تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 98 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
    1- این رو باید از تعمیر کارهای سونی سوال کنید تا حالا که برو بچ این فرم هیچ کدوم همچین کاری نکردن یه سرچی هم زدم تو وب همچین چیزی ندیدم(دلیلش هم واضحه اصلا نیازی نیست و کار اشتباهیه همه سعی میکنن نرم افزار فریمور تی ویشون رو به روز و آبدیت نگه دارن نه مثله شما که هوس کردید دانگرید کنید)
    2- میشه بپرسم چرا میخواهید دانگرید کنید؟

با سلام خدمت شما . اقا چندتا سوال داشتم
    این تی وی رو خریدم .. تلتکسش از کجا فعال میشه ؟؟ وقتی کسی از تصویر بخواد بره بیرون تصویر خیلی اهسته حرکت میکنه..

جدیدترین اپدیتش رو میشه لطف کنید
    ایا این تی وی رو میشه تو حالت ویود یا کالیبره کرد برای گرفتن کیفیت بهتر؟؟؟
    از مشکلات معمولو طریقه رفع کردنش کسی میتونه یه توضیح کوتاهی بده...
    اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟

پیشاپیش تشکر
    1- تلتکس با حالت دیجیتال در کانالهای 2 و 3 فعال است البته اگه زبان رو انگلیسی و کشور رو استرالیا گذاشته باشید در غیر این صورت شاید و شاید فعال نباشه قبلا که نبود من خودم تست کردم.
    2-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3-موقع تنظیم دو حال وجود داره کامان یا همیشگی کارنت یا فعلا . موقعی که میخوای در هنگام ویدئو و فقط در همون حالت کالیبره کنی و به کالیبره تی وی دست نزنی شما از کارنت استفاده کن
    4-هرتز پایین و کیفیت بد در هنگام فوتبال بارسلونا راه حل کاهش گاما تا حد صفر و بعد افزایش نور و افزایش مشکی عمیق
    5- به این سوالتون در بالاتر جواب داده شد
    6-خواهش میکنم
    سلام
    آیا نوع آنتن آنالوگ و تنظیم جهت آن تاثیری در دریافت شفاف تر شبکه های دیجیتال دارد؟ این سئوال را پرسیدم چون بدون اتصال آنتن آنالوگ شبکه های دیجیتال قابل دریافت نیست .
    در گرفتن سیگنال دو مطلب وجود داره کیفیت و قدرت
    عموما قدرت بیاد روی حدودا95 تا 99 باشه اما کیفیت حد اقل از 20 تا 100 این کیفیت هرچی بیشتر باشه شما تصویر با بریده گی و قطعی کمتری خواهید داشت مثلا من با آنتن سیماران با تقویت برق که خود آنتن داشت الان کیفیتم 100 و قدرت 99 هست اصلا قطعی ندارم و پرش هم وجود نداره و تصویر مربع مربع هم نمیشه قبلا با یه آنت معمولی بدون تقویت قدرت روی 95 بود و کیفیت روی 40 کلا از دیدن تصویر سیر میشدیم و در ضمن 8 تا کانال بیشتر نمی گرفت با 9 تا رادیو الان 16 تا تی وی و 11تا رادیو میگیره همه جا همین طوره البته این حداکثره و استان تا استان فرق میکنه

جای آنتن خیلی مهم نیست بین دوستم دیجیتال یا هست یا نیست بین این دوتا چیزی وجود نداره وقتی هست تصویر صاف و عالیه وقتی نیست شطرنجی میشه و میایسته یا قطع میشه و سیاه میشه مثلا فکر کنی آنتن بهتر بگیری تصویر بهتر میشه نه فقط تعداد قطعی و ÷رش و دفعات مربع مربع شدن کمتر میشه تا به صفر برسه تصویر دیجیتال ایران همینه تقریبا 280 تا 340i و نه بیشتر شما فقط آنتن رو بزار روی پشت بام و خیلی هم توی جهتش و تکون دادن سانت به سانت گیرنده فقط توی یکی از شش جهت اصلی و فرعی بزار یعنی همون جهت هایی که همه همسایه هاتون میزارن و دیگه هی دستش نزن و تصورت این نباشه که اگه یه دو تا 10 سانت تکونش بدی تصویر بهتر میشه
    در ضمن چیزی به نام آنتن دیجیتال نداریم
    آنتن ها همشون آنالوگ هستن که توانایی گرفتن امواج دیجیتال هم دارن و این توانایی بستگی به کیت داخل و داشتن تقویت کننده است البته این مطلب آنتن تجربیه و من اصلا اهل فنت در این مورد نیستم
    به محض داشتن تصویر اون تصویر بهترینه (امید وارم تونسته باشم مفهموم رو برسونم)
    وامید وارم این توضیح ها مفید بوده باشه

2. 3 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سئوال من به این خاطر است که:
    اگر ورژن آپدیتی رو مثلا اشتباه دانلود کرده بودیم ، و مربوط به سری دستگاه ما نبود ، یا در عمل مشکلاتی داشت ، بتونیم به ورژن قبل برگردیم . وگرنه این منطقی نیست که به ورژن قدیم دلبستگی نشون بدیم و در صورت نداشتن مشکل با آپدیت جدید کسی به فکر برگشت به نرم افزار قدیم نمی افتد. چون قاعدتا برنامه جدید ضمن داشتن امکانات برنامه قدیم باید امکانات جدیدتری را هم داشته باشد،راستی با برگشت به تنظیم کارخانه آیا ورژن برنامه هم به ورژن اولیه بر می گردد؟
    سئوال دیگه این که : اگه زبان انگلیسی رو انتخاب کرده باشیم و کشور سنگاپور ، آیا با دادن آپدیت مربوط به منطقه خودمان(ایران) مشکلی پیش نمیاد؟
    فایل اپدیتی که من دانلود کردم اسمش Copy of 00000201_057f046a.bin است. همین فایل را با فلش به تلویریون بدهم ؟
    Last edited by arashp30world; 30-09-2011 at 08:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سئوال من به این خاطر است که:
    اگر ورژن آپدیتی رو مثلا اشتباه دانلود کرده بودیم ، و مربوط به سری دستگاه ما نبود ، یا در عمل مشکلاتی داشت ، بتونیم به ورژن قبل برگردیم . وگرنه این منطقی نیست که به ورژن قدیم دلبستگی نشون بدیم و در صورت نداشتن مشکل با آپدیت جدید کسی به فکر برگشت به نرم افزار قدیم نمی افتد. چون قاعدتا برنامه جدید ضمن داشتن امکانات برنامه قدیم باید امکانات جدیدتری را هم داشته باشد،راستی با برگشت به تنظیم کارخانه آیا ورژن برنامه هم به ورژن اولیه بر می گردد؟
    طبق نوشته سایت سونی بازگشت به ورژن قبل پشتیبانی نمی شود.
    کد:
    من که از خود سایت سونی ورژن خاورمیانه را برداشتم و آپدیت کردم، هیچ تغییری توی منوهاش ندیدم. انگار کاملا این کار الکی بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما باید این رو از لینک بالایی که گذاشتم دانلود کنید
    sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
    بعد از دانلود اون رو اکسترکت کنید

این فولدر زیری مهمه
    این فولدر ایجاد میشه که میریزید داخل فلش
    sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201

اونی که شما گذاشتید فایل داخل آخرین فولدر هست که اصلا نباید از داخل فولدر sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 در بیاد

در ابدیت منطقه آسیا رو که انتخاب میکنید و اون فایل زیپ رو دانلود میکنید داخل اون فریمور نصب شده شما این کشور ها با این زبانها وجود داره پس استفاده از هر کدوم از اون ها هیچ مشکلی پیش نمیاره
    حتی شما میتونید از آبدیت های مناطق دیگه هم استفاده کنید
    یعنی میتونید آبدیت استرالیا رو بگیرید از سایت سونی اصلی امریکا یا مثلا آبدیت آفریقا رو بگیرید
    موضوع اینه که استاندارد های پخش دیجیتال در هر منطقه از دنیا مخصوص به خودشه
    یکی از دوستان توی یکی از سونی های 3d اگه درست یادم باشه استرالیا آبدیت کرده بود و خیلی هم راضی بود البته نگفت از تی وی دیجیتال اینتر نال استفاده میکنه(کار میکنه) یا نه از ریسیور استفاده میکنه..

6. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    فایل آپدیت را از حالت zip خارج کردم و با همون پوشه خودش( طبق نظر استاد ) داخل فلش به تلویزیون وصل کردم ولی نه روی تصویر نه فیلم نه موزیک اون فایل باز نمیشه یعنی یک پوشه خالی رو نشون میده! لطفا راهنمائی بفرمائین.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق نوشته سایت سونی بازگشت به ورژن قبل پشتیبانی نمی شود.
    کد:
    من که از خود سایت سونی ورژن خاورمیانه را برداشتم و آپدیت کردم، هیچ تغییری توی منوهاش ندیدم. انگار کاملا این کار الکی بود.
    نه نمیشه گفت که آپدیت الکی هست!
    من دو ماه پیش خواستم کامپیوتر رو با کابل HDMI وصل کنم به تی وی. هر کاری کردم PC و لپ تاپ Acer تصویر فول اسکرین نمیدادن.کلی هم با تنظیمات گرافیکشون ور رفتم ولی نشد که نشد! در حالیکه همون موقع لپ تاپ Vaio رو که وصل میکردم بطور خودکار تصویر فول اسکرین میشد!
    بعد سونی یه آپدیت داد و این مشکل من براحتی حل شد! در حالیکه توی منوی تی وی تغییری در این رابطه ایجاد نشده بود!

9. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    EX520
    کشور را سنگاپور و زبان را انگلیسی انتخاب نموده ام ، نام شبکه های دیجیتال آمده است. تله تکس به خوبی روی شبکه های دیجیتال فعال شده است. 44 شبکه تلویزیونی ورادیوئی دارم. البته تعدادی تلویزیونی ها تکراری است. راستی چرا در لیست کشورها اسمی از کشور مالزی که ظاهرا سازنده این ال ای دی است نمیباشد؟ یکبار هم زبان فارسی را انتخاب کردم که حروف بصورت ناپیوسته و از چپ به راست نمایش داده میشد! مشکل فعلی در آپدیت کردن است که توضیح کامل و جامعی در فروم پیدا نکردم. با وصل کردن فلش به ال ای دی ، بصورت اتوماتیک آپدیت نشد . فایل های دیگر را از روی فلش برداشتم و تنها فایل آپدیت روی فلش بود باز هم نشد!
    رفتم که از روی یو اس بی فایل را اجرا کنم( همان منوی مولتی مدیا یو اس بی ) هیچکدام از گزینه های عکس یا فیلم یا موزیک نتوانست فایل آپدیت را باز و اجرا کند! پوشه اصلی مشخص است ولی فایل آپدیت را نشان نمی دهد! لطفا راهنمائی بفرمائین.آیا به خاطر این نیست که من نام کشور را سنگاپور انتخاب کرده ام؟چون سنگاپور احتمالا آپدیت از طریق اینترنت به آسانی انجام میشود و نیاز به استفاده از فلش نیست، شاید به همین خاطر گزینه آپدیت از فلش در تنظیم کشور به نام سنگاپور فعال نیست!!!
    یک سئوال دیگر: امکان باز کردن فایلهای پی دی اف با دستگاه هست؟ آپدیت ها چند وقت یکبار منتشر می شوند؟
    Last edited by arashp30world; 02-10-2011 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    فایل آپدیت را از حالت zip خارج کردم و با همون پوشه خودش( طبق نظر استاد ) داخل فلش به تلویزیون وصل کردم ولی نه روی تصویر نه فیلم نه موزیک اون فایل باز نمیشه یعنی یک پوشه خالی رو نشون میده! لطفا راهنمائی بفرمائین.
    1-دوست خوبم شما درست اکسترکت نکردین
    2- فقط و فقط اکسترکت هیر

3- اون وقت این پوشه رو میبینید sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
    به داخلش کاری نداشته باشید و از داخلش فایلش رو برندارید فقط و فقط این فولدر رو با محتویات داخلش که باید یک فایل آبدیت با پسوند .bin باشه رو بریزید داخل فلش شما احتمالا یا اون فایل رو مستقیم ریختید داخل فلش یا فولدر
    sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth رو کپی کردید

در ضمن ما دوستتون هستیم نه ....

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

پدی اف رو
    نمی تونی ببینی

12. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از کجا بفهمیم شبکهای استان ما دیجیتال شده یا نه؟ مثل خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از کجا بفهمیم شبکهای استان ما دیجیتال شده یا نه؟ مثل خوزستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •