يك لبتاپ دل vostro1500 بتازگي خريدم باطزيش 6 سله اما فروشنده پيشنهاد كرد با گرفتن مبلغ 50000 تومان باطريش رو با يك باطري 9 سل ( البته آكبند) عوض كنه آيا ارزشش رو داره؟ اينكار براي لبتاپ مشكلي ايجاد نمي كنه؟
يك لبتاپ دل vostro1500 بتازگي خريدم باطزيش 6 سله اما فروشنده پيشنهاد كرد با گرفتن مبلغ 50000 تومان باطريش رو با يك باطري 9 سل ( البته آكبند) عوض كنه آيا ارزشش رو داره؟ اينكار براي لبتاپ مشكلي ايجاد نمي كنه؟
نه بابا چرا آسیب بزنه زمان کار کردت زیاد میشه البته اگه مال خود لبتاب باشه
مگه نگفتي لنوو از ايسوس كندتر بود.... خوب اگه اينطوره بايد زمان لنوو بيشتر مي شد
كي گفته لپ تاپ از PC قويتره؟؟
مدل سي.پي.يو و كارت گرافيك PCات چيه؟؟
سلام به همه " کمک فوری"
یه vaio مدل fz290 n2
گرفتم ولی بلوتوسش نصب نبود. درایور هم نداشت از سایتش دانلود کردم ولی بازم نمیشناسه!
همه راهارو میرم ولی........حلا موندم چه کنم اگه از بچه ها کسی fz290داره یه پیغام خصوصی بده .
سپاسگذارم![]()
اگه نتونستي درايورشو پيدا كني پيشنهاد ميدم بي خيالش بشي......... يه دونه يو اس بي بلوتوث بگير بين 5 تا 10 هزارتومان
یه سوال دیگه
چطور میشه وارد setup لبتاب شد؟
چون چراغ بلوتوس روشن میشه و درایوری که دانلود کردم هم 100% ماله همین مدله ولی بازم نمیشناسه!!!
میگم شاید تو setup فعال نشده؟؟ 1 هفتس که خریدمش![]()
کسی هست fz290 n2داشته باشه؟؟؟؟؟؟
پیغام لطفا.
چرا ولی اون مال زمان اجرا هست که برنامه مستقیما سرعتش مربوط به کارت گرافیکه.مگه نگفتي لنوو از ايسوس كندتر بود.... خوب اگه اينطوره بايد زمان لنوو بيشتر مي شد
خوب اگه از سیستم خودم ضعیفتر باشه که دیونم با لبتاب عوض کنمكي گفته لپ تاپ از PC قويتره؟؟
intel 2.4 1mb cash(معمولی نه دو هستی) ,gforce fx5500مدل سي.پي.يو و كارت گرافيك PCات چيه؟؟
خوب از هر جا خریدی اونجا رو خفت کن .شایدم چون تعطیله داری بالا پایین میپری.
منم با یه دل 6400 همچین مشکلی دیونه کننده ای داشتم چون درایور نصب میکردی ولی بلوتوث فعال نمیشد .
منم دستس دونه دونه (مانوئل) درایورا رو براش نصب کردم تا بلاخره یکیش فعال شد .این بلوتوث رو باید گل بگیرن به نظر من اصلا نباید ویندوز فابریک لبتاب رو عوض کنی که ماییه عذاب الهی میشی
در ضمن کسی نگفت چه جوری از ویندوز فابریک لبتاب یه بک آپ اساسی بگیریم
شاید بعضی مدلها ریکاوری داشته باشند ولی برنامه های اضافی تو ریکاوری نیست .
تازه جالب اینه که باید از دیسکهای ریکاوری هم بکاپ بگیرید که نکنه گم بشه یا بشکنه که 20-30 تومن پیاده بشین![]()
فكر كنم بايد دنبال يه لپتاپ با كارت گرافيك مجزا بگردي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)