بله میتونید.
شرایطش هم طبق قوانین مناطق آزاد هست که باید از همونجا بپرسید.
بله میتونید.
شرایطش هم طبق قوانین مناطق آزاد هست که باید از همونجا بپرسید.
سلام.. لطفا قیمت سوناتا توربو اوپتیما تربو و سپورتیج توربو (نشونش اینه که دوتا اگزوز داره و پشتش نوشته gdi) توی آبادان خرمشهر بمن اطلاع بدید..
sonata se
sportage sx
optima ex
سوناتا فول 2012 ( توربوش رو نمیدونم اما مثل همین نمونه های وارداتی پلاک ملی هستن ) -----53.000.000 تومان
کیا اسپورتیج 49.000.000 تومان
آپتیما 2012 نیمه فول -----44.000.000
آدرس هم اگر خواستید پ خ
قیمتها هم همه تا تاریخ 20 اردیبهشت 91
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
مدل های خاص و توربو رو باید سفارش بدید بیارن یا اینکه خودتون وارد کنید چون رند بازار نیستند .
سلام دوستان
توی سایت پردیس ( بندر انزلی ) قیمت لاگونا کوپه فول رو زده 18.250 حالا اینکه درسته یا نه رو شک دارم یه ذره
ولی میشه اینارو پلاک ملی کرد ؟
اگه بشه حدودا با 105% گمرک و بقیه کاراش چقدر در میاد ؟
سلام به همه دوستان.
آقا کسی از دوستان دقیقا میدونه مگان و هیوندای آوانته با پلاک اروند هست یا نه و اگه هست چنده؟
سلام دوستان
توی سایت پردیس ( بندر انزلی ) قیمت لاگونا کوپه فول رو زده 18.250 حالا اینکه درسته یا نه رو شک دارم یه ذره
ولی میشه اینارو پلاک ملی کرد ؟
اگه بشه حدودا با 105% گمرک و بقیه کاراش چقدر در میاد ؟
کسی از دوستان آشنایی نداره با مناطق آزاد ؟!؟!؟!![]()
سلام دوستان خسته نباشید
یکی از اشناهام 2 ماه دیگه قراره بیاد ایران تصمیم گرفته که این دفعه با ماشین خودش بیاد ایران
خواستم ببینم چطوری باید پلاک گذر موقت بگیره ؟ هزینش چقدر میشه تقریبا؟
اگه هزینش به مدل ماشینه
ماشینشون mercedes smart هستش 4 نفره
و از دانمارک میخوان بیان
ممنون میشم راهنمایی کنه کسی![]()
شرایط پلاک شدنش طبق ضوابط منطقه آزاد انزلی هست که باید بپرسید .
من فکر میکنم خرید خودرو با پلاک ملی دردسرش کمتر باشه تا خرید خودرو از مناطق آزاد و بعدا پلاک کردنش
از راه زمینی میخوان بیان؟
اگر اینجوره که تا کشور ترکیه که بیان قوانین مربوط به هر کشور میشه اما برای ورود به ایران و اخذ پلاک گذر مورقت
باید طبق قوانینی که برای ورود خودرو از کشور ترکیه به ایران وجود داره عمل کنن.
هزینش تو گمرک مشخص میشه دوست من اینجا نیمشه تخمین زد
داداش احتمالا نصف راهو با کشتی بیان و ماشینم میخوان دوباره برگردونن فقط واسه مسافرت میخوان با ماشینشون بیان بازم باید گمرک بدن یا فقط هزینه ی پلاک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)