اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
1- این رو باید از تعمیر کارهای سونی سوال کنید تا حالا که برو بچ این فرم هیچ کدوم همچین کاری نکردن یه سرچی هم زدم تو وب همچین چیزی ندیدم(دلیلش هم واضحه اصلا نیازی نیست و کار اشتباهیه همه سعی میکنن نرم افزار فریمور تی ویشون رو به روز و آبدیت نگه دارن نه مثله شما که هوس کردید دانگرید کنید)
2- میشه بپرسم چرا میخواهید دانگرید کنید؟
با سلام خدمت شما . اقا چندتا سوال داشتم
این تی وی رو خریدم .. تلتکسش از کجا فعال میشه ؟؟ وقتی کسی از تصویر بخواد بره بیرون تصویر خیلی اهسته حرکت میکنه..
جدیدترین اپدیتش رو میشه لطف کنید
ایا این تی وی رو میشه تو حالت ویود یا کالیبره کرد برای گرفتن کیفیت بهتر؟؟؟
از مشکلات معمولو طریقه رفع کردنش کسی میتونه یه توضیح کوتاهی بده...
اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
پیشاپیش تشکر
1- تلتکس با حالت دیجیتال در کانالهای 2 و 3 فعال است البته اگه زبان رو انگلیسی و کشور رو استرالیا گذاشته باشید در غیر این صورت شاید و شاید فعال نباشه قبلا که نبود من خودم تست کردم.
2-
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-موقع تنظیم دو حال وجود داره کامان یا همیشگی کارنت یا فعلا . موقعی که میخوای در هنگام ویدئو و فقط در همون حالت کالیبره کنی و به کالیبره تی وی دست نزنی شما از کارنت استفاده کن
4-هرتز پایین و کیفیت بد در هنگام فوتبال بارسلونا راه حل کاهش گاما تا حد صفر و بعد افزایش نور و افزایش مشکی عمیق
5- به این سوالتون در بالاتر جواب داده شد
6-خواهش میکنم
سلام
آیا نوع آنتن آنالوگ و تنظیم جهت آن تاثیری در دریافت شفاف تر شبکه های دیجیتال دارد؟ این سئوال را پرسیدم چون بدون اتصال آنتن آنالوگ شبکه های دیجیتال قابل دریافت نیست .
در گرفتن سیگنال دو مطلب وجود داره کیفیت و قدرت
عموما قدرت بیاد روی حدودا95 تا 99 باشه اما کیفیت حد اقل از 20 تا 100 این کیفیت هرچی بیشتر باشه شما تصویر با بریده گی و قطعی کمتری خواهید داشت مثلا من با آنتن سیماران با تقویت برق که خود آنتن داشت الان کیفیتم 100 و قدرت 99 هست اصلا قطعی ندارم و پرش هم وجود نداره و تصویر مربع مربع هم نمیشه قبلا با یه آنت معمولی بدون تقویت قدرت روی 95 بود و کیفیت روی 40 کلا از دیدن تصویر سیر میشدیم و در ضمن 8 تا کانال بیشتر نمی گرفت با 9 تا رادیو الان 16 تا تی وی و 11تا رادیو میگیره همه جا همین طوره البته این حداکثره و استان تا استان فرق میکنه
جای آنتن خیلی مهم نیست بین دوستم دیجیتال یا هست یا نیست بین این دوتا چیزی وجود نداره وقتی هست تصویر صاف و عالیه وقتی نیست شطرنجی میشه و میایسته یا قطع میشه و سیاه میشه مثلا فکر کنی آنتن بهتر بگیری تصویر بهتر میشه نه فقط تعداد قطعی و ÷رش و دفعات مربع مربع شدن کمتر میشه تا به صفر برسه تصویر دیجیتال ایران همینه تقریبا 280 تا 340i و نه بیشتر شما فقط آنتن رو بزار روی پشت بام و خیلی هم توی جهتش و تکون دادن سانت به سانت گیرنده فقط توی یکی از شش جهت اصلی و فرعی بزار یعنی همون جهت هایی که همه همسایه هاتون میزارن و دیگه هی دستش نزن و تصورت این نباشه که اگه یه دو تا 10 سانت تکونش بدی تصویر بهتر میشه
در ضمن چیزی به نام آنتن دیجیتال نداریم
آنتن ها همشون آنالوگ هستن که توانایی گرفتن امواج دیجیتال هم دارن و این توانایی بستگی به کیت داخل و داشتن تقویت کننده است البته این مطلب آنتن تجربیه و من اصلا اهل فنت در این مورد نیستم
به محض داشتن تصویر اون تصویر بهترینه (امید وارم تونسته باشم مفهموم رو برسونم)
وامید وارم این توضیح ها مفید بوده باشه