البته فرگوسن گفته احتمالا به هرناندز بازی می ده ... به نظر من ترکیب همون ترکیب بازی با شالکه دور رفت هستش با این تفاوت که رافائل به جای فابیو بازی می کنه ...
البته فرگوسن گفته احتمالا به هرناندز بازی می ده ... به نظر من ترکیب همون ترکیب بازی با شالکه دور رفت هستش با این تفاوت که رافائل به جای فابیو بازی می کنه ...
آندونی سوبی ساره تا: تیم سال 1992 فشار بیشتری برای قهرمانی در اروپا احساس می کرد
بارسا در آن دیدار با ضربه رونالدو کومان سمپدوریا را شکست داد و کاتالان ها برای اولین بار قهرمان جام باشگاه های اروپا شدند
سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، در مورد قهرمانی تیمش در فینال جام باشگاه های اروپا در سال 1992 در ومبلی صحبت کرد و تایید کرد که تیم کرویف برای کسب آن جام تحت فشار بود.
بارسا در آن دیدار با ضربه رونالدو کومان سمپدوریا را شکست داد و کاتالان ها برای اولین بار قهرمان جام باشگاه های اروپا شدند. پس از آن آبی و اناری ها دو بار دیگر در سال های 2006 و 2009 این جام را فتح کردند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" از وقتی به لندن آمدیم من به دنبال نشانه ای کوچک از بازی سال 1992 هستم تا به من نشان بدهد ما مانند آن سال پیروز خواهیم شد.
ما در سال 1992 این فرصت را داشتیم تا برای اولین بار قهرمان این رقابت ها شویم و به همین دلیل کمی عصبی بودیم. تیم فعلی از نظر تاریخی فشار کمتری را احساس می کند اما فکر نمی کنم این به آن معنا باشد که آنها میل کمتری برای پیروزی دارند.
برای هر دیدار باید به شیوه ای خاص آماده شد و در حال حاضر ما یک فینال بزرگ در مقابل یک تیم فوق العاده را در پیش داریم."
آتشفشان ایسلند بار دیگر فوران کرد و این موجب شد تا مدیران بارسا تصمیم بگیرند زودتر به انگلیس بروند. سوبی ساره تا در مورد مشکلاتی که ممکن است هواداران شان برای سفر به لندن داشته باشند، گفت:" می دانم کار ساده ای نیست اما ما امیدواریم که همه هواداران مان در دیدار فینال حضور داشته باشند. فوتبال متعلق به هواداران است و باشگاه بدون آنها هیچ است. می خواهم هواداران بدانند که ما به آنها نیاز داریم و من امیدوارم که آنها به آسانی به اینجا بیایند."
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/26
تری ونبلز: اگر بارسلونا مانند همیشه باشد منچستریونایتد هیچ بختی ندارد
مربی سابق بارسا از این تیم تمجید کرده و گفته آنها میتوانند حریف را ببرند.
سایت گل – تری ونبلز، مربی سابق فوتبال گفته منچستریونایتد قامت ایستادن کنار بارسلونا را دارد اما اگر تیم پپ گواردیولا مانند همیشه باشد غولهای انگلیسی هیچ شانسی نخواهند داشت.
دو تیم اروپایی در فینال لیگ قهرمانان به مصاف هم میروند. این دومین بار در سه سال گذشته است که این دو تیم دیدار نهایی را رویاروی هم برگزار میکنند.
ونبلز که در دهه 1980 مربی بارسا بود به بارسا تیوی گفت: «اگر تیمی بتواند با این بارسا مقابله کند آن تیم منچستریونایتد است.
هیچ کدام از دو تیم تنها به برد راضی نمیشوند. آنها میخواهند پتانسیل و قدرتی که دارند را به نمایش بگذارند. منچستریونایتد به فرم خوبش برگشته، اما اگر بارسا مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد یونایتد هیچ بختی نخواهد داشت.»
این فینال برای دو تیم ویژه است، چرا که هر دو تیم اولین قهرمانی اروپای خود را در ورزشگاه ویمبلی به دست آوردند. یونایتد به دنبال انتقام هم خواهد بود، چرا که آنها در فینال 2009 دو بر صفر به کاتالانها باختند.
ونبلز افزود: «افتخار فتح دوباره ویمبلی، شوق انتقام برای یونایتد و پیشرفت بارسا، از این بازی دیداری رویایی میسازد، انفجاری از استعداد فوتبالی که پیش از این ندیدهایم.»
مربی سابق تاتنهام و انگلیس همچنین گواردیولا، مربی بارسا را بسیار ستود: «گواردیولا مربی همهکارهای است. او 360 درجه توانایی دارد! او نماینده کامل بودن هر دو روی سکه است، او هم معلم است و هم نتیجه میگیرد.
هنگامی که تیم او را میبینم که چگونه بازی میکند و به فلسفه باشگاه وفادار است، باید بگویم که به صورت ویژهای افتخار میکنم و احساس غرور دارم که بخشی از تاریخ این باشگاه بودهام.»
By Hamidreza Keshavarzکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/2
چابی: منچستر الگویی برای همگان است
ستاره اسپانیایی ، شیاطین سرخ را الگوی بزرگی برای دنیای فوتبال می داند
سایت گل- چابی ارناندس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا، منچستریونایتد را « نقطه ارجاع» و «کتاب مرجع» می دانند.
چابی ارناندس در صحبتهایی به تایمز گفت:« از نظر من منچستریونایتد نقطه ارجاع است؛ نه فقط الان، بلکه سالهاست که این طور است. آنچه فرگوسن در طول این سالها به دست آورده، شایسته ارزش و اعتبار زیادی است. فرگوسن، پل اسکولز و رایان گیگز الگوهای بزرگی برای همگان در دنیای فوتبال هستند. آنها سالهاست که در اوج هستند و در سطح فوق العاده ای بازی می کنند. آنها سال به سال جامهای قهرمانی را به دست آوردند و به رسیدن به مرحله فینال و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ادامه دادند. منچستر سطح فوق العاده ای دارد و همه در اروپا هنوز به آنها نگاه می کنند.»
در آستانه دیدار فینال ومبلی، چابی معتقد است که بیشترین خطر از سوی یونایتد، انسجام و نظم آنهاست:« کلید اینجاست که استفاده از مهارت تنها نقطه قوت آنها نیست. آنها برای یکدیگر به شدت تلاش می کنند. منچستری ها می توانند به شیوه های متفاوتی بازی کنند. اگر آنها گلزنی کنند، عقب نشینی کرده و دفاع می کنند و در ضد حملات موقعیت خلق می کنند. واقعیت این است که فرگوسن عملکرد فوق العاده ای در این تیم داشته. آنها از نظر دفاع جلو کشیده، یک الگو و سمبل هستند. همه آنها به شدت تلاش می کنند و انسجامی که در میان بازیکنان یونایتد است و اینکه آنها برای هم دیگر بازی می کنند، ایده ای است که از سوی فرگوسن در تیم قرار گرفته. فرگوسن دلیل مبدل شدن منچستر به این منچستر است.»
چابی وین رونی را تهدید اصلی یونایتد می داند:«منچستری ها توپ را با سرعت به حرکت در می آورند و بازیکنانی تهاجمی مثل گیگز، رونی ،چیچاریتو و والنسیا منتظرند. اگر بخواهم از یک بازیکن خطرناک نام ببرم، او وین رونی خواهد بود. سالها از اسکولز نام می بردم ولی او الان اندکی کمتر بازی می کند.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/27
اینیستا: پیروزی بارسا در فینال رم هیچ تاثیری در فینال ومبلی ندارد
بارسا در فینال دو سال قبل در رم با گل های اتوئو و مسی 2-0 منچستریونایتد را شکست داد و قهرمان چمپیونزلیگ شد
سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، معتقد است پیروزی شان مقابل منچستریونایتد در فینال رم هیچ تاثیری در نتیجه دیدار فردای آنها در ومبلی نخواهد داشت.
بارسا در فینال دو سال قبل در رم با گل های اتوئو و مسی 2-0 منچستریونایتد را شکست داد و قهرمان چمپیونزلیگ شد.
اما این ملی پوش اسپانیایی تاکید کرد که او و هم تیمی هایش به رویارویی قبلی دو تیم فکر نمی کنند.
اینیستا در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" هر دیداری داستان خاص خودش را دارد. آن فینال هم داستان خودش را داشت.
ما در آن دیدار به پیروزی رسیدیم که پاداشی برای سختکوشی مان بود. آن فصل واقعا فوق العاده بود. این فینال قابل مقایسه با آن نیست. این دیدار شبیه به آن است زیرا دو تیم یکسان مقابل هم در فینال قرار می گیرند اما فکر نمی کنم چیز دیگری این وسط وجود داشته باشد."
منچستریونایتد در فینال رم کریس رونالدو را در اختیار داشت اما اینیستا معتقد است جدایی این ستاره پرتغالی لطمه ای به تیم فرگوسن وارد نکرد.
" همیشه داشتن بازیکنی مانند رونالدو بهتر از نداشتن است اما آنها بازیکنان دیگری به خدمت گرفتند و تیم فوق العاده ای هستند. "
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/27
ریو فردیناند: می توانیم مسی را متوقف کنیم
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد، مطمئن است که تیمش می تواند در فینال لیگ قهرمانان از پس مهار لیونل مسی بربیاید.
این مدافع 32 ساله انگلیسی همچنین این ستاره آرژانتینی را با کریس رونالدو مقایسه کرد و گفت علی رغم رکورد درخشان مسی در گلزنی، همچنان هم تیمی سابقش را ترجیح می دهد.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" برای توصیف مسی کلمات زیادی وجود ندارد. رکورد گلزنی او در رقابت های این فصل فوق العاده بود. او بیش از 50 گل به ثمر رساند. اگر به این آمار نگاه کنید، مسی بهترین بازیکن دنیاست.
با این وجود من رونالدو را به مسی ترجیح می دهم. شاید به این خاطر باشد که من در کنار رونالدو بازی کرده ام و فکر می کنم سبک بازی اش به فوتبال انگلیس می خورد.
هرچند مسی نیز بازیکن بسیار بزرگی است و کارهای بسیار فوق العاده ای در زمین انجام می دهد. با این وجود من فکر می کنم می توانیم از پس او بربیاییم و مطمئنم که ما در فینال پیروز خواهیم شد.این بار تصمیم دارم از تعطیلاتم لذت ببرم و این تنها در صورتی رخ خواهد داد که جام در دستان مان باشد."
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
پل اسکولز: فینالی بهتر و بزرگتر از این ممکن نبود
سایت گل- پل اسکولز، هافبک منچستریونایتد، معتقد است بهترین تیم های اروپا دیدار نهایی رقابت های این فصل چمپیونز لیگ را برگذار می کنند.
این ستاره 36 ساله تاکید کرد که اگرچه بارسلونا در حال حاضر بهترین تیم دنیاست اما این تیم منچستریونایتد می تواند در فینال ومبلی با پیروزی از زمین خارج شود.
او در دیدار مقابل اسکای اسپورت گفت:" تردیدی نیست که بهترین تیم های اروپا دیدار فینال را برگزار می کنند. بارسلونا بهترین تیم دنیاست. آنها همان طوری بازی می کنند که ما دوست داریم و می خواهیم باشیم. اما ما در حال حاضر می توانیم با آنها برابری کنیم. ما نیز تیم بسیار با کیفیتی هستیم.
هر دو تیم نمایشی رو به جلو ارائه می دهند و به دنبال گلزنی هستند بنابراین فکر نمی کنم کسی فینالی بهتر و بزرگتر از این ممکن امکان نداشت."
اسکولز در سه فینال اخیری منسچتریونایتد در چمپیونزلیگ برگزار کرده، تنها در فینال مسکو در سال 2008 در ترکیب اصلی قرار داشته است. او در سال 1999 به دلیل محرومیت در فینال حاضر نبود و در فینال رم نیز به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت. او امیدوار است تیمش این بار مقابل بارسا شکست نخورد.
" مصمم هستیم که آن اتفاق دیگر رخ ندهد. شب خوبی نبود و تابستان بعد از آن خیلی طولانی به نظر می رسید. ما این بار قصد داریم که تمام تلاش مان را برای پیروزی انجام دهیم."
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
فن در سار: شکست بیش از پیروزی در ذهن می ماند
سایت گل- ادوین فن در سار، دروازه بان منچستریونایتد، در آستانه دیدار مقابل بارسا در فینال لیگ قهرمانان که آخرین دیدار دوران حرفه ای او نیز هست، تایید کرد که شکست بیش از پیروزی در ذهن می ماند.
این چهارمین حضور این دروازه بان باتجربه هلندی در فینال چمپونزلیگ است. او در سه دیدار گذشته، 2 بار به پیروزی رسید.
او در گفتگو با دیلی میل گفت:" معمولا همه به شکست ها بیشتر از پیروزی ها فکر می کنند. وقتی پیروز می شوید، مدال تان را داخل صندوق امانات بانک می گذارید اما وقتی شکست می خورید، می دانید چیزی از دست تان رفته و این شما را برای پیروزی بعدی مصمم تر می کند."
فن در سار همچنین از الکس فرگوسن که او را از فولام به منچستریونایتد برد و اجازه داد تا بار دیگر در بالاترین سطح بازی کند، تشکر کرد.
" من چند سال در فولام بازی کردم و به خاطر دارم که بازی های چلسی مقابل بایرن مونیخ وبارسلونا را در چمپیونزلیگ را دیدم وبا خودم فکر کردم دوباره بازی کردن در چنین رقابت هایی چقدر می تواند فوق العاده باشد.
خوشبختانه در منچستریونایتد این فرصت دوباره به من داده شد و خیلی جالب است که آخرین بازی حرفه ای من در چنین دیداری خواهد بود."
به امید قهرمانی بارسای کبیر با یک بازی یکطرفه و پیروزی قاطعانه و هت تریک مسی
منچستر اصلا در حد و اندازه های بارسا نیست حداقل بارسا یک سر و گردن بالاتره.
منظورم طرفداراش تو ایران بود که بعد فینال 99 یهو خیلی زیاد شد. یادمه بعضی لباس فروشی ها لباس پرسپولیس استقلال نداشتن اما پیراهن SHARP منچستر رو میفروختن. وگرنه معلومه که این تیمها تو کشورهای خودشون همیشه پرطرفدار بودن.
در مورد کری خوندن هم، همیشه قبل بازی کری میخونم که اگر باختیم بگم حداقل کری خوندم![]()
دوست من! اون جریان لباس فروشی که موضوع طبیعی ای است! تجارته دیگه! بعد هر قهرمانی لباس یه تیمی رو میارن می فروشن! الانش هم همینطوره... ماشالا تو ایران هم کم نیستن آدمایی که یهو از یه تیمی خوششون میاد و بعد چند وقت یهو یادشون میره اسم تیمی که ازش خوششون اومده چی بوده!!
ولی چیزی که واضحه اکثر طرفدارای قدیمی باشگاه های خارجی به واسطه پخش بازی ها و خوندن مطبوعات و خلاصه کسب اطلاعات از رسانه های زمان خودشون، به تیم های فوتبالی علاقه مند شدن...
خوب وقتی شبکه سه سال 72 (1993) ایجاد شده، و اولین برنامه تخصصی فوتبالی (90) سال 78 ایجاد میشه، و اولویت رقابت های فوتبال بازی های استقلال، پرسپولیس و تیم ملیه و این وسط رقابت های خارجی محدوده به بازی های فینال یا بازی های مهم، دیگه نمیشه از یه شخص ایرانی توقع داشت که با این همه محدودیت رسانه ای، از زمان سر مت بازبی و چارتون و... طرفدار یونایتد بوده باشه... همینطور یه هوادار بارسا!
.
ما نیز کری بخونیم!: بارسا یادت باشه، یونایتد سرورته!![]()
اره یادمه دبستان یا راهنمایی بودم که شبکه سه ساعت 9 صبح یه برنامه کاملا مرده میذاشت از ورزش و معمولا هم یه ورزشهایی رو نشون میداد که خیلی ها حتی اسمشو هم نمیدونستن.
پرش با اسکی و موج سواری و ..
فوتبال هم یادمه معمولا بازی های لیگ هلند و پرتغال و بلژیک و ..
یادمه همیشه اسپورتینگ لیسبون یکی از مشتری های هیشگی اون برنامه بود.
نه اتفاقا منچستر تو ایران همیشه جزو سه تیم پرطرفدار بوده.
تیم بارسا بعد از اومدن رونالدینیو از لحاظ طرفدار یه جهشی بلند در ایران پیدا کرد.
مسلما بچه هایی که که چند سالی میشه وارد این جو فوتبال شدند بیشتر طرفدار بارسا هستند.البته قبلا هم طرفدار داشت ولی چیزی که هست هر که میومد از بین بارسا و رئال یه تیم انتخاب کنه بیشتر رئال رو انتخاب نمی کرد.البته میگم بعد از رونالدینیو دیگه اون قضیه برعکس شد.
ولی منچستر همیشه اون طرفدار خودش رو داشته
چیز دیگه ای نمی خواهید؟مثلا ما مارس بشیم یا کوت بشیم(مث پاسور)
چیزی که مشخصه اینه یه بازی کاملا پایاپای (چقدر سخته نوشتن این کلمه)و برابر و نهایت اختلاف هم یک و یا اگه قراره اختلاف به دو برسه اون گل تو 5یا10 دقیقه اخر بازی به ثمر میرسه.
فعلا تا میتونید کری بخونید
برنامه ی ویژه بی بی سی فارسی در روز فینال لیگ قهرمانان اروپا
فینال لیگ قهرمانان اروپا نقطه اوج فوتبال اروپاست و هواداران فوتبال منتظر نمایش بارسلونا و منچستر یونایتد در دیدار روز شنبه در ورزشگاه ومبلی در لندن هستند.
بی بی سی فارسی در این روز به طور مستمر شما را در جریان آخرین اخبار و تحولات خواهد گذاشت. از حال و هوای لندن در روز فینال برایتان گزارش خواهیم داد و از ساعت هفت و نیم شب به وقت تهران، آخرین اخبار، آمار و تحلیلها و رویدادهای پیش از بازی را می توانید لحظه به لحظه در وب سایت بی بی سی فارسی ببینید.
این گزارش ها تا پایان بازی ادامه خواهد داشت و شما می توانید با نظر دادن در وب سایت بی بی سی فارسی، ارسال ای میل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و توئیت کردن به آدرس Bbcpersiansport یا فرستادن اس ام اس به شماره ۰۰۴۴۷۷۸۶۲۰۰۵۴۸ یا ۰۰۴۴۷۷۸۶۲۰۱۱۲۷ نظر بدهید.
از ساعت ۲۳:۰۰ به وقت تهران (۱۹:۳۰ به وقت لندن) ویژه برنامه خواهیم داشت که می توانید نتیجه بازی را پیش بینی کنید. با شروع بازی گزارش لحظه به لحظه را می توانید در وبسایت پیگیری کنید و با پایان بازی به برنامه "فینال اروپا و شما" برگردید و بگویید تحلیل شما از بازی چه بوده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما که خودتون استاد کری خوندنی اونم از نوع فانتزی just lol
راستی به این پستتون اینم اضافه میکردید که کاشکی 7 نفره بازیو شروع میکردید که بردتون شیرین تر باشه یعنی با 4 بازیکن کمتر
کلا بعضی دوستان خودشون شروع میکنند اخر سر به دوستان دیگر گیر هم میدهند
هر جوری که حساب کنیم نمیشه برنده فینال مشخص کرد چون بازی رفت و برگشت نیست و یک اشتباه کوچک شاید تکلیف قهرمان مشخص کنه .
فقط امیدوارم فردا روز بازیکنان بارسا باشه و بازی خودشونو بکنند تا بتونیم قهرمانیمونو جشن بگیریم و باز امیدوارم فردا روز منچستر نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)