حامد جان این حرفا درسته
اخه دیگه چه دیدی شاید اومدن دوبلشم کردن این جوری که شما گفتی خیلی لهجه داشت![]()
حامد جان این حرفا درسته
اخه دیگه چه دیدی شاید اومدن دوبلشم کردن این جوری که شما گفتی خیلی لهجه داشت![]()
عجب ابر گرافیکی داره این لامسبببب![]()
اگه میزدن رو pc با یه دایرکت 11 ،میترکوند....!
همون بهتر که هیچوقت یه همچین بازی در این درجه کیفی واسه پلتفرم pc نیاد!
البته اگر آرزوی نابود شدنش رو نداشته باشید!: دی
مگه pc نابود کنندس؟؟؟
batman رو pc اومد ..چیزی ازش کم شد؟
این چیز هایی که تو بازی پیدا میکنی به چه دردی میخوره تو آنچارتد 2 میتونستی یه چیزهایی باهاش آزاد کنی؟؟؟ کسی میدونه .
2- تو اخرهای بازی چپترشو یادم نیست سالی مجروح میشه اما دوباره تو صحنه بعد برمیگرده هیچ توضیحی هم نمیده .؟
من انگلیسیم زیاد قوی نیست از زیرنویساش متوجه میشدم که یه سری از دموهاش زیرنویس نداشت![]()
Last edited by adolf32; 05-12-2011 at 15:47.
من گیر کردم
اونجایی که باید یه پازل رو حل کنی یه عکس یه شیر . اسب . گوسفند و عقابه باید چطوری بچینمش؟؟؟
اگه می تونید عکس بزارید!
کممممممممممک
شماره 2 هم گیر کردم
Uncharted 2
اونجایی که داخل جنگل هستیم و رفیقم بالا تر از من قرار گرفته و با دوربین دار شلیک می کنه من اولش باید با مربع یک نفر رو کشت بعد باید خیلی ها رو بکشی بعد نارنجک گیرت میاد و باید دوباره خیلی ها رو بکشی
آقا من همه رو کشتم! ولی بعدش چطوری باید برم بالا پیش دوستم؟؟؟ دوستم پیش اون خونه نگهبانی که سربازا هستن ایستاده چطوری باید برم بالا ؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه خیلی گنگ گفتم!
Last edited by mehdi_pro2; 05-12-2011 at 10:00.
اول در مورد اونها درست همون کارهای انچارتد 2 رو دارن البته این بار کمی پیچیده تر تروفی هم نوش جان میکنیاین چیز هایی که تو بازی پیدا میکنی به چه دردی میخوره تو آنچارتد 2 میتونستی یه چیزهایی باهاش آزاد کنی؟؟؟ کسی میدونه .
2- تو اخرهای بازی چپترشو یادم نیست سالی تیر میخوره کشته میشه اما دوباره تو صحنه بعد برمیگرده هیچ توضیحی هم نمیده .؟
من انگلیسیم زیاد قوی نیست از زیرنویساش متوجه میشدم که یه سری از دموهاش زیرنویس نداشت
مورد دومی
اون قسمتی که سفید کردم خطر اسپیول داره شما هم درستش کن...
اونجا دقت کنی قبلش ناتال و سالی از اون ابه می خورن
محتوای مخفی: باقی..
در مورد پازل ها شما دقت کن به دفترچتون و به همون شکل ها تو روی دیوارهامن گیر کردم
اونجایی که باید یه پازل رو حل کنی یه عکس یه شیر . اسب . گوسفند و عقابه باید چطوری بچینمش؟؟؟
اگه می تونید عکس بزارید!
کممممممممممک
شماره 2 هم گیر کردم
Uncharted 2
اونجایی که داخل جنگل هستیم و رفیقم بالا تر از من قرار گرفته و با دوربین دار شلیک می کنه من اولش باید با مربع یک نفر رو کشت بعد باید خیلی ها رو بکشی بعد نارنجک گیرت میاد و باید دوباره خیلی ها رو بکشی
آقا من همه رو کشتم! ولی بعدش چطوری باید برم بالا پیش دوستم؟؟؟ دوستم پیش اون خونه نگهبانی که سربازا هستن ایستاده چطوری باید برم بالا ؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه خیلی گنگ گفتم!
اگر مستقیم بایستیم سمت راستتون و چپتون روی دیوار شکلک ها هستن که وقتی بری جلوی اونا روی زمین رو نگاه کن انگار که چراغ هایی (به شکل منبع نور)هستن که به صورت مربع شکل دور اون شکلک قرار دارن شم با مشعلی که تو دستته به اون ها نگاه کن فقط موقعی که در وسطشون هستتی شکل هایی که میبینی یادداشت کن همون هارو بیا روی محلش با توجه به کارایی دستگاه قرار بده
عقاب و اسب قسمتیش رو داخل دفترچه برای نمونه نشان داده که به چه صورت کنار هم قرار میگیره باقی هم با توجه به اونها بزار.
مورد دومی هم شما همرو کشتی کجا بود همون جایی که تو میون کوه های تپت هستیم رو میگی..؟
خانه های خرابه هستش..؟ اگه ممکنه با عکس نشون بده.
layken میشه شما از اون پازل عکس بگیرید
دیوونه شدم! نمی تونم ردش کنم فقط عکس بدید!
شیر . اسب شاهین پدرمو در اوردن! من تا حالا اصلا اینطوری سرم نیومده بوده!
منم تو یکی از مرحله هاش گیر کردم که این رمز و بهم از رو دفترچه نمی داد اخر سر اون قسمتو دوباره رفتم همون موقع رمز و تو دفتر چه بهم داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)