منم کم خونده بودم ( ساعت 00:00 امروز شروع کردم)
2.5 نمره اثباتی از خودم نوشتم نمیدونم نمره میدن یا نه
منم کم خونده بودم ( ساعت 00:00 امروز شروع کردم)
2.5 نمره اثباتی از خودم نوشتم نمیدونم نمره میدن یا نه
مثال نقض رو چی زدین؟
فصل 3 1.25 نمره اومده بود. برهان خلف هم که نداشت. یعنی از دو بخش آسون زده بودن. نـــــــــامردا.![]()
سوال ها خیلی آسون بود فکر می کنم 75/19 بشم اگه خدا بخواد
خوب شما سوال 4 رو حل کردید من که اتحاد چاق و لاغر یادم رفته بود خودم اتحاد رو اثبات کرده بودم .
خیلی حال کردم![]()
سلام
امتحان متوسط بود
کلید هم اومده و اینجاست :
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20 میشم .
تایید میشه..... امان از حرف مردم... تا این که یه سمپادی می گه مثلا من فلان توانایی رو دارم یهو همه میگن این یارو چه مغروره.... یا مثلا خیلی ها روشون نمیشه بگن که از سمپادن که مبادا بعدا بگن فلانی خواست کلاس بذاره....
و یا علی گفتیم و امتحان زمین هم تموم شد....
امتحان فوق العاده سخت بوده....از طراح از هر کجا() یه سوال درآورده بود.................
زیر شکل،فعالیت و .....
اما خب نمرم خوب میشه ...... اما خدایی خیلی خوندم تازه معلم نداشتیم.....
ما امروز 5 - 6 نفر غایب بودن یکی هم سر جلسه وقتی دید که نمرش کم میشه هرچی نوشت سیاه کرد و بعد تحویل داد...![]()
راستی یکی از سوالات انگلیسی میشد olympics اما من competitions نوشتم![]()
ظاهرا تاپیک داره به بیراهه میره،
فعلا تاپیک رو به خاطر درخواستهای بعضی دوستان ، قفل نمیکنم تا بعد ببینیم چی میشه
پست هایی رو که گزارش شده بود حذف کردم
امیدوارم دیگه این مسائل پیش نیاد
با تشکر
این مثال نقض رو "هر" و "هیچ" رو قاط زدیم. ولی به خیر گذشت. 20 رو شاخشه.
الکی دعوا نکنین![]()
بابا دعوا و اینا که تموم شد ... تاپیک هم منحرف شده بود . به لطف دوستان به راه راست هدایت شد . نیازی به قفل و این صحبتا نیست .
بچه های کلاس ما فقط اکی و اجی و من اینو درست نوشتیم ظاهرا .راستی یکی از سوالات انگلیسی میشد olympics اما من competitions نوشتم![]()
نگران نباش شاید چون دیدن سوال مبهمه نمره دادن . یکی مثل دارابی که حتما میده .
+
مسخره ترینش اونی بود که میشد اسپیس کرفت ... به نظر من ستلایت بیشتر بش میخورد ...
من المپیک یادم بود اما گفتم این طراح باید خیلی....... باشه که المپیک رو بذاره واسه این....
من قبل از امتحان یقین داشتم که این قسمت با دانش خود کامل کنید یه غلط دارم..... کاش حد اقل بذارن به عهده ی دبیر....خدایی غلط هم نمیشه..... نمیشه که ما مثل اونا فکر کنیم...خب جام جهانی و مسابقات آسیایی و مسابقات کشتی بوداپست!!! هم هر چهار سال برگزار میشه..... خب تو عنوان مینوشتن با دانش طراح کامل کنید!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)