بچه ها این گوشی نوتیفیکیشن ال ای دی داره؟؟؟ چون تو عکسا یه چیزی به جز سنسورا بغل دوربینه جلو بود!
زیر دکمه لاک سمت راست گوشی یه نقطه سیاه هست اون چیه؟
بچه ها این گوشی نوتیفیکیشن ال ای دی داره؟؟؟ چون تو عکسا یه چیزی به جز سنسورا بغل دوربینه جلو بود!
زیر دکمه لاک سمت راست گوشی یه نقطه سیاه هست اون چیه؟
سلام دوستان ...
با توصيه ها و صحبت هايي كه دوستان عزيز داشتن و با تحقيقاتي كه كردم قراره فردا برم و اين گوشي رو بخرم.
خواستم از دوستان بپرسم وقتي گوشي رو مي خوام تحويل بگيرم به چه چيزايي توجه كنم؟ ( يه 7 سالي هست گوشي نخريدم : دي )
و اينكه چه چيز هايي همراه گوشي حتما بايد باشه؟ با گارانتي بگيرم يا بي گارانتي؟ اصلا گارانتي معنايي داره؟ اگه آره چه شركتي بهتره؟
راستي هيچ برنامه اي هم نمي خوام بريزم روش ... چون فكر ميكنم بتونم خودم انجامش بدم. نظري ندارين در اين مورد؟
پيشاپيش ممنون.
سلام حمید جان - به موارد زیر دقت کن
1- از نظر من خیلی بهتره که با گارانتی باشه
2- گارانتی معتبر این گوشی الان کامتل هست
3- وقتی گوشی رو اورد - اجازه نده بازش کنه - حتما حتما حتما - جعبه رو ازش بگیر و خوب وارسی کن که پلمپش بسته باشه و از قبل نبریده باشن یا بازش نکرده باشن بعد که مطمئن شدی پلمپ بسته هست بگو بازش کنه
4- شماره سریال گوشی رو که روی جعبه هست با سریالی که رو خود گوشی پشت گوشی خورده تطبیق بده - پیچ های گوشی رو خوب نگاه خون که قبلا باز نشده باشن
5- شماره سریال رو به شماره10009999 پیامک بزن - این شماره مال خود کامتل هست و در صورتی که گارانتی اصل باشه و کلکی تو کار نباشه - کامتل همون لحظه برای شما جواب میفرسته که این گارانتی تائید شده هست. این کار رو حتما همونجا تو مغازه انجام بده-
مرسي دوستان ...
خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
پس گوشي رو با گارانتي كامتل و بدون هيچ گونه برنامه ميگيرم و خودم برنامه ها رو دانلود ميكنم.
در مورد نصب برنامه ها كه كجا بايد بريزم و چطور نصب ميشه هم وقتي گرفتم ازتون ميپرسم.
ممنون
اره پایین دکمه لاک به ال ای دی داره که روشن میشه....
دوستان این خبر که آپدیت رسمی آندروید 4 برای این گوشی میاد صحت داره ؟
از نظر رام های کاستوم و کوک شده این گوشی ساپورت خوبی میشه ؟
خیلی به این گوشی علاقه مند شدم . نسبت به قیمتش عالی هست .
فقط مردد هستم بین این گوشی یا nexus s .
خاطره خوبی هم از سامسونگ ندارم .
فقط تو پشتیبانی نرم افزار و سیستم عامل به شک افتادم .
پشتیبانی نرم افزارش ک با شرکت نیست.تا دلتون بخواد برنامه هست.
برای آپدیتهای بعدی هم تقریبا میشه 90 درصد گفت که ورژن 4 میاد.
سلام دوستان ...
من گوشي رو امروز خريدم از علائالدين ... خودم حوصله و حجم برنامه دانلود كردن و ريختن نداشتم ... خلاصه برنامه و گارانتي كامتل شد 420.
فقط الان كه شارژش تموم شد ... چند ساعت بزارمش تو شارژ؟
ممنون
اواسط مرداد همین امسال گوشیx10 تو طبقه پنجم علاندین قیمتش شده بود 360!!!!!!!
اونوقت چجوری ممکنه این گوشی که از برخی جهات از اونم پایین تره ارزونتر نشه؟؟؟؟!!!!!
تازه اینم بگم قیمت جهانیش الان 325 دلاره و گوشی ray هم 315 دلار!
اگه صبر کنید تا چند ماه دیگه خیلی ارزونتر میشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)