خوب وقتی میرید داخل گاراژ یه عکس میرید رو اون اینتر میزنید یه صفحه باز میشه یه دایره هست بالاش 2تا مربع پایینش هم دوتا مربع رو یکی از مربع بالایی ها کلیک میکنید یه گزینه باز میشه اردر اون رو میزنید لیست همه کامیون هارو میاره.
خوب وقتی میرید داخل گاراژ یه عکس میرید رو اون اینتر میزنید یه صفحه باز میشه یه دایره هست بالاش 2تا مربع پایینش هم دوتا مربع رو یکی از مربع بالایی ها کلیک میکنید یه گزینه باز میشه اردر اون رو میزنید لیست همه کامیون هارو میاره.
شیرین جان ممنون از راهنماییت ولی این دوقسمتی رو که با قرمز نشون دادم متوجه نشدم چی گفتی؟![]()
1- وقتی داخل گاراژ میشین یه عکس میـــاد.
2-یک گزینه باز میشه که شما Order رو انتخاب میکنید.
سپاسگذارم.
دوستان میشه بگینEuroTruck بهتره یا این؟؟؟؟؟؟
با دلیل لطفآ...
ممنون
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
راستی World Truck Simulator نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نداریم ممکنه بسازنش؟؟؟
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
مثل اینکه قراره World Truck Simulator رو بسازنش،چه شود.........
این بهتره
چون تریلر های بیشتری داره
صدا گذاری بهتری داره
کنترل ساده تری
من این رو ترجیح میدم
از لحاظ گرافیک بهتره از نظر ماشین هم شرکت های بیشتری این بازی رو ساپورت میکنهدوستان میشه بگینEuroTruck بهتره یا این؟؟؟؟؟؟
با دلیل لطفآ...
تریلی هاش هم از تنوع بیشتری برخورداره همین دیگه اگه باز هم هست بقیه دوستان بگن.
فعلا که نساختنشراستی World Truck Simulator نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نداریم ممکنه بسازنش؟؟؟
فکر هم نکنم جدیدا بسازن آخه جدیدترین بازی این شرکت که یورو تراک2 تو راهه.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
آره فرمون یورو تراک خیلی تنبل تو پیچ جم کردن ماشین سخت.کنترل ساده تری
GERMAN TRUCK SIMULATOR-1 بهتره به خاطر:
1-گرافیک بهتر
2-صداگذاری بهتر
3-تریلی های بیشتر
4-کنترل ساده تر و روان تر
5-داشتن گاراژ شخصی در بازی
6-استخدام راننده در بازی
7-داشتن تاپیک کامل و جامع درp30world
2-هنوز که World Truck Simulator ساخته نشده و ساختنش بستگی به شرکت سازندش داره ما نمیتونیم نظری بدیم
3-اگر بسازن مطمئنن بهترین بازی کامیون و شبیه ساز خواهد شد من فعلا دنبال شبیه ساز بازی اتوبوس هستم که متاسفانه اونم ساخته نشده البته دو سه تا بازی اتوبوس هست ولی مفت نمی ارزه
خواهش میکنم کاری نکردیم وظیفه بود
امیدوارم شما هم به جمع بازیکن های این بازی بپیوندید البته اگه به رانندگی با ماشین سنگین علاقه داشته باشید و یک پیشنهاد برای بیشتر لذت بردن از این بازی این هست که با joy stick فرمان این بازی زیبا رو بازی کنید تا تازه بفهمید این بازی چی هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)