تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 36 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    کامارو جان همون دسته بلند کردن موتور رو برای نمونه رنگ پیش نقاش بردم.نقاش گند زد با اون رنگ ساختنش.
    ماشین من کولر نداره.درسته برای همین پروانه 4 پر روشه.
    من عاشق این پروانه ام جناب کامارو ال تی....یعنی باید ببینین تا باور کنین.اینقدر بی صداست که نگو...من خودم نوا داشتم(با پروانه 7 پر)تو سرعت 100 به بالا صدای پروانه میرفت بالا ولی این پروانه با هر سرعتی صدا ازش در نمیاد.

2. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    اول عکسهای فیلتر روغن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بلآخره موتور رفت سر جاش اگه خدا بخواد امشب استارت میزنیم.الان مشغول خورده کاریهای دور موتور هستیم.
    یه سری از قطعات موتور مشکی شدن که خوشسم اومد.ترکیب نارنجی و مشکی زیبا میشه.

یه تکه آهن هم هست که ظاهرآ مال 6 سیلندهای اتوماتیک هست که روی منیفولد اگزوز نصب میشه و کار معکوس رو انجام میده و به دلیل اینکه ماشین من فابریک دنده دستی بود این آهن رو نداشته که مکانیک عزیز این تکه آهن رو داشتن رو روی ماشین من کار گذاشتن.

4. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جناب حجازی عزیز
    خسته نباشین هم شما و هم مکانیک عزیز
    من که عکسارو می بینم کیف میکنم . چرخش واست بچرخه

6. این کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توضيحات به دو زبان انگليسي و اسپانيولي نوشته شده، ترجمه كلي انگليسي اون اينه:

نهايت كيفيت و بهره وري و حمايت كنندگي ( منظور در رابطه با روغن موتور و قطعات موتور از ذرات و ناخالصي ها)
    براي مشخصات اتومبيل خودتان، به كتابچه راهنماي آن مراجعه كنيد ( براي فهميدن نوع روغن و فيل تر روغن مناسب)
    براي دانستن شماره صحيح قطعه و آخرين توضيحات شرح داده شده، به كاتالوگ ميكروگارد مراجعه كنيد.
    وارانتي(تعهد تعويض قطعه)
    فيلترهاي ميكرو گارد در برابر نقصهاي طراحي، مواد بكار رفته و كارايي ، داراي وارانتي هستند.
    آنها منطبق و با توجه به نيازهاي مشخصات خودرو و موتور توليد شده اند.
    ميكرو گارد در مورد كيفيت روغن موتور درگردش كه از فيل تر مناسب گذشته شده باشد، اطمينان ميدهد.
    پخش شده توسط شركت اوبراك اتومبيل ، اسپرينگ فيلد ( مونتانا) .
    توليد شده توسط شركت فيلترهاي پرولوتور
    ميكرو گارد 96% جرمها و كثيفي ها را قبل از رسيدن به موتور شما ميگيرد.متناسب با استاندارد توليدي اس اي ايي و تستهاي چندگانه كه مشابه وضعيت واقعي رانندگي است.
    ميكرو گارد طول عمر مدارات ارتباطي روغن را در ابعاد بالايي از حمايت از قطعات، توسط اين فيل تر بالا ميبرد .
    .............
    كار بسيار تميز و خوبي رو روي موتور انجام دادين و مسلما ارزش اينهمه دردسر رو داشت.
    هرچند كه ميدونم مثل خودم به اين راحتي به فروش راضي نميشيد، اما اگر كسي خريدار باشه و اين همه زحمت و دقت و تلاش رو ببينه، مسلما متوجه ميشه كه ارزش پولي رو كه ميده واقعا داره.
    اين روزها ديگه بستن يه موتور به اين صورت كار هركسي نيست. بقول دوستم كه تعميرگاه داره و موتور نوا رو اونجا تعمير كردم، الان يه موتور سرحال و مرتب نوا كه روي زمين باشه ( موتور خالي) 4.000.000 تومان ارزش داره.
    موردي رو توي عكس ديدم كه براي من يه مقداري عجيبه! روي سيني جلو موتور اون شاخص تنظيم رو نميبينم، مثل هموني كه توي نوا يا بيوك هست. ممنكه كنده شده باشه؟ و يا اينكه علامت خاص ديگه يا رو بجاي اون تعبيه كردن؟

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام جناب حجازی عزیز
    خسته نباشین هم شما و هم مکانیک عزیز
    من که عکسارو می بینم کیف میکنم . چرخش واست بچرخه
    سلام.
    خیلی ممنون و متشکرم انشاالله که چرخ 64 شما هم واستون بچرخه.

توضيحات به دو زبان انگليسي و اسپانيولي نوشته شده، ترجمه كلي انگليسي اون اينه:

نهايت كيفيت و بهره وري و حمايت كنندگي ( منظور در رابطه با روغن موتور و قطعات موتور از ذرات و ناخالصي ها)
    براي مشخصات اتومبيل خودتان، به كتابچه راهنماي آن مراجعه كنيد ( براي فهميدن نوع روغن و فيل تر روغن مناسب)
    براي دانستن شماره صحيح قطعه و آخرين توضيحات شرح داده شده، به كاتالوگ ميكروگارد مراجعه كنيد.
    وارانتي(تعهد تعويض قطعه)
    فيلترهاي ميكرو گارد در برابر نقصهاي طراحي، مواد بكار رفته و كارايي ، داراي وارانتي هستند.
    آنها منطبق و با توجه به نيازهاي مشخصات خودرو و موتور توليد شده اند.
    ميكرو گارد در مورد كيفيت روغن موتور درگردش كه از فيل تر مناسب گذشته شده باشد، اطمينان ميدهد.
    پخش شده توسط شركت اوبراك اتومبيل ، اسپرينگ فيلد ( مونتانا) .
    توليد شده توسط شركت فيلترهاي پرولوتور
    ميكرو گارد 96% جرمها و كثيفي ها را قبل از رسيدن به موتور شما ميگيرد.متناسب با استاندارد توليدي اس اي ايي و تستهاي چندگانه كه مشابه وضعيت واقعي رانندگي است.
    ميكرو گارد طول عمر مدارات ارتباطي روغن را در ابعاد بالايي از حمايت از قطعات، توسط اين فيل تر بالا ميبرد .
    .............
    كار بسيار تميز و خوبي رو روي موتور انجام دادين و مسلما ارزش اينهمه دردسر رو داشت.
    هرچند كه ميدونم مثل خودم به اين راحتي به فروش راضي نميشيد، اما اگر كسي خريدار باشه و اين همه زحمت و دقت و تلاش رو ببينه، مسلما متوجه ميشه كه ارزش پولي رو كه ميده واقعا داره.
    اين روزها ديگه بستن يه موتور به اين صورت كار هركسي نيست. بقول دوستم كه تعميرگاه داره و موتور نوا رو اونجا تعمير كردم، الان يه موتور سرحال و مرتب نوا كه روي زمين باشه ( موتور خالي) 4.000.000 تومان ارزش داره.
    موردي رو توي عكس ديدم كه براي من يه مقداري عجيبه! روي سيني جلو موتور اون شاخص تنظيم رو نميبينم، مثل هموني كه توي نوا يا بيوك هست. ممنكه كنده شده باشه؟ و يا اينكه علامت خاص ديگه يا رو بجاي اون تعبيه كردن؟

جناب کامارو ال تی بابت ترجمه بسیار متشکرم.
    اگر این مدل فیلتر روغنی که من گرفتم واقعآ اصلی باشه و این توضیحات واقیعت داشته باشه که خیلی خوب میشه.از این به بعد از همین مدل فیلتر استفاده میکنم.
    واقعآ دیگه هر چه در توانم بود برای موتور و گیبرکس این ماشین گذاشتم.
    به قول شما دیگه کمتر کسی ماشینش رو تعمیر موتور کامل میکنه چون قطعات واقعآ دیگه گرون شده مگر کسی که توان مالی داشته باشه.دیگه یه جورایی صرف با اینه که موتور و گیربکسهایی که توی نت به شرط فروخته میشن(با قیمت معقول)خریداری بشه.
    چرا جناب کامارو اون شاخص تنظیم رو ماشینم داره منتها روش رنگ پاشیده شده و توی این عکسها پیدا نیست.فردا براتون عکسش رو میزارم.
    =====
    =====
    دوستان بلآخره امشب موفق به استارت زدن ماشین شدیم واقعآ لحظه تاریخی برای من بود(به خصوص اینکه اولین تجربه تعمیر موتور و گیربکس من بود).بسیاری از عیبهایی که من توی موتور قبلیم میدیدم(صدای سوپاپ-انگشتی-میل سوپاپ-لرزش-و..)دیگه خبری ازش نبود.صدای موتور یه جورایی عوض شده بود خیلی نرمتر ماشین گاز میخورد.
    فقط موفق به دور زدن با ماشین نشدم تا ببینم گیربکس ماشین چی از آب در اومده یا گاز خور ماشین و راه رفتنش چطور شده.
    یکم جعبه فرمان ماشین روغن میداد-کاربراتور هم نامیزان بود برای همین ماشین رو گذاشتم تا فردا این عیبها هم برطرف بشه.

10. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب بلاخره تمام شد!!
    فيل تر خوبي به نظر مياد، منم سعي ميكنم از اين به بعد دنبال اين مدل، يا مدلهاي مشابه اون باشم چون هزينه كردن براي همچين چيزهايي ارزش داره تا جلوي صدمات بعدي كه به هزينه شدن مخارج اضافي و تعميرات سنگين و اتلاف پول منجر ميشه، جلوگيري كنم. براي فيل ترهاي هوا هم بايد از نمونه هاي خوب و با كيفيت استفاده كنيم كه البته تنوع اونها نسبت به فيل تر هاي روغن خيلي كمتره.
    صداي موتورهاي آمريكايي هميشه وقتي سرحال باشن، همينطوريه.وقتي به اگزوز سالم وصل باشن و يا حتي بدون اگزوز روي زمين روشن بشه، اون صدا هميشه هست و ميگه كه چقدر تميز و مرتب كار ميكنن.
    دوروز قبل به دوستم سر زدم ، يه ايراد جزئي توي كارب وجود داشت كه كمي ساسات گير ميكرد. اون رو باز كردم و ديدم توي كارب جرم گرفته!
    هنوز 1000 كيلومتر بيشتر نرفتم و موتور تازه آب بندي شده، اما اين نشون ميداد حتي با وجود سه تا فيل تر كه سر راه بنزين هست، باز هم كيفيت بد بنزينها و البته ناخالصيهاي اون چقدر زياده.
    وقتي كارب رو بستم، با هم يه دوري زديم و حسابي تاختيم! يه جاده نسبتا خلوت گير آورديم و با دنده معكوس از 4 به 3 شتاب اونو تست كردم، توي دنده 3 تا 140 تا رفت!
    البته هنوز به نظرم ماشين كمي از نظر شتاب اوليه از حالت سكون به حركت كم مياره و نميتونه راحت خودشو بكنه و گويا يه جورايي گير داره، بيشترين شك و ترديد ما به كيفيت بنزينهاست كه واقعا افتضاحه. الان باك رو پر از سوپر كردم تا ببينم چه تغييري ميكنه.
    الان ايمپالا شما هم همين وضعيت رو داره و كم كم تا چند وقت به فرم بهتر و اصلي خودش نزديك ميشه چون بايد يه توازني بين كارب و موتور و گيربكس و البته بنزين بوجود بياد.

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من با چشم خودم دیدم که بنزین چه بلایی سر سیتهای سر سیلندر ماشینم آورده بود تراشکار میگفت مال بنزینهاست که اینطور میشه من که فقط سوپر میزنم تا حداقل دیر تر موتور ماشینم به تعمیر بیفته.

14. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محمد جان واقعن خسته نباشی.کارت حرف نداشت.یعنی کاری کردی که خیالت از بابت فنی راحت برای همیشه.

امروز توی تی تی داشتیم در مورد قیمت قطعات و گرونی صحبت میکردیم که من گفتم الان یه تعمیر موتور یه شش سیلندر حداقل 2 تومن هزینه داره و ....
    یکی از دوستان از راه رسید و فرمودن که مگه چه خبره؟اینا همشدلال بازی و ...
    موتور شش سیلندر سالم و روشن رو میتونم با 400 تومن براتون جوور کنم
    من در جواب گفتم:اون موتوری که با 400 تومن بعنوان سالم فروخته میشه هیچ ضمانت و اعتباری برای این نداره که فردا صبح هم سالم کار کنه براتون.همچین موتورهایی مال دلال ها هست که موتورو با لوازم استوک تعمیر میکنن و بعنوان سااالم به مشتری از همه جا بیخبر میفروشن و ...
    ----------
    واقعن من موندم بعضیا چرا خودشونو میزنن به اون راه.
    خداشاهده رفتم دو تا جنت رادیاتور نوا و دو تا فیلتر روغن و یه قفل درب داشبرد و یه قالپاق ایرانی گرفتم که سر جمع شد 136 هزار تومن.داشتم شاخ در میاوردم.
    لوازم واقعن گرون شده و اصلن نمیشه دست به جیب شد.
    من واقعن درک میکنم الان یه تعمیر موتور چقدر هزینه داره و چه فشاری مالی رو به دوش صاحبان خودرو ها وارد میکنه.

بدتر از این ادم میسوزه از اینکه یکی باید بگه قیمت موتور شش سیلندر سالم میشه 400 تومن....

من پیشنهادم اینه از اکتان بنزین هم استفاده کنید.هر باک 80 تایی یه اکتان لازم داره که عدد اکتان بنزینو به میزاد 3 تا 5 نمره میبره بالاتر.
    بنظر من شما که هر دو تعمیر موتور انجام دادی و هزینه های سنگین اونو به دوش کشیدید بهتره از اکتان استفاده کنید که کیفیت سوخت بهتری وارد چرخه سوخت رسانی بشه.
    من که سال قبل یه کارتن خریدم هر وقت باکو پر میکنم یه اکتان خالی میکنم توش.
    Last edited by diyukis; 19-11-2012 at 19:07.

16. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داستان خودروهاي آمريكايي توي ايران، واقعا يه ماجرايي شده براي خودش!
    هركس به نوعي اظهار نظر ميكنه و البته چون اكثريت مثل ما دستشون توي كار نبوده و حتي يه پيچ رو هم باز و بسته نكردن، خيلي راحت اظهار نظر ميكنن و قيمت ميپرونن!
    الان بطور متوسط يه گيربكس 350 اتومات با در نظر گرفتن هزينه هاي نصب و موارد پيش بيني نشده حدود يك ميليون و خرده اي در مياد كه البته قيمت توربين اونهم جداست. ، در حاليكه يه زماني گيربكس كامل وارداتي در بسته بندي از امارات رو با توربين ،سوار ميكرديم 450.000 تومان.
    چند روز قبل تصوير يه بليزر آبي توي تاپيك عكسهاي خودروهاي آمريكايي گذاشتم و اون گيربكس كامل با نصب رو براش 800.000 تومان درآمده بود كه 500.000 تومان قيمت گيربكس و 300.000 تومان لوازم جانبي و روغن و دستمزد و...
    خب كاملا مشخص بود كه يه گيربكس 500.000 توماني براي الان يعني چي؟؟!!
    توي بوشهر و گناوه شما ميتوني يه گيربكس دست دوم وارداتي رو به قيمت حدود 300.000 تومان بخري و با هزينه حمل اون تا شهر مورد نظر تا 350.000 هم ميرسه اما معلوم نيست چي باشه؟
    حالا اون رو بعضيها اورهال ميكنن و به قيمت ميفروشن، و البته بعضي ديگه هم فقط يه روغن براش عوض ميكنن و يه دستي به سر و روي اون ميكشن تا تر و تميز بشه و به اسم اورهال شده ميندازن به ملت اونم به قيمت 500.000 تومان! معلومه كه چي از آب در مياد!
    تازه اين اول ماجراست..اون لينك و رابطهاي مورد نياز براي اتصال ليور دنده به گيربكس رو بايد داشته باشن كه توي اين بليزر بجاي استفاده از لينك مناسب خودش، يه لينك نوا دنده اي رو برداشته بود و با كج و كوله كردنش اونو چپونده بود براي بليزر! خلاصه آخر گند زدن بود...حالا اومده بود پيش اين رفيق ما تا از نو رديفش كنه..
    اينجوري اون 800.000 تومنش به باد رفت و بايد دوباره از نو هزينه كنه.
    حالا وقتي پاي موتور وسط بياد و اون قيمت 400.000 توماني..!!! خدا ميدونه ديگه چي توي اون موتور بسته شده...!!!
    البته يه چيزي هم هست و اينكه درسته كه همه چيز گرون شده اما خيليها هم شور همه چيز رو در آوردن و قيمتهاي اجناس رو واقعا بي حساب و كتاب بالا بردن..
    تعميرات تمام خودروها بالا رفته، يه زماني با 60.000 تا 80.000 تومان چهارتا كمك فنر پرايد رو كامل با بهترين جنس عوض ميكردن، الان حداقل بايد 180.000 تا 200.000 تومان هزينه خريد چهارتا كمك فنر پرايد رو بدن..اينهم از اون ماشين كم مصرف و اقتصادي..
    در مورد بنزين هم كه من اينبار سوپر زدم و هنوز فرصت نشده تفاوت اون رو با معمولي ببينم. البته گفته بودن كه از تابستان امسال بنزين استاندارد يورو 4 و 5 مياد كه نفهميديم اومد يا نه؟؟!! اگر همينه كه خيلي افتضاحه!!!

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

کاملن با شما موافقم.گرونی بیداد میکنه این وسط هم یه عده دارن سود جویی میکنن که این کارشون مال امروز و دیروز هم نیست.این دسته همیشه و در همه حال به فکر سود جویی خودشون هستن.
    متاسفانه ادم چیزایی از بعضیا میشنوه که شاخ در میاره.مثه همین قظیه موتور شش سیلندر 400 تومنی...

در مورد اون بنزین های مثلن یورو 4 و 5 شما بشنو و باور نکن.کلن اینجا چیزی که زیاده دروغ هست.

محمد جان ایشالا وقتی موتورو روشن کردی یه روغن بریز توش و یکی دو روز بعد روغنو حتمن عوض کن.بالاخره شاید اجرامی توی موتور باشه که باعث ضرر بشه.بهتره زودتر روغن خالی بشه تا اجرام هم از داخل سیلندر بیاد بیرون.اینطوری خیالت هم راحت تره.
    البته خودت اوستا تری.ولی خوب توی این گونه شرایط بعضی نکات از ذهن خارج میشه.

20. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •