عزیز لطف کن زودتر بزار
من که تا بزاری دانلود میکنم عجب بازیه !!
فکر کنم کل شخصیتها توش باشه و چندتا هم جدید
راستی این اخرین کدی که گذاشتی رو من میزنم و یه یارو بعدش میخنده حالا چه جوری باید فاتالیبی رو اجرا کنم ؟
عزیز لطف کن زودتر بزار
من که تا بزاری دانلود میکنم عجب بازیه !!
فکر کنم کل شخصیتها توش باشه و چندتا هم جدید
راستی این اخرین کدی که گذاشتی رو من میزنم و یه یارو بعدش میخنده حالا چه جوری باید فاتالیبی رو اجرا کنم ؟
Last edited by Backstreetboys; 18-07-2008 at 14:34.
منظورت Mortal Kombat Trilogy هست؟میشه تو ورژن هم این کار رو کرد؟یه تر فند باحال واسه کمبات 4
توی کمبات 4 میتونین لباسای شخصیت هارو عوض کنین
واسه این کار وقتی منوی انتخاب آدم مورد نظرت میاد برو رو آدمی که می خوای انتخاب کنی دکمه ی استارت رو نگه دار و دکمه ی مشت کوتاه رو هم 2 یا 3 بار بزن (بعضی شخصیتها 2 بار میخوان بعضی ها 3 تا)
حالا میتونین با جانی کیج با لباس جیمز باند (کت و شلوار مشکی) و اسلحه کلت بجنگین.
(واسه بقیه شخصیت ها هم هر کدوم لباس خاص خودشون )
راستی بعضی از شخصیتها 2 تا یا بیشتر لباس دارن !
عزیزم همین امروز یا فردا برای دانلود میزارمش فقط شما لطف کنید به هرچندتا از دوستانتون که میتونید خبر بدید که بیان دانلود کنن چون دیگه ممکنه گیرشون نیاد
* این نسخه مخصوص کامپیوتر (PC) میباشد *
لینک های دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلمه عبور فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 690 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم پس از استخراج از فشردگی : 1080 مگابایت
Last edited by DARKFALLER; 18-07-2008 at 19:30.
*عیسی*,afshin_baranii67,alfamix,ali_gamer,Amin.P30,Andaron,B3HZ@D,bersam,don mohsen,DrXoX,Elendil1,golmohammadi,Hi5,IceLord,Leyth,mahpesar,majid_cat,malkemid,Mehdi.ss,mhshaker71,mobin20215,Mr_100_dolari,musi,pro_translator,SA.JJ.AD,satrianism,sepehr_x50,shahab_f,sia.music20,street_fighter,The Rover,عــــلی
کسی جواب مارو نداد![]()
اون مورتال کمبت که قبر ها رو باز میکردیم و جایزه میداد دقیق یادم نیست ولی یا Mortal Kombat Deception بود یا Mortal Kombat Armageddon که هر دوتای آنها برای کنسول PlayStation 2 هست و نسخه مخصوص PC ندارن
اوووووووخ
عشقم کمبات بود
دمت گرم
دارم داونلود میکنم
ولی بذار نصب کنم ، اگه مشکلی داشتم بهت میگم
اقا نمیشد جای دیگه اپ کنید من با رپید مشکل دارم
دوست عزیز مطمئنی نداره؟؟؟
آخه اگه secret menu رو باز کنیم تو قسمت quick kill نوشته animaliti
یعنی اینو سرکاری گذاشتن؟؟؟
ممنون از شما واسه زحماتتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)