معمولا میشه برای چند اثر انگشت تعریف کرد.... مثل دستگاه های کارت زنی ادارات و شزکت ها
معمولا میشه برای چند اثر انگشت تعریف کرد.... مثل دستگاه های کارت زنی ادارات و شزکت ها
اونطوري كه در اموزش براتون قرار دادم 2 تا اثر انگشت را قبول ميكنه
يكي از دست راست و يكي از دست چپ
براي هر اثر انگشت بايد سه بار اثر انگشت را تاييد كند.
توي يكي از ريويو ها حتي با دست خيس هم عمل باز شدن انجام شد
شما از اين به بعد بيرون نيا ممكن يه اتفاقي برات بيافته اونوقت ميخواي چكار كني ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(باهات شوخي كردم )
احتمالا مثل گلکسی که وقتی پسوردت رو فراموش کنی میتونی با اکانت گوگلت گوشی رو باز کنی واسه اثر انگشت این هم قرار میدن واسه روزی که انگشتت زخم بشه....
سلام
میگم مطمئن هستید بلوتوث اش 3 نیست؟! D:
حیف نیست همچین چیزی دست آدم باشه با بلوتوث 2.1 ؟!
اره واقعا حيف شد كه بلوتوث ورژن 3 روش نذاشتن با اونهمه امكانات سخت افزاري مناسب اينيكي هم روش نصب بود
ديگه كولاك بود .و تو حسرت تكنولوژي جديد نمي موندي . البته جاي يه دوربين مگا پيكسل بالا هم خاليه
حالا این گوشی کی پاش به ایران باز میشه که اخر سرش بزن بزن نشه با این همه شایعات ما هم یکی بخریم ادم باید این گوشی رو بخره چون تو دست هر کسی نیست چون تو ایران کمتر کسی از گوشی موتورولا استفاده میکنه
این گوشی بدون داشتن بلوتوث نسخه ی 3 هم یه کولاک کامله!
منتها چیزی که در انتخابش خیلی تاثیر گذازه قیمتش و تفاوت قیمتش با گوشیهاییه که همگام با اون عرضه میشند!
اين گوشي عرضه جهاني شده يا نه؟
آخه تو جي اس آرنا زده فصل دوم 2011
ولي فك كنم تو همين تاپيك يكي از بچه ها گفت كانادا عرضه شده و قيمت هم داد
من كه نفهميدم چي شد! اومده نيومده؟
سلام دوست عزیز...
دختر خاله من خودش میخواد بخره ! ولی مونده که با قرارداد بگیره یا بدون قرارداد ! اگه برای ارسالش دردسر نداشت حتما" میگفتم یکی برای من بفرسته... اگه تونستم دوباره پیگیری میکنم که قیمت تغییر کرده یا نه...
موفق باشید...![]()
توي يكي از اين سايتها قيمت انلاك شده را براي اپراتور هاي ديگه هم زده بود حدود 700 دلار
حالا كه اينو به صورت انلاك مي فروشن چرا نسخه gsm اش را ارائه نميدن كه ملت اين همه منتظر نباشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)