تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 339 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرين استقلال با 7 بازيكن برگزار شد

اولين تمرين استقلال براي فصل جديد با 7 نفر آغاز شد.

اولين تمرين تيم استقلال امروز از ساعت 18 در زمين شماره 3 آزادي برگزار شد.
    * تعداد بازيکنان استقلال امروز به 7 نفر رسيد. مهدي اميرآبادي، کيانوش رحمتي، اسماعيل شريفات، جواد شيرزاد و مجتبي محبوب مجاز و فريدون رضايي و يک بازيکن ايراني الاصل که فرانسوي است، بازيکناني بودند که قبل از ساعت 18 در محل حاضر شده بودند.
    * تعداد افراد متفرقه و خبرنگاران بيشتر از اعضاي کادرفني و بازيکنان استقلال بود.
    * بازيکنان استقلال با پيراهن هاي آبي کمرنگ با رگه هاي سفيد تمرين فصل جديد را آغاز کردند.
    * پرويز مظلومي در حين تمرين در بين تماشاگران که تعدادشان به 10 نفر مي رسيد حضور پيدا کرد و به سوالات آنها جواب داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    این ایرانی الاصله فرانسوی کیه؟ مگه اسم نداره که اینطوری نوشتن؟

2. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زياد خبراي خوبي از نقل و انتقالات به گوش نرسيده تا ايجا ... بازيكن هاي خوبي نگرفتيم به نظرم ... حمودي كمي خوبه ... اما كرار خيلي حاشيه داره.
    کرار انصافا بازیکنه خوبیه فقط بدیش اینه 6 هفته اولو نیست.....حالا شاید بشه 3 هفته
    حمودیرو حقیقتش من رو بازیاش دقت نکردم حسینی هم اصلا بازیاشو ندیدم
    خودشون میگن به خاطر مشکل مالی که داریم دستمون بستست.....

ولی خریدایه داماشو تراکتورو ببینید

داماش : ابوذر رحيمي- محمد غلامي-عباس آقائي-ميلاد زنيدپور-ميثم بائو
    تراکتور : آل نعمه - سياوش اكبرپور- احسان حاج صفي- ايگورکاسترو

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا ما در حال ترکاندن ترقه هستیم بقیه بمب فقط حاشیه داریم تمام

6. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اين هافبك دفاعيه دسوزا كه خوب بود
    دسوزا هم که کم سوتی نمیداد. ولی جنازه اش میارزه به کیانوش رحمتی. مثه این که بازم باید این رحمتی رو تحمل کنیم.

8. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منکه از هیچ کدومشون خوشم نمیادو بازیه هیچ کدومشونو قبول ندارم نه اشوبی نه رحمتی نه دسوزا
    بهترین هافبک دفاعی الان حسین کاظمیه.اگه کاظمیو اندو رو داشتیم چی میشد.....

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دسوزا هم که کم سوتی نمیداد. ولی جنازه اش میارزه به کیانوش رحمتی. مثه این که بازم باید این رحمتی رو تحمل کنیم.
    اين بنده خدا رو كه ما كلا اصلا بازي ازش نديدم !! خدا بگم چه كارت كنه مظلومي : دي

اما وقتي هم بازي ميكرد حداقلش اين بود كه خيلي دوندگي داشت ... من يادمه ابتداي فصل اگه هافبك وسط هم كه بود حتي جلو هم ميرفت و تو يه بازي به مجيدي پاس گل هم داد ...

سطح فنيش خيلي از رحمتي و آشوبي همين الانم بهتره ...

راستش من زياد بازي هاش رو نديدم اما اگرم اشتباهي داشته ممكنه به دليل كم بازي كردنش باشه و روحيه ي ضعيفش ! خداييش منم اگه اين توانايي رو داشتم و يه آدم بي كيفيت مثل آشوبي و رحمتي بازي ميكردن خيلي دلخور ميشدم !

يعني شما بگو دريغ از يه حركت مثبت كه من ديده باشم از اين 2 تا اعجوبه ! نه پاسي ... نه گلي ... نه دفاع خوبي ... نه تخريب توپي ... اگرم بوده خيلي خيلي خيلي كم !

فصل آينده با اين 2 تا ما به هيچ جا نميرسيم ... مظلومي كه هيچي اگه فرگوسنم بياريم فايده نداره. يكي از حساس ترين پست هاي داخل زمينمون رسما تعطيله به واسطه ي اين 2 تا

12. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تيموريان: اول به كشورهاي عربي فكر مي كنم، بعد به استقلال

هافبک فصل گذشته تيم تراکتورسازي مي گويد اولويت انتخاب تيم آينده اش از ميان کشورهاي عربي است و پس از آن به باشگاه استقلال فکر مي کند.
    آندرانيک تيموريان درخصوص آخرين وضعيت خود براي فصل آينده تصريح کرد: به خاطر احترام به مسوولان باشگاه استقلال روز گذشته در اين باشگاه حاضر شدم و با علي فتح الله زاده و منصور پورحيدري نشست صميمانه اي داشتم.
    وي تاکيد کرد: در اين نشست به هيچ عنوان مسايل مالي مطرح نشد و فقط شرايط کلي ام را به مديران استقلال توضيح دادم.
    هافبک ملي پوش تراکتورسازي يادآور شد: من از کشورهاي قطر و امارات پيشنهاد دارم.به فتح الله زاده هم گفتم که اين دو پيشنهاد به خاطر مسائل مالي در اولويت قرار دارد و در صورتي که با آنها به توافق نرسيدم پاسخگوي استقلال خواهم بود.
    تيموريان با اشاره به صحبت هاي پورحيدري و راهنمايي هاي اوخاطرنشان کرد: پورحيدري به من گفت به خاطر شرايط سني مناسب و جوان بودنم حيف است که به کشورهاي عربي بروم.او معتقد بود بهتر است در ايران بازي کنم تا از نظر فني افت نکنم.
    وي درباره زمان قطعي شدن انتخاب تيم آينده اش گفت: تا آخر هفته پيشنهاد دو تيم عربي و مسايل مالي آنرا بررسي مي کنم و به آن جواب مي دهم.
    تيموريان در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نمي کني با حضور در امارات يا قطر از تيم ملي دور يا دچار افت فني بشوي؟ تصريح کرد: تنها دغدغه من هم نسبت به حضور در کشورهاي عربي همين مشکل است که مرا مردد مي کند، وگرنه تا الان تيمم را انتخاب مي کردم.
    هافبک ملي پوش تراکتور در خصوص کوچ بازيکنان ليگ برتر به ليگ قطر هم تاکيد کرد: به نظر مي رسد قطر که ميزباني جام جهاني 2022 را کسب کرده است، از همين حالا زمينه را براي پيشرفت فوتبال داخلي اش با حضور ستارگان کشورهاي ديگر فراهم مي کند. ضمن اينکه هيچ باشگاهي در ايران به اندازه کشور قطر به بازيکنان پول نمي دهد.
    وي در پايان درباره احتمال ماندنش در تراکتورسازي هم گفت: امير قلعه نويي مربي بزرگي است و من براي کار کردن با او مشکلي ندارم.بايد شرايط را بررسي کنم و بعد از آن درباره تراکتورسازي نظر بدهم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

توی مسابقه پیش بینی فصل قبل این افراد برنده شدند

tsjaleb---15
    نفر اول برند شارژ 5000 تومانی
    man war---9
    نفر دوم برنده شارژ 2000 تومانی
    vahidgame--6
    نفر سوم برنده شارژ 1000 تومانی

ایشاا... امسال یه مسابقه خیلی بهتر برگزار می کنیم جایزه هاشم سه چهار برابر میشه

16. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خداییش بزارید این کرار واستون بازی کنه میبینید چه بازیکنیه شما زیاد بازیاشو ندیدین وقتی تصمیم میگیره دریبل بزنه دیگه کسی جلودارش نیست پاسهای فوق العاده شوتهای دقیق تکنیک بسیار بالا
    اگه اون بازییو که در تبریز انجام میداد در تهران هم انجام بده مطمئن باشین بهترین بازیکن لیگ میشه بهتون قول میدم هرچند من هنوزم میگم که فصل گذشته هم کرار بهترین بازیکن لیگ بود فقط چون تو تراکتور بازی میکرد زیاد تو رسانه ها بازخورد نداشت
    تو این چند یکی از بهترین بازیکنایی هست که تو ایران اومده فصل گذشته به جرات میگم 50 درصد قدرت تراکتور به تنهایی کرار بود

18. 3 کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی مسابقه پیش بینی فصل قبل این افراد برنده شدند

tsjaleb---15
    نفر اول برند شارژ 5000 تومانی
    man war---9
    نفر دوم برنده شارژ 2000 تومانی
    vahidgame--6
    نفر سوم برنده شارژ 1000 تومانی

ایشاا... امسال یه مسابقه خیلی بهتر برگزار می کنیم جایزه هاشم سه چهار برابر میشه
    بازم ممنون

............

استقلال باید توی هافبک دفاعی چند تا گزینه رو در نظر داشته باشه تا حداقل یه دونه از اونا رو بگیره
    الان نباید جوری باشه که مثلا تیموریان نیومد دیگه گزینه دیگه ای نداشته باشیم!
    رحمتی و آشوبی برای این پست زیاد مطمئن نیستن

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •