برای عکس گرفتن از برگه های کتاب از کدام منو باید استفاده کرد ؟
برای عکس گرفتن از برگه های کتاب از کدام منو باید استفاده کرد ؟
ایول منون همینو می خواستم بدونم
برای اینکه با بهترین کیفیت از صفحات کتاب عکس بگیری باید چه تنظیماتی رو اعمال کنیم دقیقا ؟
جوری که بشه چاپش کرد یا پی دی اف کرد؟ (بعنوان اسکنر اگه بخوایم استفاده کنیم)
اول سعی کنید از سه پایه استفاده کنید
و اگر از نور طبیعی استفاده کنید خیلی بهتره سعی کنید از فلاش استفاده نکنید
در مد P و حالت ماکرو یا فکوس را روی ماکرو یا همون شکل گل قرار بدید تا بهترین نتیجه رو بگیرید
سلام بر همگی
منم قصد خرید این دوریینو دارم می خواستم از اساتید سوال کنم که این دوربین به درد آتلیه خونگی میخوره یانه ؟ کیفیت و وضوح عکسش چطوریه ؟
به نظر من که نیازتو برطرف میکنه
تا نظر دوستان چی باشه
صفحات قبل رو هم بخون مطمئنا کمکت میکنه![]()
هیچ مشکلی در این زمینه نداره
حتی دوربینهای مدل پایین تر هم برای این کار قابل استفاده هستند
از نظر کیفیت با زوم یا بدون زوم بسیار خوبه
سلام بین دوربین sx 210,sx220بنظرشما کدوم بهتره؟
سلام
لنز دوربین موقع ZOOM OUT یکم صدای اضافه میداد
2شنبه بردمش ایده آل،همونجا با 3 تا SX210 دیگه هم برام تست کرد،اونا خیلی اصرار داشتن که صدا نمیده،اما من نظرم کاملا برعس بود
بلاخره صرار من غالب شد و گفتم بمونه زحمت بکشین چک کنین دوربین رو
دیروز رفتم بگیرم،انصافا دستشون درد نکنه،خیلی خوش برخورد و زحمت کش هستن،با برخورد خیلی خوب من رو بردن تو اتاق تعمیر،وبهم گفتن که گیربکس زوم رو کامل تعویض کردیم برات (گفت چون دیدم از بچه های سایت عکاسی هستی خواستم یه حالی بهت بدم و گرنه دوربینت موردی نداشت)
خلاصه اینکه حال خوبی دادن بهمون،الان صدا کاملا قطع شده
خواستم برگه ترخیص رو بگیرم،گفتن هزینه فرانشیر !
گفتم این چیه ؟
گفت چون بار 3وم هستش که از بیمه استفاده میکنین 15% هزینه کل کار از شما گرفته میشه،گفتم بابا من نمیدونستم وگرنه اصلا نمیدادم که بمونه،چون به قول تعمیرکار خودتون هیچ مشکلی نداشته
هزینه گیربکس 58000 تومن شده بود،که 15% حدودا میشد 10 تومن،بلاخره با تعمیرکار صحبت کردن و هزینه رو ازم نگرفتن
اما حتی اگه میگرفتن هم باز ازشون تشکر میکردم که اینجور با صبر و حوصله مشکل مشتری ها رو بررسی و حل میکنن
من دفه اول توپی سر لنزم به خاطر ضربه شکست که 50 تومن هزینش بود و رایگان عوض شد برام،دفعه 2مو هم برای تمیز کردن لنز بردم،اینم دفعه سوم بود،آخه خیلی زیاد از این دوربین استفاده میکنم
به هرحال :
حواستون باشه بیخود از بیمه استفاده نکنین چون از دفعه 3وم باید هزینه فرانشیز بدین
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
زمینه استفادتون رو بفرمایین تا بچه ها راهنماییتون کنن
![]()
حالا باز خوبه شما تهران هستی و راحت دستت می رسه بری پیششون
ما که شهرستان هستیم چه خاکی بکنیم به سرمون اگه دوربینه طوریش بشه
من که اینجا عمرا دست کسی بدم بازش کنن
این همه راه باید پاشیم بیایم تهران اونم واسه تعمیر یع دوربین تازه اونم معلوم نیست بگه برو کی بیا...
.
شما میتونین بدین به نمایندگی شهرتون که ایده آل هستش،میفرسته تهران براتون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)