تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 33 اولاول ... 202627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا هیچی نشون نمیده یا فولدرها رو نشون میده ولی توشون خالی هستن؟
    ممنون دوست عزیز از پیگیری

وقتی فلش رو میزنم پیغام میده USB شناسایی شد بعد میرم نوی منو که گزینه عکس موسیقی و ویدیو هست وقتی انتخاب میکنم منوی علامت USB میاد وقتی کلید انتخاب رو فشار میدم پیغام میده هیچ موردی برای پخش وجود ندارد هیچ فولدری هم نشون نمیده همانطور که گفتم تمامی فورمت ها رو امتحان کردم با فلش های مختلف هم امتحان کردم
    دیگه عقلم قد نمیده
    Last edited by alirezarajabzadeh; 09-09-2012 at 19:58.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

وقتی فلش رو میزنم پیغام میده USB شناسایی شد بعد میرم نوی منو که گزینه عکس موسیقی و ویدیو هست وقتی انتخاب میکنم منوی علامت USB میاد وقتی کلید انتخاب رو فشار میدم پیغام میده هیچ موردی برای پخش وجود ندارد هیچ فولدری هم نشون نمیده همانطور که گفتم تمامی فورمت ها رو امتحان کردم با فلش های مختلف هم امتحان کردم
    دیگه عقلم قد نمیده
    والا منم عقلم قد نمیده. راستش خیلی از سونی هم سر در نمیارم. جایی توی تنظیماتش نیست که بشه به تنظیمات کارخانه برگردوند؟ اینجوری شاید مشکل رفع بشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دیگه عقلم قد نمیده
    خود فلش باید فرمت fat32 برای فایلهایی تا 4 Gigیا extrafat برای فایلهای بیشتر از 4 Gig باشه
    برای دیدن عکس موزیک یا ویدئو فقط از منوهای خودشون وارد شید تا پلیر فایل رو تشخیص بده
    مثلا اگه عکس بریزید وارد هوم بشید بعد مدیا و بعد وارد ویدئو بشید هیچ عکسی نشون نمیده

4. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام دوستانی که تونستند از طریق یواس بی تلویزیون سونی EX720 هارد پرتابل با حجم 500 گیگ یا 1 ترا وصل کنند و فیلم و عکس و موسیقی پخش کنند لطفا راهنمائی کنند چه مارک و مدلی است و کلا چه مشخصه ای باید داشته باشد. چون قصد خرید هارد پرتابل دارم میخوام با تلویزیون هم باز بشه. با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.آقا من اینترنت روی تلویزیون راه انداختم الان هرسایتی که شما بگین باز میکنه.ولی نمیدونم چرا internet video,music search,video search,track id کار نمیکنه؟ میری روش میگه کانکشن چک کن.آیا تو ایران این سرویس ها فعال نیست یا راه حلی داره؟ اونایی که باهاش کارکردن سریعترجواب بدن.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.آقا من اینترنت روی تلویزیون راه انداختم الان هرسایتی که شما بگین باز میکنه.ولی نمیدونم چرا internet video,music search,video search,track id کار نمیکنه؟ میری روش میگه کانکشن چک کن.آیا تو ایران این سرویس ها فعال نیست یا راه حلی داره؟ اونایی که باهاش کارکردن سریعترجواب بدن.ممنون
    اینترنت ویدیو که فیله به احتمال زیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان مشكل اعصاب خرد كني كه با اين تي وي عزيز دارم اينه كه هر چند وقت يكبار ترتيب چينش كلنالهاي ديجيتالش به هم ميريزه!
    مشكل از فرستنده است يا گيرنده؟
    آيا راه حلي داره؟

ممنون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا چه طوري راه انداختي ميشه به من هم ياد بدي؟
    اينتذنتت چيه؟
    سرعتش چند مگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لطفا فايل آپگريد جديد رو ميخوام!

ممنون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها چطور میتونم یکی از کانالا رو حذف کنم?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •