مبارک باشه ولی گرون گرفتی
نه ندیدم این مدل رو
نرم افزار اپ کن ببینم چی هست
مبارک باشه ولی گرون گرفتی
نه ندیدم این مدل رو
نرم افزار اپ کن ببینم چی هست
چشم داداش . الان داخل خوابگاه هستم و سرعت اینترنتم زیاد نیست. تو اولین فرصت هم درایور و هم نرم افزارشو میزارم.
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
شاید این یه راه حل باشه
![]()
سلام اساتید
ممنون میشم اگه کسی قیمت تهران این مدل با این کانفیگ هایی رو که میگم اگه داره ، بنویسه.
فقط اگه میشه پایینترین قیمت رو بگید.مطمئنا نمایدگی ها یا جاهایی هست که ارزون تر از بقیه میدن و پخش کننده هستن.اسم مرکز یا شکرت رو هم اگه میشه لطف کنید بگید.
Dell XPS L501x
مشخصات :
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz - Cache 6 MB
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M DED 2048 MB
صفحه نمایش:
15.6"
امکانات:
DVD-RW - No Modem- BT -Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات:
9Cell Battery
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
دوست عزیز گارانتی کننده اصلی ( زیگورات) این مدل رو + بلوری داره و الان قیمتش 1.560.000 هست. اگه گارانتی متفرقه بخوای 1.450.000 ( دیجی کالا) هستش.
توصیه من اینه همون زیگورات رو بگیری. چون زیگورات با کانفیگ اصلی میده بیرون. و مثل بقیه دستکاری نمیکنه که تنوع رو ببره بالا. سرویس تگ رو اگه وارد سایت دل کنی معلوم میشه.
این قیمت هایی رو که میگید داشتم عزیز.
میخواستم قیمت مراکز و فروشگاه های تهران رو داشته باشم.
دی جی کالا که همه چیز رو گرون میفروشه.
زیگورات هم خیلی بالا حساب کرده.
جاهای دیگه فوقش 1.400
فک میکنم قیمت گارانتشو خیلی بالا حساب کرده و البته بلوری هم قیمت رو افزایش داده کمی
مال من زده mobile boradband و تیکش خاموش هست فکر کنم داریور میخواد
من از نمایندگی ایران زمین دل سرویس خریدم 1380 و تگ کد چک کردم درست بود و اینها هم لایسنس دل رو دارن
برا منم خاموشه. اما راه حل راه اندازیشو اگه بگی با نرم افزارش ممنمون می شم رفیق. توضیحات کاملتو بزاری یه تشکر از من طلب داری
بچه ها امروز با شرکت تماس گرفتم. متاسفانه تو ایران کارایی نداره. تازه گفتن برا وصل شدن نیاز به یک سخت افزار دارید. wwan 'گفتن.
همه نقشه هامون نقش بر آب شد. شرمنده این خبر بد رو دادم. گفتن که هیچکدوم از مدلای dell که سیم کارت میخورت تو ایران نمیشه از این قابلیت استفاده کرد.
کسی رو تا حالا دیدید که با مدل دیگه ای از dell وصل شده باشه؟
سلام دوستان عزیز
من کل تایپک رو خوندم و هر روز مطالب رو دنبال میکنم اکثرا از این مدل تعریف کردن ( خدارو شکر )
یعنی این مدل بجز رسانا بودن بدنه و کیفیت کم نمایشگر ( البته یکم ) عیب دیگه ای نداره
تقاضای من از دوستانی که این مدلو خریدن اینکه بدون تعصب و بطور صریح و واضح بیان و معایب و مشکلات این لپ تاپ رو
بگن تا اونایی که قصد خرید دارن بدونن دارن چی میخرن که بعدن از خریدشون پشیمون نشن
خواهشن هر مشکلی که دیدید حتی اگه کوچیک هم باشه مطرح کنید تا همه مطلع بشن
با تشکر و سپاس فراوان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)