تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 241 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

ویندوز 7 من که 32 بیتی هستش. فکر میکنم از وقتی آنتی ویروس نصب کردم اینطوری شده. با آنتی ویروس نود 32 و الان هم با آویار مشکل داره. وقتی آنتی ویروس، آپدیت می شه، مشکل هم از فردای اون روز شروع می شه. البته من فقط این دو آنتی ویروس رو امتحان کردم.

CPU: AMD phenome™ II×4 B55 processor 3.20 GHz
    Ram: 4GB
    VGA: ATI
    اینهم دو فایل موجود در فولدر Minidump
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشکل با نود 32 اینجوری ایجاد می شد که به یکباره تمامی اشیاء روی دستکتاپ، توی هم قاطی می شد و سیستم، به سرعت، ریست می شد یا اینکه خودم باید ریست می کردم. یا اینکه یک دفعه ای یک صفحه آبی می اومد و به سرعت تا 100 می شمرد و سیستم ریست می شد. گاهی دوباره ویندوز بالا می اومد و دوباره مشکل ایجاد می شد و یا اینکه یک صفحه دیگه می یومد که می گفت در حال تعمیر ویندوزه. خلاصه دو یا سه و یا چهار بار این عمل ریست شدن و قاطی کردن سیستم ادامه پیدا می کرد تا اینکه همه چیز درست می شد و من دیگه مشکل نداشتم تا فردای اون روز. و دوباره همین قصه.

ویندوز رو دوباره ریختم و قید آپدیت هاش ور زدم و دیگه از آنتی ویروس استفاده نکردم.

الان هم دو روزی هست که از آویاری 30 روزه استفاده می کنم. دیشب که آپدیتش کردم مکشلی نبود ولی امروز صبح که سیستم رو روشن کردم، همون قصه اتفاق افتاد ولی نه به اون سنگینی. یعنی صفحه دستکتاپ در هم ریخت و قاطی شد و یک صفحه آبی اومد که به سرعت تا 100 شمرد و ریست و تمام.
    شما روی سیستمتون AVG هست!
    با ریمورش پاکش کنین ببینین بازم BSOD میگیرین

AVG Remover(32bit) 2012
    http://aa-download.avg.com/filedir/util/avgrem/avg_remover_stf_x86_2012_1796.exe

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظورتون آنتی ویروس AVG است؟ اگه اینه، نه، من تا حالا این آنتی ویروس رو نصب نکردم.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

ویندوز 7 من که 32 بیتی هستش. فکر میکنم از وقتی آنتی ویروس نصب کردم اینطوری شده. با آنتی ویروس نود 32 و الان هم با آویار مشکل داره. وقتی آنتی ویروس، آپدیت می شه، مشکل هم از فردای اون روز شروع می شه. البته من فقط این دو آنتی ویروس رو امتحان کردم.

CPU: AMD phenome™ II×4 B55 processor 3.20 GHz
    Ram: 4GB
    VGA: ATI
    اینهم دو فایل موجود در فولدر Minidump
    کد:

مشکل با نود 32 اینجوری ایجاد می شد که به یکباره تمامی اشیاء روی دستکتاپ، توی هم قاطی می شد و سیستم، به سرعت، ریست می شد یا اینکه خودم باید ریست می کردم. یا اینکه یک دفعه ای یک صفحه آبی می اومد و به سرعت تا 100 می شمرد و سیستم ریست می شد. گاهی دوباره ویندوز بالا می اومد و دوباره مشکل ایجاد می شد و یا اینکه یک صفحه دیگه می یومد که می گفت در حال تعمیر ویندوزه. خلاصه دو یا سه و یا چهار بار این عمل ریست شدن و قاطی کردن سیستم ادامه پیدا می کرد تا اینکه همه چیز درست می شد و من دیگه مشکل نداشتم تا فردای اون روز. و دوباره همین قصه.

ویندوز رو دوباره ریختم و قید آپدیت هاش ور زدم و دیگه از آنتی ویروس استفاده نکردم.

الان هم دو روزی هست که از آویاری 30 روزه استفاده می کنم. دیشب که آپدیتش کردم مکشلی نبود ولی امروز صبح که سیستم رو روشن کردم، همون قصه اتفاق افتاد ولی نه به اون سنگینی. یعنی صفحه دستکتاپ در هم ریخت و قاطی شد و یک صفحه آبی اومد که به سرعت تا 100 شمرد و ریست و تمام.
    سلام
    فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!

دمای کارت گرافیکتون رو اندازه بگیرید ببیند دمای کارت گرافیک زیاد نیست و اگه براتون مقدوره کارت گرافیک دیگه ای رو امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟

4. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون آنتی ویروس AVG است؟ اگه اینه، نه، من تا حالا این آنتی ویروس رو نصب نکردم.
    یه مشکل دیگه هم با Ntfs.sys هست
    که بر میگرده به درایو C
    یه بار دستور chkdsk c: /p /r رو تو cmd ران کنین .

من یه مشکل با avgntflt.sys دیدم.
    که این مربوط به آویرا هست (اشتباه کرده بودم)

6. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چه طوری دمای کارت گرافیک رو اندازه گیری کنم؟ متاسفانه نمی تونم کار گرافیک دیگری رو امتحان کنم. در حال حاضر هم سی دی کارت گرافیک رو نصب نکردم.

من chkdsk e: /p /r رو اجرا کردم و پیغام اومد که پارامتر p/- بی ارزش است.

من با درایود e برای اتصال به اینترنت بالا می یام.

راستی، امروز صبح، بدترین اتفاق ممکن افتاد و سیستم به صورت ناگهانی بعد از روشن شدن و لود شدن ویندوز، ریست شد و دیگه قابل ریست شدن و خاموش شدن نبود. گفتم که دیگه سیستم از دستم رفت. پریز رو کشیدم و سیستم رو خاموش کردم. این بار، ویندوز به صورت کامل لود نشد و یک بار دیگه، پریز رو کشیدم چون خاموش نمی شد. بار سوم، پیغام اومد که باید ویندوز، تعمیر بشه. اجازه دادم. گفت باید restore کنی، تایید کردم و آویرا حذف شد. سیستم درست شد. حدوداً ساعت 2 بعدازظهر که دوباره سیستم رو روشن کردم، باز هم تمام اجزاء صفحه دستکتاب در هم ریخت و موس و صفحه کلید از کار افتاد. سیستم رو ریست کردم. باز هم ویندوز تعمیر شد و restore شد. الان فعلاً مشکلی نیست.

یعنی این دو بار که انتی ویروس ریختم، این اتفاق ها افتاد و بدون انتی ویروسف مشکلی نیست.
    Last edited by قله بلند; 21-09-2011 at 13:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لام
    اگه اطلاعاتی لازم ندارید، می تونم ویندوز جدید نصب کنم؟ چون حالت سیستم، نرمال نیست.

فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!

رم سیستم من دو قطعه 2 گیگابایتی است. من که نمی تونم دست به ترکیب سیستم بزنم. اونوقت باید چه کار کرد؟ یعنی سیستم من با هر آنتی ویرویسی مشکل داره و من نمی تونم از آنتی ویروس استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لام
    اگه اطلاعاتی لازم ندارید، می تونم ویندوز جدید نصب کنم؟ چون حالت سیستم، نرمال نیست.

رم سیستم من دو قطعه 2 گیگابایتی است. من که نمی تونم دست به ترکیب سیستم بزنم. اونوقت باید چه کار کرد؟ یعنی سیستم من با هر آنتی ویرویسی مشکل داره و من نمی تونم از آنتی ویروس استفاده کنم؟
    شما هر رم رو جدا جدا تست کنین، اون دستور رو بدون /p و /r یعنی chkdsk c:c اجرا کنین
    شما فایل Memory.dmp رو هم بذارین تا بررسی بشه
    Last edited by ask_bl; 21-09-2011 at 18:03.

10. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی جالبه! این فایل، الان روی سیستم من نیست. فایل Minidump هم نیست

من قبل از اینکه به پی سی بیام، با برنامه AppRemover از شر حذف ناقص آواست(بعد از دوبار تعمیر ویندوز و درخواست restore، اتفاق افتاد) خلاص شدم تا ببینم بدون وجود آنتی ویروس، باز هم بر می گردم به حالت قبل از نصب آویرا یا نه؟

و حالا می بینم که فایل های Minidump و Memory.dmp هم وجود ندارند.

داره خودمونی میشه arsham_joon_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام ، یه سوال !
    چرا وقتی من 2 تا رم 2 گیگ میذارم رو سیستمم ، هنگ می کنه و سرعتش میاد پایین و حتی صفحات آبی نمایان میشه !
    ولی وقتی یکیشو برمی دارم ،درست میشه !!!

چرا ؟
    مشخصات سیستم :

core i3 3.07 - 540
    main- p7h55
    ram 2*2G JA
    HDD 500G Segate
    Gforce 1G 210

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ، یه سوال !
    چرا وقتی من 2 تا رم 2 گیگ میذارم رو سیستمم ، هنگ می کنه و سرعتش میاد پایین و حتی صفحات آبی نمایان میشه !
    ولی وقتی یکیشو برمی دارم ،درست میشه !!!

چرا ؟
    مشخصات سیستم :

core i3 3.07 - 540
    main- p7h55
    ram 2*2G JA
    HDD 500G Segate
    Gforce 1G 210

کد:
    سلام
    من هم از دو رم 2 گیگ استفاده می کنم. نکنه مشکل من هم مثل مشکل شماست؟ یعنی وقتی شما از 2 گیگ رم استفاده می کنید، سرعت سیستمتون زیادتر می شه؟ یعنی چی؟ یعنی نباید از دو رم استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •