نه ظاهرآ واسه بعضیها لایو نمیخواد واسه منم همینطوره!!!
نه ظاهرآ واسه بعضیها لایو نمیخواد واسه منم همینطوره!!!
نه خیر دوست من دقیقا سبک shift 1 و تمام بازی داخل race و کاملا reality هستش...
دوستانی که با گیم پد بازی میکنن !! راحت با انالوگ فرمون اینور اونور میره ؟! ( از نمای داخل ماشین )
.
برا من نمیدونم چرا اینجوریه:
.
دانلود ویدئویی که ضبط کردم با حجم 1 مگکه یکم خنده دار هم هست
و دیگه اینکه ویبره ی دسته تا وقتی که لاستیک های ماشین رو زمین باشه و در حال گاز دادن باشم یه ضرب و به شدت میلرزهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
کسی این مشکلاتو نداره ؟! و اینکه چاره چیه ؟! اینو هم بگم که تو اون مشکل اولی که فرمون اونجوری بود اکنترل ماشین عادیه !! فقط فرمون اونطوریهمثلا وقتی از نمای بیرون میزارم و اون فرمون رو نمیبینم اصلا خیلی طبیعی هست
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 11-06-2011 at 20:36.
ماله منم تقریبا همین طوریه فرمونش.ولی ویبره گیم پد معمولا وقتی که چپ و راست میری یا رو دست انداز اون طوری میشه فک نکنم ماله شما هم مشکلی داشته باشه![]()
میگم این save رو بگیرین بد نیس![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک بازی اون 8 مگی را کپی کردم بعدش این ارور را میگیرم وقتی
فقط اینو اضافه کنم اخر بازی که داشت نصب میشد یک فایلی را میخواست دانلود کنه نذاشتم دانلود کنه ؟
ایا ممکنه از اون باشه ؟ فکر کنم ویندوز لایو بودش ؟
اگه مطمئنید از هستش ؟ میشه لینک اخرین ورژ نشو بدید ؟
دوستان کمکم کنید دیگه واقعا کسی مشکل منو نداره؟!
همه چی درست بازی بالا میاد...سیو میشه و ...
فقط لودش خیلی طول میکشه که حالا اونم هیچ... بابا دونفره نمیشه(تو تصویرهای مجزا...آفلاین...از اینا میگم)
چیکار کنم.....![]()
لودینگهای بازی کلا طولانی هستش
من این بازی رو بیشتر برای این گرفتم که دونفره بازی کنم... اما مشکل داره... نوشته پلیر دوم استارت بزنه..هرچی من با دسته ها امتحان میکنم نمیشه...اینو چیکار کنم؟![]()
dirt رو نمیدونم ولی یادمه اون موقع که split/second هم اومده بود نمیتونستن دو نفره بازی بکنن همین مشکل شما رو داشتن ولی نمیدونم بعدا تونستن حلش بکنن یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)