انتقاد ونگر از قوانین دوگانه یوفا

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، که به دلیل محرومیت نتوانست در دیدار مقابل اودینزه در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان از کنار زمین تیمش را همراه کند، قوانین فیفا را مورد انتقاد قرار داد.
ونگر در این دیدار به دلیل محرومیت مجبور شد از روی سکوها بازی تیمش را دنبال کند اما به دلیل اینکه با دستیارانش، پت رایس و بورو پریموراچ در تماس بود، ممکن است با محرومیت دیگری از سوی یوفا مواجه شود.
اما ونگر اعلام کرده که یوفا به او اعلام کرده که می تواند با دستیارانش در تماس باشد اما در بین دو نیمه او را از این کار منع کردند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها در ابتدا به من گفتند که من می توانم با دستیارانم در تماس باشم. اما بعد از دو نیمه گفتند نمی توانم این کار را انجام دهم.
این واقعا نگران کننده است که در چنین سطحی به کسی اجازه ندهید کارش را انجام بدهد. ما تلاش کردیم به قوانین احترام بگذارم، قوانینی که توسط یوفا وضع می شود. اما بسیار دشوار است که ببنیم در جایی می توانند مانع تاثیر گذاری یک فرد شوند. شما نمی توانید وارد رختکن شوید. این چیزی است که می توان آن را درک کرد و من هم آن را انجام ندادم اما بقیه چیزها را درک نمی کنم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید