تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 171 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کلا مانیتورت اینجوریه یا موقع بازی اینجوری گفتم شاید مانیتورتو تو حالته duplicate گذشته باشی که دو طرفه مانیتورت ۳ سانتیمتر سیاهه

نه وقتی که بعضی از بازی هارو اجرا میکنم اینجوری میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان منم تصمیم گرفتم dell 5110 core i5 بگیرم. دیروز رفتم پایتخت چند جا قیمت گرفتم با مشخصات زیر:
    1- هارد 640 و vga 525 با نصب درایور ها و ویندوز 7 و برنامه های مورد نیاز و گارانتی آراکس 6 ماه برای باطری و شارژر و 1 سال بقیه چیزها و یکماه هم تعویض دستگاه و سرویس تگ هم چک میکنه که دستگاه سفارش کانادا است و... قیمت 830 هزار تومان با یه ماوس
    2-نمایندگی زیگورات با هارد 500 ++ (؟) و vga GF 525 و نصب درایورها و ویندوز 7 و یکسال گارانتی زیگورات میداد 835 هزار تومان.
    3- دلیران هم با هارد 500 ++ (؟) و vga GF 525 و ادعای اینکه فقط اسکرین مدلهای ما HD LED+ هستند! با یکسال گارانتی دلیران و نصب ویندوز و درایورها 845 هزار تومان.
    4-با گارانتی ایران دیجیتال و نصب درایور و ویندوز 7 و یکماه گارانتی تعویض دستگاه با هارد 500++ قیمت 800 هزار تومان و با هارد 640+ قیمت 840 هزار تومان.
    الان شک کردم از کدوم بخرم.هر کدوم هم حرف همدیگه رو رد میکردن.یکی میگفت اصلا کانفیگ هارد 640+ و 500++ نداره.اون یکی میگفت برای LED چیزی به نام +HD اصلا نیست.قیمتهای این آخری هم خیلی با بقیه تفاوت داشت! نمایندگی زیگورات هم تو برگه اش آدرس وبسایت زیگورات رو بجای دامنه دات کام زده دات آی آر ! هیچکوم هم از ماجرای چیپست B2 , B3 اطلاعی نداشتن.
    منم کلا اطلاعات زیادی ندارم و هارد 500 و 640 هم زیاد فرقی نداره برام.اگه میشه یه راهنمایی کنید و بگید خرید از کدوم رو بهتر میدونید؟البته از هرکدوم هم بخرم سرویس تگ رو اینا رو چک میکنم .گرچه هنوز نفهمیدم از کجای اطلاعاتی که بعد از وارد کردن سرویس تگ تو سایت دل زده میشه فهمید ریفر هست یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

boochi2 عزیز
    core i7 این مدل رو هم قیمت کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

boochi2 عزیز
    قیمت I7 با گارانتی زیگورات دیروز بازار قیمت گرفتم 1099 بود البته با گارانتی شرکتی ارزون تر هم میتونید گیر بیارید.

5. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

boochi2 عزیز
    persianboys جان. الان لیست قیمتها رو دارم خودت تخمین بزن.تو لیست زیگورات core i5 رو زده 850 که به من قیمت داد 820 تومن بدون ویندوز و درایو. تو همین لیست core i7 رو زده 10800000 . یا گارانتی آراکس که که core i5 با مشخصاتی که تو کامنت بالایی گفتم زده 870 هزار تومن و به من 830 قیمت داد corei7 رو زده 1070000 و...

7. این کاربر از boochi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان منم تصمیم گرفتم dell 5110 core i5 بگیرم. دیروز رفتم پایتخت چند جا قیمت گرفتم با مشخصات زیر:
    1- هارد 640 و vga 525 با نصب درایور ها و ویندوز 7 و برنامه های مورد نیاز و گارانتی آراکس 6 ماه برای باطری و شارژر و 1 سال بقیه چیزها و یکماه هم تعویض دستگاه و سرویس تگ هم چک میکنه که دستگاه سفارش کانادا است و... قیمت 830 هزار تومان با یه ماوس
    2-نمایندگی زیگورات با هارد 500 ++ (؟) و vga GF 525 و نصب درایورها و ویندوز 7 و یکسال گارانتی زیگورات میداد 835 هزار تومان.
    3- دلیران هم با هارد 500 ++ (؟) و vga GF 525 و ادعای اینکه فقط اسکرین مدلهای ما HD LED+ هستند! با یکسال گارانتی دلیران و نصب ویندوز و درایورها 845 هزار تومان.
    4-با گارانتی ایران دیجیتال و نصب درایور و ویندوز 7 و یکماه گارانتی تعویض دستگاه با هارد 500++ قیمت 800 هزار تومان و با هارد 640+ قیمت 840 هزار تومان.
    الان شک کردم از کدوم بخرم.هر کدوم هم حرف همدیگه رو رد میکردن.یکی میگفت اصلا کانفیگ هارد 640+ و 500++ نداره.اون یکی میگفت برای LED چیزی به نام +HD اصلا نیست.قیمتهای این آخری هم خیلی با بقیه تفاوت داشت! نمایندگی زیگورات هم تو برگه اش آدرس وبسایت زیگورات رو بجای دامنه دات کام زده دات آی آر ! هیچکوم هم از ماجرای چیپست B2 , B3 اطلاعی نداشتن.
    منم کلا اطلاعات زیادی ندارم و هارد 500 و 640 هم زیاد فرقی نداره برام.اگه میشه یه راهنمایی کنید و بگید خرید از کدوم رو بهتر میدونید؟البته از هرکدوم هم بخرم سرویس تگ رو اینا رو چک میکنم .گرچه هنوز نفهمیدم از کجای اطلاعاتی که بعد از وارد کردن سرویس تگ تو سایت دل زده میشه فهمید ریفر هست یا نه؟
    سلام در مورد زیگورات نمایندگی اصلی که ما به اسم زیگورات میشناسیم سایت با دامنه Com تو سایت برید لیست فروش هست ولی جدیدا قیمت رو نمی زنن تلفن بزنید بهتون میدن.
    در مورد ریفر بودن چند بار توی صفحات قبل به صورت کامل توضیح داده شده بررسی کنید.
    در مورد ریویژن B2 یا B3 باید بایوس آپدیت رو کنید حتما باید B3 نشون بده البته من تا حالا موردی که B2 بزن بعد از آپدیت ندیدم احتمالا هم این مدل چون بعد از حل مشکل مادربرد ها ارائه شده مشکلی در این مورد نداره ولی حتما چک کنید.
    در موقع خرید کانفیگ مهم نیست شما فقط چک کنید ریفر نباشه ولی حتما با گرافیک GT 525 بگیرید چون خیلی قویتر از 6470.

9. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirkhof's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

من این لپ تاپ Dell رو حدود 3 هفته میشه خریدم ولی افتاده گوشه خونه خاک میخوره
    چون توی جعبش نه سی دی درایور داشت و نه رو خودش ویندوز پدرم در اومد تا چیزای مورد نیازشو پیدا کنم و روش نصب کنم
    یه چیز دیگه من که رفتم این لپتاپ رو بخرم به امید کارت گرافیک 1GB dedicate بود ولی الان که طبق راهنمایی های یه سایت دیگه رفتم درایور هاش رو نصب کردم (اول Intel HD و بعد Nvidia geforce 525m ) موقع ای که میرم تو قسمت گرافیک آداپتور نوشته Intel Hd graffic (64mb dedicated) خیلی ضدحال خوردم
    بقیه درایورهاشم که نصب نمیشه و کار نمیکنه مثل wlan , USB3 , Bluetooth ,.. و کلافم کرده این لپ تاپ مزخرف
    می خواستم بدونم راهی نیس این گرافیک ددیکتد رو برد بالا و بقیه درایور هارو هم راه انداخت کمک کنید

خیلی ممنون

مشخصات لپ تاپ من

CPU : Intel Core I7
    RAM : 6Gb DDR 3
    VGA : nVidia Geforce 525m
    HDD : 640Gb 5200

میرم تو قسمت گرافیک آداپتور نوشته Intel Hd graphic 64mb dedicated خیلی مسخرس
    این چیه آخه من پول گرافیک 1Gb dedicated geforce 525m رو میدم اینو میگیرم
    نمیشه بین این دو گراقیک سوییچ کرد یا چیزی مثل این
    بازی GTA IV رو هم نصب کردم رفت تو بازی کم آورد پرید بیرون در صورتی که باید مثل کره میووردش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من لپ تاپ Dell Inspiron 5110 Core i 7 دارم و براش یک کول پد 3 فنه خریداری کردم .
    میخواستم بدونم وقتی این کول پد 3 فنه به لپ تاپ وصل باشه مشکلی برای سخت افزار لپ تاپ مانند درگاه USB ، باتری و . . . ایجاد نمی کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

- من یک مجموعه ی نرم افزاری " پک مدیران MRT 2011 " با حجم 6 DVD را برای نصب نرم افزار های مهم مانند Office 2010 ، Adobe CS 5 و . . . روی لپ تاپم خریداری کردم . اما دیروز توی سایت های اینترنتی مشاهده کردم که بعضی ها گفته اند ویندوز های MRT و پک های نرم افزاری MRT ، قابل اطمینان نیستند و آلوده به ویروس و تروجان هستند .

- آیا کسی از شما از نرم افزار های MRT استفاده کرده و مشکلی در آن ها دیده ؟

- آیا کسی این مطلب را تایید می کند ؟

- من به تازگی ویندوز لپتاپم را نصب کردم و می خوام روی این لپ تاپ پر قدرت ، نرم افزار های به روز و البته با امنیت بالا نصب کنم . با وجود این احتمالات شما می گید که من این پک 6 DVD را دور بیندازم و یا آن ها را با اطمینان نصب کنم ؟

پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم .

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکل با واید نبودن بعضی از بازی ها و مشکل گرافیکی واسه رزولیشن دارن با گرافیک Gt 525
    اخرین ورژن درایور گرافیک ار سایت nVIDIA رو که لینکش چند صفحه قبل هست دانلود کنید و نصب کنید ورژن 275.33
    مشکلتون حل مشه...

ممنون از راهنمایی دوستان...
    مشکل من حل شد..

14. 2 کاربر از rasmebazi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •