تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 80 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بله . ویا رئال یه شوت هم نزد حتی !
    همه خوب بودن میریم برای شکست من سیتی

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته 2تا شوت تو چارچوب داشتن نیمه اول که روی اشتباه بادشتوبر روی آفساید گیری و گم کردن توپ توسط بواتنگ بود
    در کل یه نمایش تقریبا عالی رو داشتیم.توی دفاع واقعا خوب بودیم و رکورد گل نخوردن نویر هم به نزدیک 700دقیقه رسید.

4. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض کروس: خوشحالم بايرن به خواسته خود رسيد

هافبک جوان تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: خوشحالم به خواسته خود که پيروزي مقابل ويارئال بود، رسيديم.

به نقل از کیکر، تونی کروس اظهار داشت: می‌خواستیم در ابتدای حضورمان در لیگ قهرمانان اروپا که با یک بازی خارج از خانه مصادف شده بود، با ارائه بازی خوب فعالیت‌مان را از آغاز کنیم، خوشحالم خیلی خوب و درخشان به این خواسته رسیدیم و موفق شدیم به پیروزی ارزشمندی برسیم.

کروس که در جدال شب گذشته با ویا‌رئال اسپانیا زننده گل اول تیمش در برد 2 بر صفر بود، افزود: به نظرم حریف ما بازی خوبی ارائه کرد.، ولی گمان می‌کنم به هرحال شروع دلچسبی با این برد داشتیم.

او ادامه داد: می توانستیم بازهم بهتر برابر این حریف عمل کنیم، ولی در کل از بازی نخست خود نتیجه‌ای مطلوب گرفتیم.
    او ادامه داد: فکر می کنم گل مهمی برای تیم زدم و باعث بالا بردن روحیه بایرن شدم.

در این جدال که از گروه اول در ورزشگاه ال مادریگال در حضور 19 هزار تماشاگر انجام گرفت، تونی کروس 7 و رافینا 76 برای بایرن گلزنی کردند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم بچه ها!
    من بازی رو کامل دیدم تیم بایرن خیلی خوب و محکم بازی کرد و ویارئال تقریبا میشه گفت هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
    هر چند که ویارئال مثل اون زمان که ریکلمه و سورین توش بازی میکردن قوی نیست اما درکل تیم خوبیه و این برد واقعا برای بایرن ارزشمند بود.

تو این گروه هم بقیه حریف های بایرن هم همچین تیم هایی نیستن که بخوان برای صدرنشینی با بایرن رقابت کنن.

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویـارئال ۰ - ۲ بایرن مونیخ
    شروع قدرتمندانه ی بایرن در گروه مرگ

بایرنی ها موفق شدند اولین دیدارشون رو در رقابت های اروپایی با نتیجه ای خوب به پایان برسونن. اون ها تونستن ویارئال رو در ال مادریگالِ اسپانیا، ورزشگاه خانگی ویارئال با نتیجه ی ۲ بر صفر شکست بدن . گل های بایرن رو کروس و رافینیا در دقایق ۷ و ۷۶ به ثمر رسوندند.

بازیکنان بایرن مونیخ :
    نویر، لام، بادشتوبر، فن بویتن (۲۳ رافینیا)، بوآتنگ، شواین اشتایگرِ، تیموشچوک، کروس (۸۱ گوستاوو)، ریبری، مولر، گومز (۴۵ نیلز پترسن) .

کارت زرد برای بایرن :
    آناتولی تیموشچوک (۵۳)، باستین شواین اشتایگر (۷۸).

آمار بازی :

-----------------------------------------------------

گزارش تصویری /
    ویـارئـال - بـایـرن مـونـیـخ

محتوای مخفی: ۴۵ عکس دیگه 

--------------------------------------------------------------

خبر بد برای بایرنی ها؛ ماریو گومز مصدوم شد

ماریو گومز، مهاجم بایرن مونیخ، به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله روی ران در دیدار شب گذشته مقابل ویارئال در چمپیونزلیگ باید برای مدتی از میادین دور باشد.
    این ستاره تیم ملی آلمان به دلیل این مصدومیت در بین دو نیمه تعویض شد و به همین دلیل احتمالا دیدار تیم ملی کشورش در اواسط سپتامبر را از دست خواهد داد.
    برای مشخص شدن میزان دقیق مصدومیت گومز، باید معاینات بیشتری روی او انجام شود.
    او در گفتگو با مرکور آن لاین گفت:" نمی دانم چه اتفاقی رخ داد. درد زیادی در ناحیه ران دارم و باید پزشکان تیم معاینات بیشتری روی آن انجام دهند.
    پزشکان امروز و فردا آزمایشاتی انجام خواهند داد. امیدوارم مصدومیتم جدی نباشد. "
    غیبت گومز می تواند برای بایرنی ها مشکلات زیادی ایجاد کند اما فرانتس بکن باوئر، اسطوره باواریایی ها معتقد است نیلز پترسن می تواند جای خالی این بازیکن را پر کند.
    " پترسن می تواند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شود. او موقعیت هایی زیادی خواهد داشت. او یک استعداد فوق العاده است البته برای بازی در تیمی مانند بایرن استعداد به تنهایی کافی نیست."
    کد:
    .

10. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Injury concerns\ Nervous wait for Gomez and Van Buyten

در فاصله ی ۴ روز تا بازی بعدی بایرن در بوندس لیگا که برابر شالکه هست، بایرنی ها باید نگران وضعیت
    مدافعشون دانیل فن بویتن و بهترین گلزنشون یعنی ماریو گومز باشن که هر دوشون در جریان بازی قبل ِ
    تیمشون در لیگ قهرمانان اروپا برابر ویارئال مصدوم شدن. بطوریکه فن بویتن در دقیقه ی ۲۳ جای خودش
    رو به رافینیا داد و گومز هم فقط ۴۵ دقیقه در زمین حضور داشت و جاش رو به پترسن داد. حالا بایرنی‌ها
    باید منتظر باشن تا امشب در مونیخ و بعد از آزمایشات دقیق پزشکی مشخص شه که مصدومیت این دو
    جدی هست یا نه . گومز میگه: "درد زیادی در ران پام احساس میکنم.امشب آزمایشات رو انجام میدم و
    امیدوارم که زیاد جدی نباشه" . دکتر ولهلم مولر که میگه هیچکدوم با مصدومیت طولانی مواجه نیستن.

کد:
    -------------------------------------------------------

آقا تبریک میگم برد و شروع خفن ناک تیممون رو . امیدوارم همینجوری ادامه بده + این مصدومیت ها هم جدی نباشه .
    از وقتی که روبن نیست هم تیم انگار رو اومده . کروس خوب جاش رو پر کرده . با آماده شدنِ روبن فکر کنم تیم بهتر از این هم میشه .
    البته برند شوستر پریروز مصاحبه ای کرده بود که نظرش کاملا برعکسه :

برند شوستر: با بازگشت روبن، بایرن به مشکل برمی خورد

برند شوستر، مربی آلمانی دنیای فوتبال معتقد است که بایرن مونیخ ممکن است وقتی که آرین روبن از مصدومیت بازگشت ، به مشکل بخورد.
    ستاره سابق باشگاه چلسی ، درحال حاضر از ناحیه کمر مصدوم است و به نظر می رسد که حدود یک ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
    بایرن در نبود روبن در دیدار با فرایبورگ نمایش متقدرانه ای را به اجرا گذاشت و با 7 گل حریفش را به زانو در آورد.
    شوستر اکنون در صحبتهایی به اسپورت 1 گفته:« فکر نمی کنم که امسال روبن مشکلی برای بایرن باشد. فکر می کنم که فلسفه این تیم با یوپ هاینکس تفاوت کرده ولی روبن هم برای خودش یک پدیده است.»
    مربی سابق رئال مادرید گفت:« روبن دقیقا می داند که چه کار می خواهد انجام دهد؛ آن هم بدون درنظر گرفتن جایگاه ماریو گومز و ریبری. او بازیکن باکلاسی است ولی این خودش یک مشکل است. بازی بایرن در حال حاضر روان است ولی روبن ممکن است از سرعت بازی تیم بکاهد.»
    ملی پوش سابق تیم ملی آلمان از ماه مارس گذشته و بعد از برکناری از نیمکت مربیگری بشیکتاش بیکار است و در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی برای هدایت هامبورگ دارد. این درحالی است که میشائیل اونینگ، مربی هامبورگ این روزها به شدت تحت فشار است.
    شوستر ادامه داد:« اگر یک مربی بیکار باشد، سران هامبورگ همیشه به دنبال او هستند. من دو یا سه پیشنهاد برای مربیگری در آلمان داشتنم. دو سال پیش با برند هافمن، رئیس سابق هامبورگ درمورد هدایت این تیم صحبت کرده بودم.»
    آخرین حضور شوستر در بوندس لیگا به فصل 9-1998 برمی گردد که در آن زمان هدایت کلن را در دست داشت و بعد از آن روی نیمکت مربیگری تیم خه رس اسپانیا قرار گرفت.
    کد:

--------------------------------------------------------
    راستی سایتی سراغ دارید که بشه هایلایت بازی ها رو مثل آدمیزاد ازش دانلود کرد ؟ من قبلا از یوتیوب میگرفتم که الآن همه ی هایلایت ها ازش پاک میشه و فقط گل ها رو میشه اونجا دید و گرفت . اون هایلایتایی که تو یوتیوب میمونن هم لینک میدن به یه سایت دیگه که نمیشه درست ازش دان کرد.
    اگر سایتی سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید .

.

12. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتخاب برترین بازیکنان بایرن مونیخ
    ویـارئال ۰ - ۲ بایرن مونیخ
    کد:
    -----------------------------------------------------------

هاینکس: تونی کروس از حمایت و اعتماد من برخوردار است

یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ از نمایش تونی کروس ستاره جوان تیمش در بازیهای اخیر باواریایی ها و به ویژه مصاف با ویارئال در لیگ قهرمانان اروپا به شدت راضی است.
    ستاره جوان آلمانی در آن دیدار اولین گل بایرن را به ثمر رساند تا باواریایی ها با نتیجه 0-2 در ورزشگاه ال مادریگال به پیروزی برسند.
    هاینکس بسیار خوشحال است که این جوان 21 ساله توانایی هایش را در اروپا و در پرافتخارترین تورنمنت اروپایی به نمایش گذاشته است.
    او به پی.ای گفت: « تونی کروس اعتماد به نفس زیادی دارد و از نظر فیزیکی هم در شرایط خوبی است. او از اعتماد من و تمام حمایت من برخوردار است و هم تیمی هایش تدریجا درک می کنند که او چه بازیکن فوق العاده ای است. کروس چهارشنبه شب بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت.»

بازی بعدی بایرن روز یکشنبه مقابل شالکه خواهد بود و هاینکس در آن دیدار دنیل فن بویتن و ماریو گومز را به دلیل مصدومیت به همراه نخواهد داشت.
    مربی باواریایی ها ادامه داد:« فان بویتن در ناحیه تاندون آشیل پایش با مشکل مواجه شده و ماریو گومز هم در اردوی تیم ملی مصدوم شد و هنوز در پایش احساس درد می کند. امیدوارم که او به دیدار یکشنبه برسد ولی باید صبر کنیم و ببینیم که چه خواهد شد.»
    بایرن در حال حاضر در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد و امتیازش با وردربرمن برابر است و شالکه با سه امتیاز کمتر از باواریایی ها در رده ششم جدول قرار گرفته.
    کد:
    -------------------------------------------------

Bayern Munich still need Arjen Robben - Franz Beckenbauer

آرین روبن فعلا دوران مصدومیت رو میگذرونه و امکان بازی برای بایرن رو نداره. اما بازی و نتایج خوب بایرن مونیخ
    در غیـاب ستاره ی هـلندی خـودش باعث شده صحبت هایی شنیده بشه مبنیبر اینکه باواریـایی ها بـدون روبن
    عملکرد بهتری دارن اما بکن بائر، اسـطوره ی آلمان ها میگه که بایرن همچنان به روبن احتیاج داره.فرانس بکن -
    بائـر به بیلد میگه: "بایرن همچنان به روبن احتـیاج داره، در این شـکی نیست. بازیکـنانی مثل روبـن و ریبری برای
    هر تیـمی مفید هستن و بایرن هم یکی از بهترین دوره های خودش رو در چند سال اخیر با این ۲ بازیکن داشته.
    اونا چندین بازیکنِ حریف رو در جناحین مشغول خودشون میکنن و این باعث میشه در مرکز زمین فضا برای سایرِ
    بازیکنان بوجود بیاد" . شایعاتی شنیده میشه که ممکنه روبن برای حتی یک ماه نتونه برای بایرن بازی کنه.
    کد:
    .

14. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نویر در آستانه دیدار با شالکه: در انتظار دیدار مقابل شالکه هستم/
    انتظار استقبال گرمی ندارم
    .

مانوئل نویر دروازه بان بایرن مونیخ که یکشنبه با این تیم در گلزن کرشن به مصاف تیم سابقش شالکه خواهد رفت می گوید انتظار استقبhل گرمی ازهواداران این تیم ندارد.
    نویر تابستان امسال در انتقالی جنجالی شالکه را به مقصد بایرن مونیخ ترک کرد که این انتقال هواداران شالکه را به شدت عصبانی کرد.
    نویر در آستانه دیدار یکشنبه در گفتگو با کیکر می گوید:" در بازی تیم ملی استقبال خوبی از من شد اما در دیدار مقابل شالکه چنین انتظاری ندارم."
    ماریو گومز هم تیمی نویر می گوید:" نویر تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار نخواهد گرفت. مطمئنا او در این بازی کاملا خونسرد خواهد بود و نمایش خوبی نیز خواهد داشت."
    نویر همچنین در گفتگو با سایت اختصاصی بوندس لیگا گفت:" من در انتظار دیدار مقابل شالکه هستم. این فرصتی برای من است تا هم تیمی های سابق و دوستانم را ببینم. دیدار جالبی برای من خواهد بود.
    طرفداران دو آتشه شالکه چندان بازی های تیم ملی را دنبال نمی کنند. به همین دلیل در دیدار مقابل اتریش استقبال خوبی از من شد اما این بار چنین انتظاری ندارم.
    فکر می کنم وقتی من وارد زمین شوم بعضی از هواداران من را تشویق کنند. آنها تصمیم من را درک می کنند. در نهایت این دیدار تمام می شود و من به بازی های بعدی بایرن فکر خواهم کرد."
    کد:
    -------------------------------------------------

هاینکس: ریبری می تواند در نقش مهاجم 9 کاذب بازی کند

یوپ هاینکس مربی باواریایی ها معتقد است که فرانک ریبری می تواند در نوک خط حمله بایرن بازی کند و نقش یک مهاجم کاذب شماره 9 را ایفا کند. البته این درشرایطی است که باواریایی ها به بحران در خط حمله بربخورند.
    با مصدومیت ماریو گومز در آستانه دیدار بایرن – شالکه در روز شنبه و درحالی که ایویکا اولیچ برای جدایی از بند مصدومیت تلاش می کند، باواریایی ها تنها توماس مولر و نیلز پترسن را در پست مهاجم نوک در اختیار دارند
    با این وجود یوپ هاینکس مربی بایرن معتقد است که در صورت لزوم فرانک ریبری هم می تواند به عنوان بازیکن 9 کاذب به کار گرفته شود.
    مربی بایرن به آبندزیتونگ مونشن گفت:« اگر در خط حمله مشکل داشته باشیم، فرانک ریبری می تواند در پست مهاجم بازی کند. به بارسلونا نگاه کنید که چطور می توانند بدون یک مهاجم نوک اینقدر خوب بازی کنند.»
    لوئیس فان خال، مربی سابق بایرن مونیخ هم بارها از یک بازیکن جناحی در مرکز خط حمله استفاده می کرد ولی بعد از آنکه دید که تطبیق پذیری با این شرایط کار سختی است،این ایده را فراموش کرد.
    کد:

.

16. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...شالکه ۰ - ۲ بایرن مونیخ...
    پیروزی باواریایی ها به افتخار بازگشت نویر به گِلزن کرشن

در آخرین دیدار هفته ششم رقابت های بوندس لیگا، بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه 2-0 در خانه ی شالکه به پیروزی برسد و جایگاهش در صدر جدول را استحکام بخشید.

بازی در ولتینس آرنای گلزن کرشن

تماشاگر : حدود ۶۲ هزار نفر

بازیکنان بایرن مونیخ :
    نویر، لام، بادشتوبر، بوآتنگ، رافینیا، شواین اشتایگر، گوستاوو (تیموشچوک ۴۳)، ریبری، کروس (کونتنتو ۹۰)، مولر، پترسن (آلابا ۷۱).

اخطار برای بایرن :
    هولگر بادشتوبر (۳۰)

در این دیدار که اولین رویارویی مانوئل نویر با هم تیمی هایش سابقش بود، نیلز پترسن که در غیاب ماریو گومز در ترکیب اصلی قرار گرفته بود، در دقیقه 21 گل اول بازی را به ثمر رساند.
    بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید و تا دقیقه 75 نیز پا برجا بود تا اینکه توماس مولر گل دوم بایرن را به ثمر رساند.
    این پنجمین پیروزی پیاپی بایرن بعد از شکست هفته اول مقابل مونشن گلادباخ بود.
    با این پیروزی، شاگردان یوپ هاینکس 15 امتیازی شدند و با دو امتیاز برتری نسبت به برمن و گلادباخ در صدر قرار گرفتند.

آمار بازی :

----------------------------------------------
    گزارش تصویری /
    حاشیه ی حضور و استقبال! از مانوئل نویر

محتوای مخفی: ۲۵ عکس دیگه 

پ.ن : بی ادبا ...

--------------------------------------------
    گزارش تصویری /
    شالکه - بایرن مونیخ

محتوای مخفی: ۳۶ عکس دیگه 

------------------------------------------------
    انتخاب برترین بازیکنان بایرن مونیخ
    ...شالکه ۰ - ۲ بایرن مونیخ...

کد:
    .

18. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

از دقیقه 70 به بعد صحنه را دیدم
    خوب بودیم ریبری تمام تیم رو به دست گرفته خدایی بیشتر از 5 تا موقعیت ساخت خداییش
    پترسن هم باید پخته بشه . من پارسال مخالف باداشتوبر بودم . مبگفتم زودشه البته !! یه عده از دوستان به زور میگفتن خوبه !! در حالی که نبود !! ولی الان خدایی خوبه . بدون شک مدافع خیلی بهتری هم خواهد شد
    پترسن هم همینطوره این فصل زیاد با اعتماد به نفس نشون نمیده . ولی در آینده به درد میخوره حتما .
    تیم پاسکاری تک ضرب خوبی انجام میده و این خیلی خوبه

20. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •