تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 167 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اساتیدمحترم ودوستان گرامی سلام من یک موضوعی واقعا برام سوال شده که میگویند پنل پاناسونیک ips وزاویه دید گسترده داره به خاطر همین پایه متحرکه نداره ولی مال سامسونگ اینطوری نیست به خاطر همین پایه متحرک نداره لطفا اینو دقیقا توضیح بدهید ؟من خودم ال سی دی 46 اینچ سامسونگ مدل c695 دارم که همه میگن از هر نظر به هر ال سی دی وال ای دی سرتره منتظر جوابم چرا کسی جواب نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بین این 3 مدل کدام گزینه بهتر و عالی هست از همه نظر

1 - panasonic 50 inch vt30

2 - sony 46 inch hx925

3 - Lg 47 inch lw98000

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بین این 3 مدل کدام گزینه بهتر و عالی هست از همه نظر

1 - panasonic 50 inch vt30

2 - sony 46 inch hx925

3 - Lg 47 inch lw98000
    هر سه از بهترینها هستن
    بستگی به مورد استفاده شما داره
    بستگی به محیط استفاده داره
    بستگی به خیلی چیزا داره
    پاناسونیک پلاسما هست و او دو تا دیگه ال ای دی
    پاناسونیک vt30 یکی از بهترین پلاسما هست که تصاویر فوق العاده ای
    چه 3D و چه 2D ایجاد میکنه و محاسن زیادی داره
    اما معایب خودش هم داره که معمولا تو پلاسما ها عمومیت داره
    اون دو تای دیگه هم تقریبا مثل هم هستن با این تفاوت که ال جی سه بعدیش پسیو هست و فول ال ای دی ولی سونی سه بعدی اکتیو.داره و edge led مدل 929 سونی هم فول ال ای دی هست
    من پیشنهاد میکنم برید تو سایت flatpanelshd و نقدهای هر سه رو
    بخونید , خیلی چیزا دستتون میاد
    من به شخصه lw98000 رو با توجه به جمیع جهات خریدم و راضی هم هستم شما هم یه کم بیشتر تحقیق کن
    اینجا هم اگر میخوای بهتر بهت.کمک بشه بیشتر راهنمایی کن و اولویت هات رو دقیقتر مشخص کن تا بهتر بشه بهت کمک کرد

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

4. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان یه HDTV لطفا پیشنهاد بدید با این مشخصات
    قیمتش 1.5 باشه یکم بالا پایین مشلکی نیست
    فاصله با TV زیاد نیست در حد 1.5 متر پس 40 اینچ باشه
    و مهمتر از همه پورت USB داشته باشه که بتونه فایل MKV رو عالی پخش بکنه و زیر نویس فارسی هم به صورت SRT خوب پخش بکنه
    یکی از اشنایان یه LG داشت که تنها مشکلی که داشت این بود زیرنویس فارسی همش بالا پایین میشد یه خط وسط صفحه بعد خط بعد میومد پایین و ...

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من برای خونه می خواهم

ps3 , xbox دارم می خواهم باهاش بازی کنم ولی بیشتر مورد استفاده من سریال و فیلم های روز full hd هست و این از همه نظر برای من مهمتره

می خواهم 3 بعدی باشه و اینکه از 3 بعدیش لذت ببرم بری بابام sharp lc830 52 inch خریدیم ولی زیاد 3 بعدیش جالب نبود شاید بخاطر اینکه فیلم هاش زیاد جالب نبودن من با ps3 و کابل hdmi با tv بابام 3 بعدی نگاه کردم انیمیشن saumy

یک چیز برا اطلاعات خودم می پرسم ناراحت نشو اخه شنیدم LG که 3 بعدیش پسیو هست full hd نیست و نصب به hx925 دو بعدیش ضعیف تر هست

معایب پلاسما ها چیه مگه؟؟؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه HDTV لطفا پیشنهاد بدید با این مشخصات
    قیمتش 1.5 باشه یکم بالا پایین مشلکی نیست
    فاصله با TV زیاد نیست در حد 1.5 متر پس 40 اینچ باشه
    و مهمتر از همه پورت USB داشته باشه که بتونه فایل MKV رو عالی پخش بکنه و زیر نویس فارسی هم به صورت SRT خوب پخش بکنه
    یکی از اشنایان یه LG داشت که تنها مشکلی که داشت این بود زیرنویس فارسی همش بالا پایین میشد یه خط وسط صفحه بعد خط بعد میومد پایین و ...
    اگر نمی خوای اسمارت باشه و به اینترنت وصل بشه ال جی 42LV34000 خوبه و مشکل زیرنویس هم در مغازه برای اطمینان تست کن. اگر هم می خوای اسمارت باشه مدل های 37100 و 55000 هستند. اگرم با ال جی حال نکردی سامسونگ 40D5550 بگیر. البته قیمتش شاید بالاتر از یک و نیم بزنه ولی ساپورت فرمت های تصویریش خیلی خوبه. مواظب باش یه وقت 5540 بهت ندن چون اصلا فیلم نشون نمیده.

من برای خونه می خواهم

ps3 , xbox دارم می خواهم باهاش بازی کنم ولی بیشتر مورد استفاده من سریال و فیلم های روز full hd هست و این از همه نظر برای من مهمتره

می خواهم 3 بعدی باشه و اینکه از 3 بعدیش لذت ببرم بری بابام sharp lc830 52 inch خریدیم ولی زیاد 3 بعدیش جالب نبود شاید بخاطر اینکه فیلم هاش زیاد جالب نبودن من با ps3 و کابل hdmi با tv بابام 3 بعدی نگاه کردم انیمیشن saumy

یک چیز برا اطلاعات خودم می پرسم ناراحت نشو اخه شنیدم LG که 3 بعدیش پسیو هست full hd نیست و نصب به hx925 دو بعدیش ضعیف تر هست

به نظر من کلا پلاسما رو بیخیال شو. سونی نیز به همچنین چون هم می گن سه بعدیش چندان چنگی به دل نمی زنه و هم این که ساپورت فرمت های تصویریش افتضاحه. همون مدل 98000 ال جی خوبه به علاوه می تونی سامسونگ D8880 رو هم تست کنی که از تکنولوژی سه بعدی اکتیو استفاده می کنه. اینکه اکتیو بهتره یا پسیو نمیشه به این راحتی گفت هر کدوم مزایا و معایبی دارند که بهتره جفت این تکنولوژی ها رو قبل از خرید در مغازه تست کنی.
    یک کلیپ تست سه بعدی بود یکی از دوستان چند وقت پیش گذاشته بود یه زنه میومد بادکنک باد می کرد! از این بادکنک های دراز بود من با سامسونگ سه بعدی تست کردم انگار 3-4 متر این بادکنکه از داخل صفحه تلویزیون زده بود بیرون. بگرد پیداش کن که کلیپ خوبی برای تست هست.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اگر نمی خوای اسمارت باشه و به اینترنت وصل بشه ال جی 42LV34000 خوبه و مشکل زیرنویس هم در مغازه برای اطمینان تست کن. اگر هم می خوای اسمارت باشه مدل های 37100 و 55000 هستند. اگرم با ال جی حال نکردی سامسونگ 40D5550 بگیر. البته قیمتش شاید بالاتر از یک و نیم بزنه ولی ساپورت فرمت های تصویریش خیلی خوبه. مواظب باش یه وقت 5540 بهت ندن چون اصلا فیلم نشون نمیده.
    40D5550 اسمارت نیست دیگه؟
    کیفیت تصویرش چطوره ؟ من احتمالا زیاد باهاش بلو ری پخش بکنم
    42LV55000 اسمارته و ارزون تر ولی با قیافش زیاد حال نکردم
    خودم نظرم رو سونی بود که فهمیدم پخش فیلمشون با USB خیلی ضعیفه
    از شارپ هم اگه مدلی با این امکانات و حدود قیمت هست پیشنهاد بدید

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من برای خونه می خواهم

دوست عزیز منم داداشم از همین le830 شارپ گرفته و اتفاقا قبل از من گرفته بود , منم با سه بعدیش خیلی حال نکردم ما نسخه آخر دزدان دریایی کاراییب رو دیدیم , راستش من فقط حدود نیم ساعت تونستم تحملش کنم
    بگذریم خودتون دارید و دیدید , بعد از اون خیلی تحقیق کردم و رفتم جمهوری تلوزیونهای مختلفی رو تست کردم , اتفاقا منم آخرین انتخابم هم ال جی نبود چون اصلا از ال جی و.اسمش خوشم نمیومد
    ولی بعد از اینکه با دو تا از دوستام مشورت کردم اونا بهم ال جی رو پیشنهاد کردن اونم فقط به خاطر پسیو بودنش
    راستش منم شروع به تحقیق مجدد تو نت کردم و متوجه شدم تکنولوژی پسیو مزیتهای خیلی زیادی به اکتیو داره , وقتی اون مشکل فول اچ دی نبودن رو هم دیدم که ال جی با اصلاح الگوریتم حل کرده و تونسته گواهینامه full hd رو بگیره رفتم و جدی تو یه مغازه جمهوری تستش کردم و دیدم خدایی خوبه , منم چون گیمر هستم و بازی برام خیلی مهمه با فروشنده هماهنگ کردم که من ps3 میارم و فیلم 3D. , و خودم تست میکنم که اونام قبول کردن و خلاصه ps3 رو بردم و هم بازی آنچارتد 3 و سونیک و هم انیمیشن ریو رو تست کردم که خیلی خوب بود. البته اون موقع هنوز 98000 نیومده بود و با 65100 تست میکردم که دوستان در جریان هستن تو تاپیک cinema 3D ال جی , در هر حال من 65100 رو گرفتم ولی نصب نکردم تو همین مدت متوجه شدم 65100 برای بازی مشکل input lag داره و چون نصب نکرده بودم و خیلی هم گذشته بود 98000 هم اومده بود تو بازار فروشنده هم دوستم بود و لطف کرد برام تعویض کرد
    الانم که دارم از 98000 استفاده میکنم و راضیم , باهاش تا الان حدود 20 تا فیلم 3D دیدم که خیلی بهم حال داده .
    این کل تجربه ای بود که من تو مدت 4-5 ماه اخیر به دست آوردم
    به شما هم پیشنهاد میکنم یه کم برو تو سایتهایی مثل flatpanelshd و خودت نقدها رو مطالعه کن ببین به چه نتیجه ای میرسی
    اگرم تهران هستی که یه روز وقت بزار برو جمهوری خودت تست کن
    و برندهای مختلف رو از نزدیک ببین , خواستی بگو شماره دوستم رو هم که نمایندگی ال جی داره بهت بدم سفارش هم بکنم که راحت هر چی خواستی رو تست کنی.
    انشااله که خرید خوبی داشته باشی.
    موفق باشی

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی دوست عزیز از همکاریت

شماره وادرس دوست پیام خصوصی کن

معایبی که پلاسما داره گفتی عمومیت داره چیه؟؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

40D5550 اسمارت نیست دیگه؟
    کیفیت تصویرش چطوره ؟ من احتمالا زیاد باهاش بلو ری پخش بکنم
    42LV55000 اسمارته و ارزون تر ولی با قیافش زیاد حال نکردم
    خودم نظرم رو سونی بود که فهمیدم پخش فیلمشون با USB خیلی ضعیفه
    از شارپ هم اگه مدلی با این امکانات و حدود قیمت هست پیشنهاد بدید
    5550 والا کیفیتشو که از نزدیک ندیدم ولی کسانی که گرفتن راضی بودند. فرکانس انطباقش 100 هرتز هست که برای پخش فیلم خوبه. اسمارت هم نیست ولی قدیما یه مدل 5950 بود که فرقش با 5550 این بود که برنامه می شد روش دانلود کرد که ظاهرا دیگه تولید نمیشه. شما اگر نمی خوای زیاد هزینه کنی 34000 ال جی هم در مغازه تست کن. من برای یکی از آشناها گرفتم کیفیتش خوب بود. برای خودمم سواله که کیفیت 5550 بالاتره مخصوصا توی صحنه های فیلم با حرکت سریع یا 34000. اگر مقایسه کردی اینجا هم یه ندا بده.
    در مورد شارپ هم هیچ اطلاعی ندارم.
    Last edited by smhsh121; 18-04-2012 at 22:45.

13. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •