عجب...............................
دیگه این مدلیش رو ندیده بودیم
داور به ما بد کرد و رئالیها ناراحتن...........
عجب...............................
دیگه این مدلیش رو ندیده بودیم
داور به ما بد کرد و رئالیها ناراحتن...........
رئالیا تخصص بسیاری دارن در زمینه راه رفتن روی بازیکنا. مارسلو دقیقا روی پدرو راه رفت!
اون رونالدو هم که مثه بچه ها همون اول بازی عصبی شده بود
آدبایور هم که باید قرمز میگرفت
پپه هم که چند وقتیه با ماتادورا رفت و آمد داشته وحشی گریش گل کرد و نتیجشم گرفت.
Last edited by satttanism; 28-04-2011 at 00:26. دليل: ایجاد بحث و جنجال
تبریک میگم به هوادارن بارسا. به نوعی کار تموم شد.
+
فکر نکنم لازم باشه به داوری اشاره ای بشه! دقیقا چند دقیقه قبل از خطای په په، ماسچرانو یه خطای بد روش کرد اما فقط کارت زرد گرفت اونوقت په په... حتی شک دارم دنی آلوز (که عین فرفره میچرخید) با په په تماسی پیدا کرده باشه! بعد از اون هم که هر 11 نفر بازیکنای بارسا ریختن رو سر داور...
بازیکنای بارسا از همون دقایق نیمه ی اول به هر خطایی اعتراض میکردن، نمونش هم اخراج دروازبان ذخیرشون.
+
کاملا مشخص شد فرق بودن و نبودن په په چیه.
Last edited by kasra_khan2003; 28-04-2011 at 00:31.
و چه فینالی شد منچستر و بارسلونا !
تنها کاری که مورینیو نکرد آب گرفتن تو زمین بود ! هدفشون فقط مصدوم کردن بود چون میدونستن اوضاع مصدومین بارسا به هم ریخته است و نیمکتش خالیه . و چه بازیکنیه این آفلای ! سمت راست رو فعال کرد . امیدوارم پدرو هم چیزیش نشده باشه
من منتظر یه نقد خوب از داش علیرضا هستم،واقعا نقدهاش حرف نداره
تبریک میگم به هواداران بارسا چند چیز من تو این بازی دیدم :
بوسکتس دی ماریا و کمی هم پدرو هر لحظه که فوتبال رو کنار بزارن می تونن به بازیگری مشغول بشن
په په شاید یکم سختگیرانه اخراج شد اما با توجه به رفتارهای زننده بازی قبلی و خطاهای وحشتناکش که دیده نشدن اخراج و محرومیت از بازی بعد حقش بود + در یک صحنه هم مارسلو عمدا پاش رو رو زانوی پدرو کوبوند که داور ندید دو سه بار آدربایور دستشو می کرد تو حلق بازیکن مقابلش در کل بازیکنای هر دو تیم مخصوصا تو نیمه اول درگیری و تنش زیاد داشتن ولی خشونت بیشتر همیشه از سوی بازیکنان رئال بود
چیز خاصی از رونالدو ندیدیم و در مقابل مسی عالی بود !
بقیشم بروبچس فردا تو AS مینویسن ما بریم بخوابیم
شب خوش
در ابتدا تبریک ویژه میگم به داور بازی...! که بازیرو به نفع خودش تموم کرد !
دوم دم تیم رئال گرم که بازی کرد واقعا و بازی رو با نا داوری باخت !
سوم هم بارسایی ها هم همچین احلی نیستند ها..فکر نکنند خبریه...میدیدم چطوری میزدند بازیکانای رئال رو..البته خطا هایی رو هم که رئال انجام داد واقعا خطا بود ولی حرکت بعد از خطا بازی کن ها بارسا واقعا در توع خودش دیدنی بود و قلت هایی که روی زمین میخوردند تا به زور خطا و کارت بگیرند.
در رابطه با پپه هم که چیزی برای گفتن ندارم فقط میتونم بگم داور در حد لیگ دسته دو ایران هم نبود..!
خدا کنه پدرو هم مصدومیت شدیدی پیدا نکنه![]()
رئالی نمی بینم؟! خداحافظ برنابئو ... سلام ویمبلی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)