست دارم برای خانواده ام بسیار دشوار بود، با التماس پدرم چند باری مرا به استادیوم برد، اما موضوع آن بود که آنها اصلا به فوتبال علاقه ای نداشتند.”

همزمان با آغاز دوره دبیرستان به دلیل علاقه فراوانی که به زبان انگلیسی داشت به یادگیری زبان پرداخت. با ورود به دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع، توانست یادگیری زبان انگلیسی را نیز ادامه دهد و در سال سوم دانشگاه انگلیسی را بخوبی فرا بگیرد. او تحصیل را در دانشگاه شریف تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته صنایع ادامه داد و در همان دانشگاه به تدریس زبان تخصصی مشغول شد.

فردوسی پور فوتبال را دوست دارد و خوب نیز بازی می کند. شعر دوست نیز هست و با سپهری میانه ای دارد.

“راستی اگر سهراب سپهری زنده بود، می توانست در برنامه “نود” به عنوان یک کارشناس حاضر باشد. حیف شد!” او در سال ۱۳۸۴ با گروه اجرایی نمایش “فنز” به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان همکاری کرد. نمایش “فنز” درباره یک خانواده انگلیسی بود که همگی از طرفداران متعصب تیم منچستر یونایتد بوده و پرویز پرستویی در این نمایش نقش برادر بزرگ‌تر را ایفا می‌کرد که گزارشگر رادیو بود و عادل نیز به جای او گزارش انگلیسی می کرد.

در سال ۲۰۰۹ هفته نامه نیوزویک او را در فهرست پرقدرت ترین افراد در ایران در رده نوزدهم جای داد. مجله ورلدساکر به او لقب جان ماتسن ایران داده است.

وی فعالیت رسانه‌ای خود را در سال ۱۳۷۲، با روزنامه‌نگاری در اولین روزنامه ورزشی کشور، روزنامهٔ ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. در آن زمان، سال سوم مهندسی بود.

خود وی در این باره می‌گوید:
    “اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم.” بزرگترین علاقه مندی اش حضور در صدا و سیما بود، وی در این باره می گوید: “n بار تست دادم تا در نهایت قبول شدم.

آخرین باری که تست دادم اواخر سال ۱۳۷۳ بود. اوایل هم پاسخ مثبت بود، اما می گفتند صدایت جوان است و پخته نیست.”

پس از چندین آزمون به صدا و سیما راه یافت اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد.

در ابتدا به گزارش برنامه منتخب ورزشی پرداخت و با گزارش بازی ها در جام جهانی ۹۸ به شهرت رسید. آن زمان کسی اسم فردوسی پور را نمی دانست، درباره اش می گفتند “همان مجری که می داند شب قبل بازیکنان لیورپول چه خورده اند!” فردوسی پور به روز بود و اطلاعات تازه ای داشت، اسامی بازیکنان خارجی را درست تلفظ می کرد و در شیوه گزارشگری و خواندن اسامی، در صدا و سیما تحولی ایجاد کرد.

هوشنگ نصیرزاده درباره وی می نویسد:
    “جوانی است قد بلند، عاشق فوتبال، بسیار کم رو و خجالتی، سر به زیر، کم حرف، طرفدار انتقاد، نوگرا و دارای خانواده اصیل و معتقد به اصول.”

مازیار ناظمی در باره حضور عادل فردوسی پور در صدا و سیما می نویسد: “اگر اشتباه نکنم سال ۱۳۷۵ بود که به عنوان گوینده و تهیه کننده در گروه ورزش شبکه سه سیما فعالیت داشتم یادم می اید جوان قد بلند و موفرفری آمده بود که تست گزارشگری فوتبال بدهد. کلی مجلات “ورد ساکر” هم زیر بغلش بود و قرار شد روی یکی از فوتبالهای اروپائی صدا بگذارد وقتی کارش را شروع کرد به حدی صدایش بد و اجرایش مشکل داشت که همه می خندیدند.

کمتر کسی از بچه های حاضر در آن زمان فکر می کردند عادل بتواند با جواد خیابانی که برای خودش اسم و رسمی بهم زده بود، رقابت کند و در نهایت هم او را کنار بزند. گزارشگری تنیس، مسابقات اتومبیلرانی، نوشتن اطلاعات لازم برای برخی گزارشگران قدیمی تر و کم کم وارد شدن به عرصه گزارشگری فوتبال مسیری بود که عادل در سیما طی کرد.”

درباره همکارانش می گوید: “سعی کرده ام از همه آنها چیز یاد بگیرم؛ از وارث، شفیع، کوتی و بهروان گرفته تا جواد خیابانی که خیلی به من کمک کرد. و حتی همکاران نسل جدید مثل آقای علیفر، مزدک[میرزایی]، پیمان[یوسفی] و بقیه.” اگر برنامه های ورزشی صدا و سیما را در خاطر مرور کنیم، از جام جهانی ۹۸، عادل فردوسی پور مهمترین بازی های ایران را به همراه جواد خیابانی گزارش کرده، هرچند که این روزها، حرفه ای گری اولی موجب کسادی کار دومی شده است.

او می گوید طرفدار هیچ تیمی نیستم، با جوی که ایران دارد نمی شود طرفدار تیمی بود. اما به لیورپول انگلیس از قدیم علاقه داشته است.

وقتی برنامه “نود” کلید خورد

فردوسی پور در سال ۷۸، طرحی را از روی یک برنامه پر مخاطب ایتالیایی ارائه داد که در خرداد همان سال در قالب برنامه ۹۰ ارائه شد، برنامه ای که شهرتی برای او به ارمغان آورد.

وی درباره برنامه “نود” می گوید: “ماهیت برنامه “نود” نقد و بررسی بازی های لیگ و اتفاقات پیرامون فوتبال است. نمی توان اصل آن را تغییر داد.” فردوسی پور متاهل است و از نظرات همسرش در خصوص برنامه بهره می گیرد. او از نظرات دیگران استقبال می کند، اما برای برنامه اش اسلوبی دارد.

داور پیشکسوت فوتبال ایران در این باره می گوید: “عادل سعی می کند برنامه نود را به هیچ کس و هیچ چیز نفروشد و از بهترین دوستش هم انتقاد می کند. او مهارت دارد که وارد ماجراهایی شود که برای افکار عمومی جالب است و متخصص کشیدن مو از ماست است.”

وی همزمان با برنامه نود بزرگ شد و با آغاز دوره لیگ برتر فوتبال و برنامه های هفتگی اش که به تحلیل رویدادهای ورزش فوتبال کشور می پرداخت، چهره شد. آنچنان که برنامه هایش تاثیر مستقیمی در تیم های مطرح کشور، فدراسیون و تربیت بدنی داشت.

وی در این سال ها همیشه یک روند رو به رشد را طی کرده و سعی کرده به خطوط قرمز احترام بگذارد. به قول خودش هرگاه که کسی نیز به این خطوط احترامی نگذارد، پرچم می زنم و بالا و پایین می پرم.

در این سال ها که برنامه “نود” را ارائه می دهد، در استودیوی شماره ۱۴ به اجرای برنامه می پردازد، استودیوی کوچکی که به یمن دستگاه های دیجیتالی بسیار بزرگ به نظر می رسد.

معمولا در زمان تعطیلی لیگ، برنامه نود نیز تعطیل است. سرقفلی “نود” نیز به نام عادل زده شده، هرچند که تاکنون چهار بار مزدک میرزایی و رضا جاودانی به جای او ایفای نقش کرده اند، اما کسی آن ها را به یاد نمی آورد، همه نود را به نام فردوسی پور می شناسند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰
    Last edited by nw_nk; 23-11-2011 at 17:19. دليل: اصلاح در هم ریختگی

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب برنامه موج فوتبال قلعه نوییو اورده بود .مجریه سوالایه حاشیه ای میپرسید قلعه نویی برگشت گفت ببین اقای فلانی با سوالات میخوای شیطنت کنی مجریه گنده ترو با تجربه تر از تو جلو من نشسته فیتیله پیچش کردم(قشنگ معلوم بود منظورش فردوسی پوره)علایق رنگیه توام میدونم پس خلاصه حواستو جمع کن (یه همچین چیزایی)بنده خدا مجریه بعد از این دیگه ترسید هرچی میخواست بپرسه اولش میگفت به خدا این سوال شیطنت نیست
    اخرشم مجریه گفت 4 دقیقه بیشتر وقت نداریم قلعه نویی گفت اقای فردوسی پور که خوب بلده وقت بگیره شما هم بگیرین

امیدوارم عادل تغییر تاکتیک بده دفعه بعد جلو قلعه نویی کم نیارهچه رقابتی شکل گرفته

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دیشب یکی از بدترین برنامه های تاریخ نود رو دیدم خیلی حالم گرفته شد

دو نفر به خاطر کمبود امکانات پزشکی مرده بودند اون هم جلوی چشم پدرشون

واقعا باشگاه ....... دیگه چه ....... هستن زمانی که 3000 میلیارد اختلاس میکنن جزء بیت المال مسلمین نیست حالا که میخواهند دیه یک نفر رو که حداکثر 40 میلیون تومان هست رو بدهند اون پول میشه پول بیت مال

زمانی که پاداش های میلیاردی به عنوان مختلف به افراد نالایق داده میشه تا اوضاع خیلی عالی فوتبال ایران رو بهتر بکنند جزء بیت المال نیست اما حالا شده جزء بیت المال

دیگه نیاز نیست از وضعیت خیلی عالی داورهای ایرانی که هر کس از راه میرسه یه نوازشی میکنه این بنده های خدا رو چیزی بنویسم

12. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

حداقل آخر کار یه نگاهی به پستت مینداختی !!

نمیشه خوند این پست رو از بس درهم شده

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مزدك ميرزايي: شايد به اندازه فردوسي‌پور جرأت ندارم/ عادل حرف‌هايي مي‌زند كه من نمي‌توانم بزنم

بارسا يك تيم فرازميني است شايد اگر اين دو تيم 10بار با هم بازي كنند يكبار مساوي شود، يك بار رئال ببرد و 8بار هم بارسا

سايت گل ـ اهالي ورزش و هنر يك شنبه شب به يادماندني را پشت سر گذاشتند. مطمئنا تماشاي ال‌كلاسيكو به صورت دست‌جمعي آن هم با گزارش مزدك ميرزايي آنقدر براي حاضران در اين مراسم هيجان‌انگيز بود كه تا مدت‌ها اين شب به يادماندني را فراموش نخواهند كرد. مزدك كه بارها با جملات خود حاضران در مراسم را شگفت‌زده كرد، در مورد گزارش اين بازي و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.

آقاي ميرزايي، گزارشي كه در اين مراسم داشتيد با گزارشي كه در تلويزيون مي‌كنيد چه تفاوت‌هايي داشت؟

به هر حال دست آدم در اين نوع گزارش‌ها كه در تلويزيون نيست بازتر است ولي وقتي در شبكه گزارش مي‌كنيم بايد مراقب جملات و گفتار خود باشيم و همه مي‌دانند كه خط قرمزهايي وجود دارد. خوشبختانه آن شب جمع دوستانه‌اي داشتيم و اهالي ورزش و هنر با هم اين بازي زيبا را ديدند.

هيجان اين نوع گزارش از هيجان گزارش در تلويزيون بيشتر است؟

به هر حال اين فضا هم متفاوت بود و چون با جمعيت زيادي بازي را مي‌ديديم احساس مي‌كرديم كه انگار در ورزشگاه هستيم.

شما اين بازي را از شبكه الجزيره ديديد و مطمئنا نه سانسوري وجود داشت، نه پخش تصاوير تكراري. اين موضوع هيجان‌انگيز بود، درست است؟

بله، همين‌طور است و تماشاي ال‌كلاسيكو آن هم با HD در نوع خود جالب است. متأسفانه تصاويري كه از شبكه 3 پخش مي‌شود با كيفيت نيست و مونيتوري كه مقابل ما قرار دارد و بايد بازي را از آن گزارش كنيم كهنه و قديمي است و كيفيت خوبي ندارد.

در گزارش اين بازي مثل اينكه جملات جالبي را به كار برديد. به نظر مي‌رسد در تلويزيون چندان نمي‌توان از جملات كنايه‌آميز و جالب استفاده كرد، درست است؟

بله همين‌طور است. اگر به كسي برنخورد از اين جملات بيشتر استفاده مي‌شود ولي مجبوريم دست به عصا حركت كنيم.

قبول داريد جنبه بعضي از فوتبالي‌ها پايين است؟

بله، جنبه برخي از فوتبالي‌ها واقعا پايين است و اگر هر جمله‌اي بگوييم به آن طرف برمي‌خورد. بايد قبول كرد كه يك مقدار ظرفيت بعضي از فوتباليست‌ها پايين است.

خيلي‌ها معتقدند مزدك ميرزايي در قياس با عادل فردوسي‌پور براي استفاده از جملات جنجالي جرأت كمتري دارد، نظر خودتان چيست؟

من هم معتقدم كه شايد نسبت به عادل جرأت كمتري داشته باشم. گاهي او جملاتي را مي‌گويد كه من نمي‌توانم بگويم و دليلش را نمي‌دانم. البته عادل با حمايت خوب مردم مواجه است و شايد برنامه نود تأثير زيادي در گزارش او يا حرف‌هايي كه مي‌زند داشته باشد.

در مراسمي كه دور هم جمع بوديد مشكل خاصي به وجود نيامد؟

خير. مراسم نظم خيلي خوبي داشت و اگر قرار بود در يك جاي دولتي برگزار شود با هزار مشكل مواجه مي‌شديم. بچه‌هاي كار بلدي در اين مراسم حضور داشتند و همه لذت بردند.

مثل اينكه شما هم بارسايي هستيد؟

بله.

فكر مي‌كنيد چرا رئال اينقدر به بارسا مي‌بازد؟

دليلش اين است كه بارسا را هيچ تيمي نمي‌تواند ببرد. بارسا يك تيم فرازميني است شايد اگر اين دو تيم 10بار با هم بازي كنند يكبار مساوي شود، يك بار رئال ببرد و 8بار هم بارسا. من معتقدم شانس قهرماني بارسا در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا از رئال بيشتر است.

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برنامه دیشب در اصل به بررسی مشکلات مالی تیم استیل اذین و اقای هدایتی پرداخت

خلاصه اش این بود که هر کس از هر جا و مکانی و پستی اقای هدایتی رو به قول معروف تیغ زده

با هرکسی هم که تماس میگرفتن و صحبت میکردن کلا منکر همه چیز از بیخ و بن میشد همه چیز ارومه ما چقدر خوشبختیم

اینجور که من احساس کردم اسم افراد خیلی معروفی در میان بود که نه عادل و نه شخص دیگری میخواست از اون صحبتی به میان بیاید

اینطور که عادل گفت برنامه هفته بعد هم به موضوع دلالی اختصاص دارد

فقط امیدوارم کمی محافظه کاری و سانسور از طرف صدا و سیما و .... کمتر شود تا واقعیت های دنیای پاک فوتبال ایران بیشتر قابل لمس باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •