تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 30 از 269 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیلور : ما ضعیف نبودیم ، ایران فوق العاده بود ! / استعفا نمی کنم

پيتر تيلور در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و بحرين كه با نتيجه 6 بر صفر به سود تيم كشورمان تمام شد، اظهار كرد: قطعا شما خبرنگاران بايد از من خوشحال‌تر باشيد. به هر حال تيم ايران فوق‌العاده بود ما 89 دقيقه 10 نفره جلوي بهترين تيم گروه‌مان بازي كرديم. ايران هم فشار زيادي روي دروازه ما آورد و ما واقعا شرايط سختي را تحمل مي‌كرديم.

او افزود: بعد از اخراج بازيكن ما در دقيقه ابتدايي مسابقه كار خيلي خيلي سخت شد. نتيجه 6 بر صفر نتيجه قاطع و سنگيني است اما ايران سه گل خود را روي استفاده از ضربات كاشته به ثمر رساند. بعد از گل دوم ايران شيرازه تيم ما از هم پاشيد. از ميان 6 گلي كه تيم شما به ثمر رساند، گل‌هايي كه بازيكنان شماره 14 و 16 به ثمر رساندند (تيموريان و جباري)، بسيار زيبا بود.

به گزارش سایت گل و به نقل از ایسنا ، سرمربي بحرين در پاسخ به اين سوال كه آيا تمامي ملي‌پوشان بحرين را براي اين مسابقه در اختيار داشتيد؟ گفت: بله، تمام بازيكنان ما بودند، تنها محمد سالمين به دليل آسيب ديدگي همراه تيم نبود.

او درباره شرايط بازي ادامه داد: بي‌شك بازي جلوي بهترين تيم گروه آن هم در ورزشگاه خودش سخت است. بخصوص وقتي تيم شما 10 نفره مي‌شود ما كنترل بازي را از دست داديم، تيم ايران فوق‌العاده بود، آن‌ها تا پايان بازي مدام حمله مي‌كردند. ايران خيلي خوب بود. اين نتيجه را نمي‌شد پيش‌بيني كرد. فكر مي‌كنم اين نتيجه به خاطر ضعيف بودن تيم بحرين نيست، بلكه ايران تيم فوق‌العاده‌اي بود. براي بازي‌هاي بزرگ بايد توانايي‌هاي تيم را بالا برد اما بحرين در مسابقه امشب از دقيقه اول نظم خودش را از دست داد و تا پايان بازي همين رويه را داشت.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد در بازي برگشت بتوانيد نتيجه را جبران كنيد؟ گفت: بازي برگشت هم سخت است، شما تمام برنامه‌ريزي‌هايتان را انجام مي‌دهيد اما دوباره در دقيقه نخست ممكن است هر اتفاقي بيفتد و مثلا يكي از بازيكنان تيم اخراج شود. با اين حال تمام برنامه‌ريزي‌هاي شما به هم مي‌خورد.

يكي از خبرنگاران خيلي اصرار داشت دليل عدم حضور علا هبيل بازيكن سابق تيم بحرين را سياسي جلوه بدهد اما با اصرار خبرنگاران ديگر، اين سوال طور ديگري از سرمربي بحرين پرسيده شد و آن هم اينكه دليل عدم حضور اين بازيكن در تركيب بحرين چيست؟ كه تيلور پاسخ داد: من اصلا بازي‌هاي او را نديده‌ام كه بخواهم شرايطش را ارزيابي كرده و ببينم كه آيا بايد به تيم ملي دعوت شود يا خير.

او همچنين تاكيد كرد كه با اين نتيجه استعفا نخواهد داد و به صعود بحرين براي رسيدن به مرحله بعدي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني اميدوار است.

او افزود: ما پيش‌بيني كرده بوديم كه اگر بتوانيم از دو بازي رفت و برگشت مقابل ايران سه امتياز به دست آوريم، شرايط‌مان خيلي خوب مي‌شود اما به نظر كسب اين سه امتياز خيلي سخت است. يك بازي خارج از خانه مقابل قطر داريم. در حال حاضر صعودمان خيلي سخت شده اما با اين حال اميد زيادي دارم كه بحرين بعد از ايران به عنوان تيم دوم گروه به مرحله بعدي راه يابد.

تيلور در پايان گفت: شرايط ورزشگاه آزادي براي پيروزي تيم ايران بسيار مناسب بود. چمن خوبي داشت و جو فوق‌العاده‌اي هم ميان تماشاگران حاكم بود تا جايي كه فكر مي‌كنم اين تماشاچيان انبوه به تيم ايران كمك كردند تا با ارائه يك بازي تهاجمي پيروز شود.

با تک تک بازیکنان ایران در مسابقه امشب / آسفالت کاران بحرین!

سايت گل ـ پيروزي پرگل تيم ملي ايران مقابل بحرين در شرايطي به ثمر رسيد كه بحرين از ابتداي مسابقه به دليل خطاي شديد مدافع خود 10 نفره شد. بررسي فني تك‌تك بازيكنان تيم ملي ايران با وجود اين پيروزي پرگل البته كار سختي نيست:
    مهدي رحمتي (...از 10): وقتي به نتيجه مسابقه امشب نگاه مي‌كنيم مطمئنا به اين نتيجه خواهيم رسيد كه مهدي رحمتي كم كارترين بازيكن مسابقه امشب ايران مقابل بحرين بود، تقريبا مي‌توان گفت كه هيچ توپ خطرناكي او را وادار به واكنش خاص نكرد. البته در يكي، دو صحنه بحريني‌ها در محوطه جريمه ايران حاضر شدند كه توسط مدافعان ما خطر آنها دفع شد. در اينكه رحمتي دروازه‌بان مطمئن و قدرتمندي براي تيم ملي ايران است شكي نيست اما به دليل يك طرفه بودن مسابقه از اختصاص نمره براي رحمتي خودداري كرديم.
    سيدجلال حسيني(6 از 10): بعد از اينكه بحرين در همان دقيقه يك مسابقه ده نفره شد بحريني ها به شدت به دفاع پرداختند و گشودن دروازه بحرين كمي سخت به نظر مي‌رسيد. اما جلال حسيني اين كار مهم را انجام داد و او آغازگر پروژه 6 گل شدن بحرين در آزادي بود.
    هادي عقيلي( 6 از 10 ): عقيلي هم در شبي كه كمتر مدافعان ايران تحت فشار قرار گرفتن با زدن گل سوم ايران موجي از شادي و اميد را در پايان نيمه اول براي اردوي ايران به ارمغان آورد. عقيلي هم مانند جلال حسيني به بحرين گل زد تا يادآور گلزني محمد نصرتي در آن مسابقه معروف ايران مقابل بحرين در مقدماتي جام جهاني 2006 آلمان باشد.

خسرو حيدري(5 از 10): حيدري در نيمه اول اين مسابقه چندان پررنگ به نظر نرسيد اما در نيمه دوم بعد از اضافه شدن ماهيني به تركيب ايران حيدري نمايش بهتري داشت و او البته پاس گل ششم ايران را به زيبايي براي غلامرضا رضايي ارسال كرد اما مي‌توان گفت كه حيدري نسبت به بازي‌هاي گذشته خود در تيم ملي چندان پرقدرت نبود.
    مهرداد پولادي(5 از 10): در حالي كه دوست داريم در كنار مهرداد پولادي احسان حاج صفي را هم در تيم ملي تماشا كنيم اما كي‌روش باز هم روي انتخاب پولادي تأكيد كرد. دفاع چپ پست تخصصي پولادي نيست و در يك مسابقه يك طرفه حداقل كاري كه مي‌توان كرد اين است كه درباره اين انتخاب كي‌روش بيش از حد مته به خشخاش نگذاريم.
    جواد نكونام ( 5 از 10): كاپيتان تيم ملي ايران در روزي كه ديگر هافبك‌هاي تيم ملي مانند جباري و آندو نمايش فوق‌العاده‌اي داشتند بيشتر سعي كرد به اداره بازي بپردازد و بازي ساده نكونام كمتر به چشم آمد.
    آندارنيك تيموريان (9 از 10): بدون ترديد آندو بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال ايران و بازي امشب تيم ملي مقابل بحرين است. او به مانند چند ماه اخير به خوبي در ميانه ميدان نبض بازي را در دست داشت و روي بيشتر گل‌هاي ايران تأثير بسزايي داشت. تيموريان با دادن يك گل و دو پاس گل باارزش‌ترين بازيكن مسابقه امشب در ورزشگاه آزادي بود. آندو، پديده تيم ملي ايران در جام جهاني 2006 آلمان حالا تبديل به نقطه اتكاي تيم كي‌روش شده است و بازي پرشور او ما را بيشتر به صعود به جام جهاني اميدوار مي‌كند.
    مجتبي جباري( 7 از 10): جباري 45 دقيقه فوق‌العاده را امشب در نيمه اول مقابل بحرين از خود نشان داد. او كه جانشين علي كريمي شده بود روي گشايش دروازه بحرين در ابتداي مسابقه بسيار موثر بود. جباري كاري كرد كه لااقل تماشاگران ايران در نيمه اول غيبت كريمي را احساس نكنند. هرچند علي كريمي براي ايرانيان چيز ديگري است. هر چند جباري در نيمه دوم به دليل شرايط بدني خيلي زود تعويض شد اما او بعد از آندو بهترين بازيكن ايران در مسابقه امشب بود.
    ميلاد ميداوودي( 5 از 10): منتظر بوديم كه ميلاد بهتري را در نيمه دوم مسابقه امشب ببينيم اما نكته عجيب اين بود كه كي‌روش او را در بين دو نيمه تعويض كرد. اين اولين بازي رسمي ميلاد بعد مدت‌ها دوري از فوتبال بود و البته ما را اميدوار كرد كه در آينده نزديك ميلاد قدرتمندتري را شاهد باشيم.
    محمدرضا خلعتبري( 6 از 10): نمايش امشب خلعتبري بهتر از بازي‌هاي قبلي او بود. تفاوت قابل توجه در بازي خلعتبري اين بود كه او كمتر دريبل زد و احتمالا اين نكته را كي‌روش بارها به او يادآوري كرده است. خلعتبري بيش از هر زمان ديگري امشب در خدمت بازي تيمي بود.محمد قاضي ( 6 از 10): او شگفتي امشب تركيب اصلي كي‌روش براي شروع مسابقه بود. كمتر كسي فكر مي‌كرد كه با وجود انصاري‌فرد اين مهاجم خوب باشگاه ذوب آهن در تركيب اصلي قرار بگيرد اما كي‌روش بيش از 70 دقيقه به او اعتماد كرد و نشان داد كه به بازي قاضي اعتقاد دارد. او البته نمايش نسبتا قابل قبولي داشت و با وجود تجربه كم قاضي در بازي‌هاي ملي مي‌توان به عملكرد او نمره مثبت داد.
    نكته: سه بازيكن تعويضي كي‌روش در نيمه دوم ماهيني، غلامرضا رضايي و كريم انصاري‌فرد بودند. نكته مهم و قابل توجه اين بود كه دو بازيكن تعويضي تيم كي‌روش در اين مسابقه گل زدند و اين نشانه مثبتي براي مربيگري كارلوس كي‌روش در نيمه دوم مسابقه ايران مقابل بحرين بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

نتیجه که خیلی خوبه ولی خودمون رو گول نزنیم. با اینکه تیم جو خیلی بهتری داره و به نظر میاد از باند بازی خبری نیست و همه مربی رو قبول دارن (بر خلاف چند دورۀ قبلی) و به وضوح پیشرفت دیده میشه، اما نیمۀ دوم نشون داد که خیلی کار داریم هنوز. من انتظار داشتم که اشتباهات بچه گانه نکنیم. مثل کارت گرفتن تیموریان. یا اون صحنه ای که خلعتبری پاس نداد و خودش از زاویه بسته زد. این پولادی هم گاه گاهی خوب سانتر میکنه.

راستی یه چند تا پرچم عربستان میدادید بچه ها عرقشون رو خشک میکردن!

4. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در روزی که آسمان ایران سفید بود قرمزها هم 6 تایی شدن

تبریک میگم این برد رو و امیدوارم این مسیر رو ادامه بدیم

بردن بحرینی که همه کشورش به اندازه شهر ری هم نیست خوشحالی نداره اما ادب کردن حریفی که پا رو از گلیمش فراتر میزاره لذت بخشه

درسته که بحرین 90 دقیقه 10 نفره بازی کرد اما کلا امروز اگر 12 نفره هم بودن شاید فقط کمتر گل میخوردن چون فوتبالی که بحرین بازی میکنه با اون دفاع بسته و تجمع نفرات نبود یک نفر براشون چندان مشکلی نباید ایجاد کنه علاوه بر این سه گل ایران روی ضربات ایستگاهی بود که روی این ضربات بحرینیها اصلا جاگیری مناسبی نداشتن و میشد با دقت بیشتر گلهای بیشتری روی این ضربات بهشون زد

اما یه نکته جالب در تیم بحرین این بود که بعد از خوردن چند گل باز هم برای شروع مجدد بازی عجله ای نداشتن فکر میکنم وقت تلف کردن در ذهنشون نهادینه شده
    عجیب این بود که نیمه دوم برای گل نخوردن بازی کردن نه اینکه بیان جلو برای کم کردن فاصله

اما در مورد تیم خودمون
    قبل از هر چیزی باید یه خسته نباشید به بچه ها و کادر فنی گفت و تشکر کرد برای هدیه کردن این برد به مردم

امروز توی حمله پرتعداد بودیم و همین باعث شده بود که تعداد پاسهای ما در زمین حریف بالا بره و دقایقی از بازی بچه ها بازی تکضرب زیبای رو نمایش بدن
    هر چند پاسهای اشتباه هم کم نبود اما با نفرات زیاد در حمله رو باید به فال نیک گرفت

به نظر من نامبر وان ما امروز کسی نبود جز آندرانیک
    خیلی خوب به دفاع و حمله کمک میکرد همیشه در کنار بازیکنای مدافع ، خط میانی و حمله قرار داشت و اکثر اوقات با تحرکش اطراف بازیکن صاحب توپ خیلی خوب فضاسازی میکرد
    یه گل خیلی زیبا و به یاد ماندنی زد اونم به بحرین که فکر میکنم تا سالها یادشون بمونه خیلی زود این گل رو دانلود میکنم و میزارم توی موبایلم فعلا میخوام باهاش حال کنم
    باعث اخراج بازیکن حریف هم شد و کلا تقریبا در تمام صحنه ها ردپایی از آندو رو میشد دید

نکونام بهتر از بازیهای قبل بود و امروز خوبیش این بود که کمتر توی حمله شرکت میکرد و همین کارش باعث میشد همیشه توی دفاع پر تعداد باشیم و یکی از دلایلی که بحرین اصلا نتونست صاحب موقعیت بشه عقب بازی کردن نکونام بود

ماهینی از وقتی که اومد خیلی خوب بود میشه گفت با ورودش تازه سمت راست ما راه افتاد

جباری هم خوب بود و یه گل با چشمهای کاملا باز زد

بازیکنای خط دفاعی و کلا ساختار دفاعی هم خوب بود هر چند روی تک صحنه های خیلی ساده ای دستپاچه میشدن
    دو مدافع میانی ما دو گل زدن که در نوع خودش واقعا جالبه

مهمترین نکته در مورد بازی ایران گل زدن از روی ضربات ایستگاهی مثل کرنرهاست که با وجود بازیکنایی مثل حسینی عقیلی نکونام و... میتونه واقعا در بازیهای بزرگ عصای دست ایران باشه
    و کی روش میتونه با کار کردن روی همین مسئله حتی به گل زدن به تیمهای بزرگ هم فکر کنه(منظورم جام جهانیه مثلا توی ورزشگاه ماراکانا عقیلی یه گل بزنه به برزیل و ما جام رو به تهران بیاریم و پسشم ندیم)
    جدای از شوخی میانگین گلهای ایستگاهی ما توی این سه بازی از متوسط جهانی خیلی بالاتره

هر چند این بازی رو بردیم و حتی باید گلهای بیشتری هم میزدیم اما نقاط ضعف زیادی داریم
    فکر میکنم هنوز تیم ما هماهنگ نیست و برای بازیهای بزرگتر آماده نیست

من متوجه منظور کی روش نشدم اینکه چه هدفی داشت وقتی قاضی رو نوک حمله بازی داد و چرا حدود 60 دقیقه به این انتخاب بدش اصرار کرد شاید اغراق نباشه با تمام احترامی که برای هم استانی خودم قاضی عزیز قائلم بگم که تیم ما هم تقریبا تا زمانی که قاضی در بازی بود 10 نفره بود و قاضی اصلا نتونست اون وظایفی که کی روش ازش خواسته بود رو انجام بده که البته خودش کمترین تقصیر رو در این مورد داشت

خیلی جاها قاضی اصلا یادش میرفت توی عمق دفاع بحرین حرکت کنه چون اصلا مهاجم نیست و خیلی از دقایق دقیقا جای خالی یه مهاجم هدف احساس میشد
    در واقع نیمه اول رو تقریبا بدون مهاجم بازی کردیم
    شاید میخواست با قرار دادن قاضی در حمله بازیسازی رو به این خط تزریق کنه که باز هم من چیزی ندیدم

شرح وظایف و پست میداوودی هم برای من و البته مشخصا برای خود میلاد هم مبهم بود و بازی نیمه اول میلاد گویای این بود که نتونسته خودش رو با وظایفی که کی روش ازش خواسته بود تطبیق بده و البته برعکس قاضی این بار کی روش زود متوجه شد و میلاد رو عوض کرد که البته به نظر من این تعویض هم بیشتر یه مهره سوزی بود و شاید بهتر بود قاضی تعویض میشد و میلاد میرفت نوک و ماهینی وینگر میشد
    تنها چیزی که میتونه بازی کردن میلاد در نقش وینگر و قاضی رو در نوک حمله توجیه کنه اینه که کی روش هنوز شناخت عمیقی از بازیکنا نداره و یا شاید دنبال تست بازیکنا در پستهای جدید و استخراج استعدادهای نهفته بازیکناست

چیزی که خیلی داره تیم رو اذیت میکنه و تیم رو از شکل واقعی خودش دور میکنه بازی سنتی و کلاسیک حیدری در سمت راسته
    فکر میکنم با وجود ماهینی بهتر باشه حیدری کمتر توی حمله شرکت کنه

کلا حیدری آماده نیست اینو از بازیهاش در این فصل در استقلال و تیم ملی به راحتی میشه فهمید
    اصرار زیادی بر سانتر کردن داره و متاسفانه امسال خوب هم سانتر نمیکنه

تلاشی که برای پیدا کردن زاویه درست برای سانتر کردن میکنه تاخیر خیلی زیادی در ساختار کلی تیم و حرکتش ایجاد میکنه
    نمیدونم چرا دیگه توانایی دور زدن دفاع رو درونش نمیبینم کاری که ماهینی دو سه بار خیلی خوب انجام داد شاید اصرارش بر سانتر باعث شده تنبل بشه

در کل فکر میکنم حتی میشه به نیمکت نشین شدنش هم فکر کرد

درسته که باید به سلیقه کی روش احترام گذاشت اما من هنوز چیز خاصی در بازی پولادی ندیدم که قابل دفاع باشه و بازی کردنش در این پست تیم ملی رو توجیه کنه
    امروز سه بار رفت جلو هر سه بار رفت توی آفساید اونم روی توپهای بلند و اونم در حالت ایستا نه اینکه در حال فرار
    یه بازیکن ملیپوش حواسش باید دیگه به این نکات کوچیک باشه

با تمام این اشکالات این تیم و این کادر فنی یکی از خاطره انگیزترین نتیجه های تاریخ فوتبال ملی رو به ما هدیه کردن که من یکی به نوبه خودم از تک تکشون ممنونم
    و امیدوارم در ادامه کارم همینجوری پیش بریم و قطر رو هم یه گوشمالی فوتبالی بدیم

6. 17 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کی روش : تماشاگران ما را به جلو بردند / این فقط یک قدم برای صعود بود / به تیلور حق می دهم / از فلسطین هم تشکر می کنیم که ما را آماده تر کرد

كارلوس كي‌روش پس از پيروزي 6 بر صفر ايران برابر بحرين در نشست خبري گفت: در ابتدا مي‌خواهم از همه حمايت‌هايي كه در اين بازي از ما توسط هواداران صورت گرفت تشكر كنم. آن‌ها ما را به جلو بردند و با انرژي‌شان به ما كمك زيادي كردند. حمايتي كه در اين بازي صورت گرفت، فوق‌العاده بود. او افزود: دوم مي‌خواهم از بازيكنانم تشكر كنم. آن‌ها عملكرد فوق‌العاده‌اي داشتند. ديدار بسيار حساسي بود و ممكن بود بعضي از بازيكنان ما درگير احساسات شوند كه خوشبختانه اين طور نشد. به همه بازيكنان و حتي آن‌هايي كه به خاطر مسائل تاكتيكي روي نيمكت بودند، تبريك مي‌گويم. ما به اين پيروزي بسيار ممطئن بوديم، چون من به بازيكنانم ايمان داشتم.

او افزود:‌ قبل از بازي تنها يك چيز در ذهن‌مان بود. اين كه پيروز شويم و به جلو برويم. ما در اين مرحله بازي به بازي فكر مي‌كنيم و قدم به قدم امتياز مي‌گيريم اما 6 گل نتيجه خاصي بود.

كي‌روش در پاسخ به اين سوال كه عملكرد تيم ملي به خاطر برنامه‌هاي تاكتيكي شما بود يا اخراج بازيكن بحرين؟ گفت: چيزي كه اهميت دارد اين است كه ما 6 گل زديم و 3 امتياز گرفتيم. در دفاع و حمله عالي كار كرديم و اين پيروزي يك گام به جلو بود. هر سه امتياز را گرفته‌ايم اما هنوز كارمان تمام نشده است.

خبرنگاري از كي‌روش درباره خروج زودهنگامش از زمين پيش از پايان نيمه نخست پرسيد و گفت كه بين دو نيمه به بازيكنان چه گفتي كه كي‌روش گفت: پيش از بازي برنامه‌اي داريد اما وقتي بازي آغاز مي‌شود حريف به گونه‌اي ديگر بازي مي‌كند كه بايد برنامه دومي در ذهن داشته باشيد. در آن لحظات تنها به برنامه دوم فكر مي‌كردم و اين مسائل را با بازيكنان در ميان گذاشتم. به هر حال وقتي در دو بازي در تهران اين همه گل مي‌زنيم بايد تبريك بگويم.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا براي بازي قطر و اندونزي نفري را به جاكارتا فرستاده بوديد؟ گفت: كسي از ما در آنجا حضور نداشت اما فيلم بازي را درخواست كرده‌ام و اين فيلم مورد آناليز قرار خواهد گرفت.

كي‌روش در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكنان به اصرار شما در پرس حريف پاسخ مثبتي دادند؟ گفت‌: ما خيلي خوب كار كرديم. بحرين را دست كم نگيريد. درست است كه آن‌ها با اين نتيجه به ما باختند اما تيم خطرناكي هستند. وقتي بازيكنان ما 90 دقيقه كامل تمركز دارند اين نشان مي‌دهد كه كارمان خوب بوده است. من بار ديگر از فلسطين تشكر مي‌كنم كه ما را براي اين بازي آماده‌تر كرد. ما هم خوب دفاع كرديم و هم خوب حمله. اين كه 6 گل ما توسط 6 بازيكن متفاوت به ثمر رسيد نشان مي‌دهد كه تيم قدرتمندي داريم.

كي‌روش درباره اينكه بازيكنان ايراني خيلي زود در گل زني سير مي‌شوند اما امروز عملكرد متفاوتي داشتند، گفت: ما بازيكنان باكيفيتي داريم و از آن‌ها خواسته‌ام كه از فوتبال لذت ببرند.

در پايان نشست خبري كي‌روش، خبرنگار ايسنا از سرمربي تيم ملي پرسيد كه نمازي وقتي به تيلور گفت كه بازي خوبي بود، مربي انگليسي بحرين جواب داد بازي خوبي بود اما تنها در 30 ثانيه اول! كي‌روش در اين باره به ايسنا گفت: بايد بگويم بازي خيلي خوبي انجام داديم. 3 امتياز گرفتيم و يك گام پيش رفتيم. من به تيلور حق مي‌دهم كه چنين حرفي زده باشد. به هر حال رويارويي با تيم قدرتمند ايران با 10 نفر كار آساني براي هيچ تيمي در آسيا نيست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعآ عجب ملتی هستیم ما! حالا که تیم اینقد خوب بازی کرده و همچین نتیجه ای گرفته جای خوشحالی فقط دنبال ضد حال زدنیم و اینکه بگیم زیاد کار مهمی نبود !
    قصد توهین ندارم ولی به قول یکی از استادام آدمایی که از موفقیتاشون لذت نمیبرن و اونو به حساب شانس و اتفاق و اینا میذارن بدبخت ترین آدمای روی زمینن )))))

10. 15 کاربر از SAMAN-JEEZY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ميخواستم بگم ضعيف كشي كار خوبي نيست ولي ياد بازي آخر مرحله‌ي گروهي انتخابي جام جهاني 2002 با بحرين در منامه افتادم و اون صحنه هاي وحشتناك از برخورد حيواني اونا با بچه هاي ضعيف شده‌ي ما افتادم و اينكه چطور باعث اخراج نيكبخت شدن و چطور وقتي داور بي انصاف گواتمالايي اونو اخراج كرد (در حاليكه بازيكن بحريني در گير با نيكبخت به مراتب بيشتر مستحق اخراج بود و هيچ تذكري هم دريافت نكرد) اونها مثل بچه هاي كودكستاني با تمسخر و خنده هاي شيطاني براي نيكبخت كف ميزدن و نيكبخت هم بي سرو صدا از بازي خارج مي‌شد و در نهايت با پرچم عربستان دور افتخار ميزدن

اما خدا خودش انتقام گيرنده‌ي خوبيه. بحريني ها هيچ وقت نتونستن به جام جهاني برن! در 2006 مقابل ترينيداد و توباگو در خانه‌ي حريف بازي رو 1-1 مساوي كردن ولي در برگشت در منامه 1-0 باختن و در 2010 هم در پلي آف مقابل نيوزيلندي كه راحت مقابل ضعيف ترين تيم ايران بازي رو واگذار ميكنه در رفت و برگشت شكست خوردن و حذف شدن
    خدا تا لب چشمه اينا رو برد و تشنه برگردوند. اين نتيجه‌ي اون كار حيوانيشونه و هنوز قصاصش ادامه داره
    شاعر ميگويد : چو بد كردي مباش ايمن ز آفات! پس آفتي كه به جانشون افتاده هنوز ادامه خواهد داشت.

اين نتيجه‌ي 6-0 هم يكي ديگه از همون آفاته . ان شاء الله همچنان ادامه خواهد داشت
    البته من يكي فعلاً با اين نتيجه كمي حس انتقامم فروكش كرده و پس حالا از اين به بعد هر وقت بحرين به اين وضعيت مقابل ما دچار بشه از سر دلسوزي به جاي 6 تا بهشون 4 الي 5 تا ميزنيم تا احساس حقارت بيشتري نكنن

12. 13 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک ...تبریک...
    هم نتیجه و هم بازی ایران دلچسب بود...
    ترکیب رو که دیدم خوشحال بودم که میلاد بازی می کنه داشتم ضربه ایستگاهی احتمالی رو توی ذهنم تصور می کردم که یهو صدای اندو بلند شد! گفتم یه 3-4 ماهی رو از دست می ده ، ولی خوشبختانه اندرانیک قوی تر از این حرف ها بود.
    با اینکه بحرین اون بحرینی که می شناختیم نبود و همون اول هم 10 نفره شدند اما انصافا پیشرفت چشم گیری توی بازی تیم ملی دیده می شد .. به نظرم زیبا تر و دلچسب تر بازی می کردیم .
    گل ها به نظرم روشون کار شده بود ... کی روش قابلیت های ایرانی ها رو توی شروع مجدد ها خوب شناخته . ( مثل زمان چیرو و برانکو)
    در مورد دفاع هم هنوز با تیمی که روی ما فشار بیاره بازی نکریم ... حتی قطر هم انچنان فشاری به ما نیاورد تا ببینیم از لحاظ دفاعی چه جوری شدیم.
    از بازیکنان هم فکر کنم همه عقیده ایم که اندو عالی بازی کرد .. من خیلی دوست دارم می تونستیم امار دوندگی اندو رو داشته باشیم. فکر کنم از معدود بازیکنای ایرانی باشه که بالای 10-11 km دوندگی داشته باشه . به جز اندو ماهینی هم نیمه دوم خیلی خوب بود . ضعیف هم انچنانی نداشتیم هر چند هنوز نمی تونم قبول کنم چرا کی روش پولادی رو بازی می ده و از حاج صفی که یه عمر روش سرمایه گذاشتیم تا بک چپ بشه استفاده نمی کنه . میلاد هم به نظرم هنوز اعتماد به نفس لازم رو توی تیم ملی نداره ...
    متوجه منظور کی روش نشدم اینکه چه هدفی داشت وقتی قاضی رو نوک حمله بازی داد و چرا حدود 60 دقیقه به این انتخاب بدش اصرار کرد شاید اغراق نباشه با تمام احترامی که برای هم استانی خودم قاضی عزیز قائلم بگم که تیم ما هم تقریبا تا زمانی که قاضی در بازی بود 10 نفره بود و قاضی اصلا نتونست اون وظایفی که کی روش ازش خواسته بود رو انجام بده که البته خودش کمترین تقصیر رو در این مورد داشت
    خیلی جاها قاضی اصلا یادش میرفت توی عمق دفاع بحرین حرکت کنه چون اصلا مهاجم نیست و خیلی از دقایق دقیقا جای خالی یه مهاجم هدف احساس میشد
    در واقع نیمه اول رو تقریبا بدون مهاجم بازی کردیم
    شاید میخواست با قرار دادن قاضی در حمله بازیسازی رو به این خط تزریق کنه که باز هم من چیزی ندیدم
    فکر کنم همون بازی سازی مد نظرش بود .. کلا قاضی بازیکن ایستایی هست شاید خواسته همون جا بمونه تا میلاد و خلعتبری فرصت های نفوذ داشته باشند ...حتی وقتی انصاری فرد و قاضی هم با هم حضور داشتند به همین شکل بود . سبک بازی قاضی به نظرم شبیه ریوالدو هست .

14. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان به نکات بازی اشاره کردند, چیزی که دوست دارم اضافه کنم اینه که سطح شعور فوتبالی تیم به مراتب
    بالاتر رفته. درسته که هنوز جای کار داره ولی به عنوان مثال خبری از بازی مستقیم نبود یاد گرفته بودند که باید بهم پاس
    بدن, خیلی از جاها پاس های بد و بی هدف هم میدادند ولی همین که آمار پاسها بالا رفته خودش یه نشانه خوبه.
    امیدوارم تیم به پیشرفتش ادامه بده, فکر میکنم اگه چوبی لای چرخی قرار نگیره مشه به این تیم دلبست.

16. 7 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴- قاره آسیا/ نماد ضد فوتبال ۶ تایی شد/ گربه سیاه موش هم نبود

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار دو تیم ایران و بحرین از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور ۸۳۱۳۰ تماشاگر برگزار شد و تیم ملی با نتیجه ۶ بر صفر بحرین را شکست داد.
    امشب نماد ضد فوتبال قاره آسیا حرفی برای گفتن نداشت و ایران با این برد با ۷ امتیاز به صدر صعود کرد.
    پیتر گرین داور استرالیایی قضاوت این بازی حساس را برعهده دارد.
    *شرح بازی
    بازی را ایران آغاز کرد و در ثانیه ۳۵ داور رشید بازیکن بحرین با دریافت کارت قرمز مستقیم به دلیل خطای شدید روی آندرانیک تیموریان از میدان اخراج شد.
    * در دقیقه ۲ شوت مجتبی جباری با اختلاف کمی از کنار دروازه بحرین به بیرون رفت.
    * در دقیقه ۴ تیم بحرین که ۱۰نفره شده بود دو کرنر پیاپی روی دروازه ایران زد.
    *در دقیقه ۶ سانتر خسرو حیدری با ضربه سر محمد قاضی همراه شد که دروازه‌بان بحرین آن را مهار کرد.
    * در دقیقه ۸ بازهم ایران از جناح راست حمله‌ای روی دروازه حریف ترتیب داد و سانتر خسرو حیدری در محوطه جریمه به خلعتبری رسید که کمک داور آفساید اعلام کرد.
    * در دقیقه ۱۰ روی پرتاب جلال حسینی بازیکنان ایران در پشت محوطه جریمه صاحب توپ شدند که ضربه نکونام به مدافع بحرین خورد و بازیکن این تیم خودش را به زمین انداخت تا داور بازی را به دلیل مصدومیت این بازیکن قطع کند.
    * در دقیقه ۱۳سانتر خسرو حیدری به جباری در محوطه جریمه بحرین رسید که ضربه این بازیکن با اختلاف کمی از بالای تیرک افقی به بیرون رفت.
    * در دقیقه ۱۴ شوت خلعتبری از پشت محوطه جریمه را دروازه‌بان بحرین مهار کرد.
    *بازی کاملا در دست ایران است و بازیکنان بحرین در یک سوم دفاعی خود جمع شده‌اند.
    * در دقیقه ۱۶ پاس عمقی تیموریان در موقعیت آفساید به خسرو حیدری رسید.
    * در دقیقه ۱۹ سانتر خسرو حیدری بی نتیجه بود و به اوت رفت. ایران بیشتر از جناح راست که حیدری و تیموریان حضور دارند حمله می‌کند.
    * بازیکنان بحرین که در ثانیه ۳۵ ده نفره شدند وقت کشی را آغاز کردند.
    * در دقیقه ۲۱ سانتر حیدری به بازیکن بحرین برخورد کرد تا اولین کرنر ایران به دست بیاید. تیموریان ضربه کرنر را زد که مدافعان حریف آن را دفع کردند.
    *در دقیقه ۲۲ روی پرتاب اوت تیموریان، جبرای به توپ ضربه زد و توپ به جلال حسینی رسید تا وی گل اول ایران را به ثمر برساند.
    * تیم ایران بازی را در نیمه دوم تهاجمی آغاز کرد و در دقیقه ۴۸ صاحب یک کرنر شد که ضربه کرنر را تیموریان زد و مدافعان حریف آن را دفع کردند.
    *در دقیقه ۴۹ مدافعان بحرین روی حسین ماهینی که در نیمه دوم به میدان آمده بود مرتکب خطا شدند. خسرو حیدری ضربه کاشته را ارسال کرد و ضربه سر هادی عقیلی به اوت رفت.
    * در دقیقه ۵۱ ضربه کاشته بحرین بی‌حاصل بود.
    * در دقیقه ۵۲ ایران صاحب یک ضربه کرنر شد که از این کرنر هم حاصلی به دست نیامد.
    *در دقیقه ۵۳ سانتر تیموریان با ضربه سر محمد قاضی همراه شد که توپ با اختلاف کمی از بالای دروازه بحرین به بیرون رفت.
    *در دقیقه ۵۴ سانتر حسین ماهینی به خلعتبری در محوطه شش قدم رسید که او با وجود دریبل دروازه‌بان بحرین نتوانست گل چهارم ایران بزند. مدافعان بحرین توپ را از روی خط دروازه برگشت دادند.
    *در دقیقه ۵۶ توپ بعد از مدت‌ها به مهدی رحمتی دروازه‌بان ایران رسید.
    در دقیقه ۵۹ مهاجم بحرین در محوطه جریمه ایران صاحب توپ شد اما روی مدافعان ایرانی مرتکب خطا شد.
    * در دقیقه ۶۰ شوت خسرو حیدری با اختلاف کمی از کنار دروازه بحرین به بیرون رفت.
    * آندرانیک تیموریان در دقیقه ۶۱ با یک شوت زیبا و استثنایی برای چهارمین بار دروازه بحرین را فرو ریخت.
    ترکیب تیم ملی ایران:
    سید مهدی رحمتی-خسرو حیدری-هادی عقیلی-سید جلال حسینی-مهرداد پولادی-آندرانیک تیموریان -جواد نکونام(کاپیتان)-مجتبی جباری( از دقیقه ۶۸ کریم انصاری فرد)-میلاد میداودی( از دقیقه ۴۶ حسین ماهینی)-محمد قاضی( از دقیقه ۶۰ غلامرضا رضایی)-محمدرضا خلعتبری

تاج: این 6 گل جواب دور افتخار بحرین با پرچم عربستان بود

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: 6 گلی که به بحرین زدیم پاسخ دور افتخار آنها با پرچم عربستان بود.

مهدی تاج در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برتری 6 بر صفر ایران برابر بحرین عنوان کرد: معتقدم فوتبال ایران پتانسیل زیادی دارد و کی‌روش هم خیلی خوب می خواهد از این توانایی ها استفاده و بهره برداری کند. من به آینده فوتبال خوشبینم هر چند که هنوز در ابتدای راه هستیم.

وی افزود: پیروزی مقابل بحرین خیلی شیرین بود و آن هم به دلیل خاطره بدی است که در سال 2001 بابت شکست مقابل این تیم داشتیم. آنها مانع این شدند که ما به جام جهانی برویم و سپس با پرچم عربستان دور افتخار زدند و این صحنه هیچ وقت از ذهن مردم ایران پاک نمی شود. زدن 6 گل به بحرین حرف های زیادی داشت و پاسخ رفتار آن زمان بحرینی ها بود.

تاج تصریح کرد: بازی برگشت هم مهم است. اکنون شرایط جدی تر شده و باید بدانیم که آنها میزبان هستند و باید حواسشان را بابت مسائل حاشیه ای جمع کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ناظر امنیتی فیفا گزارشی ارسال کرده یا خیر گفت: اتفاقی رخ نداد که بخواهد گزارش کند. بازی در شرایط مطلوبی برگزار شد.

تاج در جواب به این پرسش که گفته می شود دو بازیکن بحرینی در ایران پناهنده شده اند، به فارس گفت: من چنین چیزی نشنیدم.

نایب رئیس فدراسیون در خصوص رای فیفا بابت تیم امید ایران و عراق گفت: هنوز رایی صادر نشده اما تا دو سه روز آینده رای صادر می شود. تا قبل از صادر شدن رای، هر گونه اظهار نظری، گمانه زنی است.

محمد دادکان عزادار شد

خبرگزاری فارس: رئیس اسبق فدراسیون فوتبال عزادار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مادر محمد دادکان صبح امروز دار فانی را وداع گفت تا رئیس اسبق فدراسیون فوتبال سوگوار شود.

مراسم یادبود این مرحوم روز یکشنبه 24 مهر از ساعت 14:30 تا 16 در مسجد سید نصرالدین بازار برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس این ضایعه را به دادکان تسلیت می‌گوید.

بلاژویچ: این برد را در خواب هم نمی‌دیدم/ جشن واقعی فوتبال ایران بود

خبرگزاری فارس: سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به برتری 6 بر صفر تیم کشورمان برابر بحرین گفت: در خواب هم چنین پیروزی بزرگی را تصور نمی کردم.

میروسلاو بلاژویچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد برتری 6 بر صفر ایران برابر بحرین گفت: چنین پیروزی بزرگی را هم در خواب تصور نمی‌کردم. ایران بسیار عالی بود و عالی بازی کرد. جشن واقعی فوتبال ایران شب گذشتخ برگزار شد. جشنی که ایرانی‌ها مستحقش بودند. من امیدوارم تیم ملی فوتبال ایران قله‌های افتخار آسیا را فتح کنند.

وی در مورد اینکه اگر بحرین 10 نفره نمی‌شد ایران می‌توانست پیروز شود،‌ تصریح کرد: ‌بحرین با 11 بازیکن هم هم می‌باخت. بازی با تیم‌هایی که یک بازیکنشان اخراج می‌شود و یک نفر کمتر دارند، خیلی سخت‌تر است. ایران خیلی عالی بازی کرد و یک پیروزی بزرگ به دست آورد. بازیکنان ایران بسیار حرفه‌ای بازی کردند و گل‌هایی که زده شد بسیار زیبا بود. ملت ایران از این پیروزی شاد شدند.

سرمربی تیم مس کرمان در ادامه در مورد بازی شنبه آینده با پرسپولیس گفت: قطعا این دیدار یکی از بازی‌های جالب نیم فصل لیگ خواهد بود. ما سعی می‌کنیم بهترین بازی خود را برابر پرسپولیس انجام دهیم و به آنچه استحقاقش را داریم، برسیم.

بلاژویچ در مورد اینکه قرار است پاداش پیروزی برابر پرسپولیس را او تعیین کند، گفت: ‌اگر پرسپولیس را ببریم سر تک تک بازیکنان را می‌بوسم. این پاداش من است.

پورحیدری: تیم ملی با حوصله بود/از این بازی لذت بردم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: تیم ملی مقابل بحرین با حوصله بازی کرد.

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برتری 6 بر صفر ایران مقابل بحرین عنوان کرد: تیم ملی در حال تغییر است و این نشانه خوبی است. مسئله ای که خیلی اهمیت داشت تغییر روحیه بازیکنان بود. کی‌روش به خوبی روی مسائل روحی تیم کار کرده بود و در شرایطی که همیشه مقابل بحرین به مشکل می خوردیم دیروز بازیکنان انگیزه خوب و آرامش داشتند. این مسئله خیلی مهمی است.

وی افزود: بحرین حتی اگر 10 نفره هم نمی شد با یکی دو گل کمتر بازی را می باخت. بازیکنان تیم ملی خوب بودند. من از بازی تیم ملی لذت بردم. طبیعی بود وقتی بحرین بازی بسته ای داشت برای استفاده از موقعیت ها بخواهیم از ضربات ایستگاهی استفاده کنیم.

سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: مسئله ای که در سال های گذشته نمی دیدیم این بار در تیم ملی دیدیم و آن هم بازی با حوصله بود. کی روش مربی بزرگی است. تنها مسئله این است که هماهنگی بین باشگاه ها هم صورت گیرد تا تیمی مثل استقلال برای بازی های لیگ دچار مشکل نشود. به عنوان مثال جلسه مظلومی با کی روش خیلی مثبت بود و امیدوارم ادامه داشته باشد.

پورحیدری تصریح کرد: ملی پوشان ما از امروز باید در تمرینات شرکت کنند اما نمی توانیم به آنها تمرین بدهیم. طبیعتا برای بازی با راه آهن تمرین تاکتیکی نتوانسته ایم انجام دهیم و این مسئله مشکلاتی را برای ما به وجود می آورد. ما فقط دعا می کردیم بازیکنان مصدوم نشوند و سالم به تمرینات باز گردند.

وی در مورد اینکه آیا تا قبل از بازی با راه آهن پول می رسد یا خیر گفت: وقتی آقای عباسی به پرسپولیس این پول را داده حتما برای استقلال هم این پول را تهیه می کند. اگر پول نرسد برای ما مشکلاتی به وجود می آید. اعضای هیئت مدیره هم دنبال پول هستند و به همین دلیل فعلا در تمرینات شرکت نمی کنند چون می خواهند در اولین برخورد بازیکنان به سمت آنها جذب شوند.
    دیدار تیم های استقلال و راه آهن ساعت 18:15 جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

وزارت ورزش پیروزی ایران مقابل بحرین را تبریک گفت

خبرگزاری فارس: وزارت ورزش و جوانان پیروزی تیم ملی فوتبال در دیدار مقابل بحرین در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان برای برد 6 بر صفر تیم ملی ایران پیام تبریکی صادر کرد. در این پیام آمده است :
    "پیروزی قاطعانه تیم ملی فوتبال کشورمان در برابر تیم ملی بحرین در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 که در سایه انسجام و همدلی بازیکنان و حمایت یکپارچه تماشاگران حاصل شد بر مردم ورزش دوست کشورمان گرامی باد.

بی تردید این موفقیت ارزشمند که منجر به حفظ جایگاه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران در صدر گروه پنجم مقدماتی جام جهانی در منطقه اسیا شد، انگیزه ملی پوشان در راه صعود به دور پایانی جام جهانی 2014 را دوچندان کرد. وزارت ورزش و جوانان ضمن تبریک این پیروزی شیرین و دلچسب به بازیکنان، کادر فنی و مسئولان فدراسیون فوتبال، ابراز امیدواری کرد که این موفقیت عاملی برای حضور تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های مهمی همچون جام جهانی باشد."

تیم ملی سه روز زودتر به منامه می رود

خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ایران برای بازی برگشت با بحرین احتمالا سه روز زودتر به بحرین می رود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، عباس ترابیان در مورد برنامه های ایران برای بازی برگشت با بحرین گفت: اردوی بعدی ما دهم آبان آغاز خواهد شد.تیم ملی به احتمال زیاد سه روز زودتر تهران را به مقصد منامه ترک خواهد کرد. ضمن اینکه منتظر صدور روادید همه همراهان تیم ملی هستیم و خبرنگاران هم شامل این مهم هستند و امیدواریم فدراسیون بحرین برای همه خبرنگاران ایرانی روادید صادر کند، هر چند که تا این لحظه پاسخی به ما نداده اند.

الوسط بحرین: شکست تاریخی خوردیم/ یک حمله هم نداشتیم

خبرگزاری فارس: یک روزنامه بحرینی با اعلام اینکه تیم ملی این کشور مقابل ایران حتی یک حمله هم نداشت، نوشت: باخت 6 بر صفر، شکستی تاریخی بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه بحرینی «الوسط» در گزارشی از مسابقه سه‌شنبه شب تیم ملی این کشور مقابل ایران در ورزشگاه آزادی، تاکید کرد که بحرین متحمل شکستی تاریخی شد.

الوسط نوشت: تیم ملی بحرین متحمل شکست تاریخی سنگینی 6 بر صفر مقابل ایران شد.

این روزنامه بحرینی تاکید کرد: تیم ملی ما [بحرین] یکی از بدترین بازی‌های سال‌های اخیر خود را به نمایش گذاشت که تاوان آن، شکست سنگین 6 بر صفر بود که همه محافل ورزشی آسیایی را غافلگیر کرد.

الوسط افزود: این شکست، فوتبال بحرین را به زمان شکست‌های سنگین در دهه ۷۰ برد؛ به طوری که این نتیجه از سال 1974 در تهران در چارچوب بازی‌های جام ملت‌های آسیا سنگین‌ترین شکست تاریخ بحرین است.

این روزنامه نوشت: ایران توانست از اخراج بازیکن و همچنین ضعف فنی و روحی روانی بحرین بخوبی استفاده کند و با شش گل به برتری برسد در حالی که تیم ملی ما [بحرین] هیچ موردی برای ذکر کردن ندارد که این نقطه سیاهی در عملکرد این تیم است در حالی که نتوانست یک حمله خوب از خود نشان دهد.

روزنامه رکورد: ایران با 6 گل به بحرین تاخت

خبرگزاری فارس: یک نشریه چاپ پرتغال نوشت: ایران با کارلوس کی روش با 6 گل به بحرین تاخت.

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه رکورد نوشت: شب گذشته تیم ایران با هدایت کارلوس کی‌روش، با زدن شش گل به تیم بحرین در ورزشگاه آزادی تهران تاخت. جدالی که در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل انجام گرفت. تیم تحت رهبری کی‌روش با این نتیجه به دستاورد بسیار مهمی در این مسیر رسید.

این نشریه ادامه داد: برد 6 بر صفر ایران به تیم پیروز موقعیتی خوب در صدر گروه پنجم داد و ایران را برای رسیدن به چهارمین حضورش در جام جهانی چندین گام به جلو برد.
    این نشریه در گزارش خود به چاپ تصویری بعد از گلزنی آندرانیک تیموریان پرداخت.

18. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این پولادی هم گاه گاهی خوب سانتر میکنه.
    دقیقا نقطه قوتش همین سانترهای فوق العادشه ...

به نظرم میتونیم بهترین دفاع چپ تاریخ فوتبال ایران بشه ...

20. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •