سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
بلک قیمتش 380ــهو بین اینا آرک و گلکسی اس به نظر من بهترن...
ارزون شده؟!!! شما کی قیمت گرفتی؟ از کدوم بازار؟ با گارانتی اصلی؟؟
نه متاسفانه,خودم برای دوستام منتظرم بیاد
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
به نظرم ال جی داره بسیار بسیار ضعیف عمل میکنه...اولین گوشی دوهسته ای دنیا رو ال جی معرفی کرد اما این سامسونگ و بقیه رقبا بودند که دوهسته ای هاشون رو خیلی سریعتر به بازار عرضه کردند از اونطرف گوشی 3d ال جی دستگاه بسیار خاص و جالبیه که میتونه با تبلیغات و بازاریابی مناسبتر جز پر فروشترینها بشه ..اما ال جی خیلی کند عمل میکنه..در حالیکه همه ی برندها دارن روی دو هسته ایها و حتی بالاتر کار میکنن و خیلی وقته که گوشیهای تک هسته ایشون بازار رو قبضه کرده اما ال جی هنوز نتونسته بلک رو تو بازار جا بندازه و گهگاه بلک و بقیه گوشی های الجی به سختی تو بازار پیدا میشن...... هنوز بلک داره از فرویو استفاده میکنه (البته شاید تا الان اپدیت جدید اومده باشه که خیلی دیره !! ) .. ال جی تو زمینه ی عرضه ی کالا و پشتیبانی از محصولاتش خیلی تعلل میکنه متاسفانه ...
بله تنها ایرادی که واقعا وارده همین ساپورت ضعیفه,الان همه ازورژن ٤ اندروید حرف میزنن ما باید منتظر ٢.٣ باشیم....
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
سلام.
البته در قبال سامسونگ که باید بگیم یجور سیاسته کاریه این نوع عملکرد ال جی, چونکه ال جی و سامسونگ هر دو مال یک نفره(البته بهتره بگیم یک خانواده ) ( یک پدر و دو پسرش).![]()
سلام به دوستان عزیز, بچه ها سری جدید بلاک نمایندگی اورده, بازار موبایل ٤٣۰. رنگ سفیدم هست که خیلی شیکو قشنگه, در ضمن اندروید. ٢.٢.٣. روش نصبه که یکسری افکتهای جذاب بهش اضافه شده که گوشیه من نداره
تو اپدیت جدید باتریش قوی تر نشده؟؟؟؟؟ اینجوری بدرد نمیخوره
خوب رو مال من 2.2.2 نصبه...یعنی اون افکت های جداب بخاطر همین 1 آخریه
ممنون ....حالا این افکت ها وتغییرات شامل چیه؟
قربانت.
**دوستانمونو بفرستیم بگیرن**
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)