آخرین و بهترین نسخه بازی های شبیه سازی جرمن تراک هستش ولی آخرین نسخه یورو تراک ورژن1.32 هست![]()
آخرین و بهترین نسخه بازی های شبیه سازی جرمن تراک هستش ولی آخرین نسخه یورو تراک ورژن1.32 هست![]()
منظورت جرمن تراک ورژن 1.32 هستش دیگه شیرین درسته؟ولی آخرین نسخه یورو تراک ورژن1.32 هست
بله آخرین ورژن یورو 1.3 بودش
1.32 واسه جرمن تراک![]()
درسته...
در Euro 1.3 یک کشور دیگه اضافه شده که دارای مرز آبی هست و برای رفتن به اون باید از کشتی استفاده کرد...
آخه بالا نوشته بودی یورو ورژن 1.32 یه لحظه شک کردم گفتم اگه این ورژن هم بوده من چرا بازی نکردم
بعد حدس زدم که اشتباه نوشتی و منظورت جرمن تراک بوده![]()
یه لینک خرید میشناسید واسه گرفتن این بازی ؟
لینک خرید جرمن تراک:
لینک خرید یورو تراک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه قصد خرید یورو تراک رو دارید بهتر دانلود کنید فقط 192 مگابایت هست من کرک سالمش رو هم دارم![]()
سال ریلیس جرمن تراک ؟
این سایت میگه محیط بازی ب زبان المانیه!! این جوری ک تقریبا غیرممکن بازی کردنش !
میشه انگلیسیش کرد؟
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
یورو تراک رو بازی کردم ،خوب نبود!
دقیق یادم نیست ولی حدود 2 سال هست که ریلیز شده
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
دوست عزیز شما مباحث مربوط به بازی GTS رو توی تاپیک مخصوص خودش مطرح کن
بله زبان اصلی بازی آلمانی هستش که با پچ میشه زبان رو انگلیسی کرد ولی به نطر من شما از لینک صفحه اول تاپیک جرمن تراک که لینکش رو بالا گذاشتم بازی رو دانلود کن کرک هم احتیاج نداره و ورژنش هم 1.04 هستش زبانش هم انگلبسی هستش من خودم ورژن 1.04 رو از همین جا گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح راجع به نصب و اجرا هم همونجا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)