ممنون از پاسختون. نه مشکل حل نشد
ممنون از پاسختون. نه مشکل حل نشد
خواهش میکنم دوست عزیز.
باید با کارتریج دیگر تست شود
سلام خدمت آقا مهران
وقتی کارتریج جوهر افشان رو شارژ کردیم آیا لازم است برچسبش را ( یا یک نوارچسب) روی سوراخهای کارتریج بچسبانیم
تاثیری در کارکرد آن دارد یا خیر؟؟؟؟
ممنون از شما
باید ان سوراخ ها پوشانده شود برای اینکه هوا میکشد و باعث خشک شدن میشود.
باید دقا کنید کارتریج خودش روش یه خطهایی داره اونها برای پمپ کردن این و ان را نپوشانید.
![]()
ممنون از شما
خوشبختانه مشکیش که حرف نداشت. کارتریج مشکیم تمام شد باهاش شارژیدم هیچ فرقی با قبلش نداره خیلی خوبه کیفیتش
اما نمیدونم حجم کارتریج مشکیم چرا اینقد بالا بود. 3 تا سرنگ پر بهش تزریق کردم بعد تازه از اون زیر محل هد شروع به چکیدن کرد که فهمیدم پر شده دیگه. فکر کنم 9-10 سی سی ریختم توش. اما اینم بگم که کاملا خالی شده بود دیگه پرینت میدادم سفید میداد بیرون بیچاره
سه رنگ رو هنوز امتحان نکردم چون خالی نشده هنوز
در ضمن این کارتریج قابل شارژ که میگین چیه ؟ مگه همین کارتریج خودش قابل شارژ نیست ؟ ما که شارژش کردیم؟
و اینکه برا پرینتر منم هست کارتریج شارژی؟ مزایاش چیه ؟ قیمتش ؟
hp deskjet f4583
121 cartridge
کارتربج شما قابل شارژ هست و مشکلی نداره بعضی جوهر افشان ها کارتریجاشون باید ریست بشه تا دوباره شارژ بشه و بعضی ها هم یک بار مصرفند و دوباره باید یک کارتریج نو خرید
22 تومن؟
رنگی یا مشکی ؟
تازه
بابا من همش یه بار اونم مشکیو شارژیدم بزار حالا یه 10-20 باری شارژشون کنم بعد برم سراغ نو دیگه![]()
اگر از جوهر درست استفاده شود و به موقع شارژ شود و پرینت داشته باشید برای اینکه خشک نشود.
. کارتریج بر اثر نزدیک بودن اسپیکر مانیتور موبایل و چیزی که میدان مغناصیسی ایجاد کند نزدیکش نباشد و یا نوسان برق کارتریج را نسوزاند بسیار بسیار شارژ میشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)