بله
نسخه جدید بازی با عنوان Mafia II در دست ساخت هست و هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست.
بله
نسخه جدید بازی با عنوان Mafia II در دست ساخت هست و هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست.
من نسخه ي انگليششو بازي كردم.بعدها نسخي فارسي اومد واقعا مزخرف بود.جي تي ا رو هم من بدون ترينر سال 85 البته انگلش رو تموم كردم كه زياد هم طول كشيد والان فارسيش اومده كه افتضاحه.منتظر اين نسخه مافيا هستم
درسته! من یادم میاد فکر کنم 4 سال پیش بود با چه بد بختی و استرسی اون مرحله رو رد کردم! حالا دوستان با یه ترینر ردش می کنن! در کل بازی بی نظیری بود یادش بخیر.
آخ نگو و نپرس اين مرحله ماشين يه مصيبت نامه بود.يه ذره فرمانتو اين ور اونور ميكردي ماشين چپ ميشدوكلت مي خورد زمين بعدش هم الفاتحه.من كه خيلي طول كشيد اون مرحله رو برم.وسختيش هم يادم نميره.اين ترينر مزه بازي هار ميگيره.ميدوني وقتي يه همچين مرحله سختي رو رد مي كني چقدر خوشحال ميشي.ارزش نداره با ترينر بازي كني
با سلام
و ضمن تبریک سال جدید به دوستان طرفدار بازی پر از احساس " مافیا " امیدوارم که سال خوب و پر از موفقیتی در پیش داشته باشید و اگر فرصت داشتید , این بازی رو یکبار دیگر انجام بدهید . . .
شاید باور نکنید ولی این بازی رو برای اولین بار که به انجام رساندم و با این مرحله مواجه شدم به طور کل بازی را از روی سیستم پاک کردم !!!!
ولی هیچ موقع شبی را که توانستم این مرحله از بازی رو به اتمام برسانم , فراموش نمی کنم . . . واقعا یک شب رویایی بود . . . حدودای ساعت 12 شب بود که بالاخره موفق شدم . . .
و انرژی که این پیروزی به من داد , باعث شد تا مراحل بعدی رو پشت سر بگذارم . . . البته مرحله بعدی آن به نحوی خستگی رو از تن اشخاصی که بازی رو با تمام وجود به پایان رسانده بودند , در می آورد
![]()
سلامولی هیچ موقع شبی را که توانستم این مرحله از بازی رو به اتمام برسانم
منظورتون كدوم مرحلست؟
سلام عزیز
همون مرحله ماشین سواری مصیبت رو عرض میکنن
سلام حسين گلسلام عزیز
همون مرحله ماشین سواری مصیبت رو عرض میکنن
عجب Iq دارم من!
آره اين مرحلش اوايل خيلي برام سخت بود مخصوصا اينكه كافي بود يه كمي زيادي! فرمون رو چرخونيم....واويلا بود
البته بعدها كه بازي رو تا آخر رفتم اومدم تو نت ببينم كيا تا آخر رفتن بازي رو بعد يكي يه روشي بهم گفت خيلي راحت ميشد اين مرحله رو رد كرد:
از راه ميانبر بريم و وقتي داشتيم وارد جاده اصلي ميشديم 0 رو بزنيم حالا داخل جاده اصلي هستيم!
البته خيلي قديميه و همه ميدونن.
اين پچ رو هم از مغازه گزفتم...فقز چهره ها و ماشين ها عوض شده بود...مراحل همانطور كه دوستان گفتن تغييري نكرده.
دوستان عزیز! این پچ که آدرسش رو دوباره میذارم (چون لینک قبلی دانلود پریده) آخرین پچ رسمی این بازی هست که سال 2003 منتشر شده
و اون پچی نیست که محیط بازی (ماشینها و ...) رو عوض میکنه, بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو برطرف میکنه که مرحله مسابقه اتومبیل رانی رو هم شامل میشه.
Mafia v1.2 Patch
Size: 17.8MB
Mafia v1.2 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 848KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلم و عرض تبریک سال نو
من 2 بار بازی را تمام کردم و هر چند روز یک بار حالشو می برم.........مخصوصا توی ایام عید و ساعت 14 تا 16..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)