يك سيو فوق العاده براي دوستاني كه تازه مي خوان شرو ع كنن
اين سيو در پايان ماه اول بازي هست
100% بون استفاده از رمز
لذت بازي و ببريد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سيو فوق العاده براي دوستاني كه تازه مي خوان شرو ع كنن
اين سيو در پايان ماه اول بازي هست
100% بون استفاده از رمز
لذت بازي و ببريد
[/B]اينم آدرس سيو
سلام به دوستان عزيم.من تازه تو اين سايت عضو شدم و ديدم مطالب خوبي در مورد بازي هاروست مون داره.
ولي من اون سيوي رو كه مي خواستمو نتونستم پيدا كنم.
خواهش ميكنم اگر كسي سيوي كه تازه به شهر رفته باشه رو داره برام بزاره همين جا.
ممنون.
DJmoji عزیز.
کسی تا به حال نتونسته به شهر بره ولی این دلیل نمیشه که همچین چیزی نیست چون بازی طولانی و سختیه همه بعد از چند ماه بازی بریدن.
ولی چیزایی که برای شهر رفتن لازم داره :
طريقه رفتن به شهر و رفت و آمد با ساكنان شهر King City در هندوستان:
با شروع بازي در فصل بهار، بايد مزرعه خود را آرايش داده و تمام وسايل و ابزار را براي بهتر آرايش دادن به مزرعه خود بكار بگيريد. شما بايد تمام
آيتمهاي موجود در فصل بهار را خريداري كنيد و بهترين كاشت و برداشت را براي خريد 99 آيتم داشته باشيد و يا 99 آيتم بفروش رسانده باشيد.
تمامي گنج هاي معدن پشت آبشار را بدست آوريد و تمامي ده توت فرنگي قدرتي را پيدا كنيد. به غير از فصل بهار، فصلهاي ديگر را نيز بايد بدين
صورت به اجرا در آوريد و هر چهار فصل سال اول را به درجه 99 برسانيد. سال دوم و سوم نيز بايد درجه را به 99 برسانيد. بصورت كلي بايد بدين
نحو عمل كنيد:
كامل كردن درجه 99 نشان آبي و صورتي هر چهار فصل در هر سه سال.
كامل كردن تمام توت فرنگيهاي قدرتي.
كامل كردن تمام آيتمها.
كامل كردن تمام كاغذهاي پرينت شده فرشتگان.
بيدار كردن تمام الهه هاي بازي.
هديه دادن به افراد در روزهاي تولدشان.
زن و بچه دار شدن.
بزرگ بودن بچه.
بدست آوردن Pocket Station
بعد از پايان سه سال بدون آنكه دچار اشكال يا خطايي در بازي شده باشيد، پدر بزرگتان به دهكده خواهد آمد و به شما سه انتخاب خواهد داد.
اقامت در دهكده Stay In My Townي
رفتن به شهر Go To King City
هيچ كدام Noting Else
با انتخاب هر كدام از آنها يك صحنه مشاهده خواهيد كرد كه صحنه پاياني سه سال خواهد بود. بعد از پايان اين صحنه ها يك بازي 15 ساله را شروع
خواهيد نمود. در شهر ميتوانيد تجارت كرده و آيتمها و ابزاري خريداري كنيد مانند، ماشين آبپاش، برنج، كمباين، وجين، شكلات و ….
yakuza عزيز.
از اين اطلاعات مفيدت ممنون.ولي من همه اينارو ميدونم ولي نميدونم چطور بايد اينهارو بدست بيارم.
من تو دومين روز زمستان سال دومم و 65% بازي رو رفتم ولي هر كاري كه ميكنم درجه نشان صورتي و آبي از 15الي29
بالاتر نميره درضمن بستگي به فصلش داره.
كاغذهاي پرينت شده فرشتگان رو هم دوتاشو بيشتر ندام و نميدونم بقيش كجاست.
توت فرنگيهاي قدرتي رو هم 9 تاشو دارم و به رحمت خدا دهميش رو ميدونم كجاست.
خيلي ببخشيد منظورتون رو در مورد كامل كردن تمام آيتمها رو نميدونم چيه.
بيدار كردن تمام الهه هاي بازي يكي از سخترين مراحلش كه اگر زحمت نميشه در اين مورد بيشتر منو راهنمايي كنيد.
من فقط روز تولد خودم و اون ماهي گيره رو كه 29 بهاره رو ميدونم.
بدبختانه زن هم دارم با چهار معشوقه كه نميدنم به كدوم برسم ولي بچه دار هنوز نشدم.
ولي من كه قبلان اين بازي رو ميكردم وقتي بچه به دنيا ميومد ده سالم اگه از بدنيا اومدنش هم اگه مي گذشت بچه بزرگ نمي شد
اگه منو تو اين موارد بيشتر راهنمايي كنيد خيلي ازتون ممنون ميشم.
کسی چرا جواب نمیده.
در صفحات قبلي راجع به تمامي مشكلات مباحثي مطرح شده كه شامل مباحث و سوالات شما هم مي باشد.
لطفآ در همين تالار سرج كنيد تا به پاسختون دست بيابيد.
نوشته شده توسط DJmoji
روزهای تولد به ترتیب تاریخ و چیزهایی که دوست دارند و ندارند:
Spring
Louis (Spring 2)
Hates: Oil, Flour
Bold Spring 4
Cliff (Spring 6)
Hates: Ore, Bodigizer
Saibara (Spring 11)
Hates: Bread
Staid Spring 15
Elli (Spring 16)
Hates: Ore
Barley (Spring 17)
Hates: Wine, Cheese
Lillia (Spring 19)
Hates: Wine
Aqua Spring 26
Greg (Spring 29)
Hates: Oil
Sasha (Spring 30)
Hates: Eggs
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Summer
Popuri (Summer 3)
Harris (Summer 4)
Basil (Summer 11)
Hates: Ore, Fish
Timid Summer 16
Ann (Summer 17)
Kai (Summer 22)
Hates: Bamboo Shoots
Thomas (Summer 25)
Zack (Summer 29)
Hates: Flour
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fall
Gotz (Fall 2)
Hates: Unknown
Stu (Fall 5)
Hates: Carrots
Hoggy Fall 10
Manna (Fall 11)
Chef Fall 14
Karen (Fall 15)
Hates: The other flowers
Doctor (Fall 17)
Pastor Carter (Fall 20)
Hates: All grasses
Rick (Fall 22)
Hates: Sweet Potatoes
Anna (Fall 23)
Hates: Spa-boiled Eggs
Winter
Kano (Winter 2)
Gray (Winter 6)
Hates: Green Peppers
Doug (Winter 11)
Ellen (Winter 13)
Staid Spring 15
Duke (Winter 15)
Hates: Curry, Ore
Won (Winter 19)
Mary (Winter 20)
Hates:-
Nappy Winter 22
May (Winter 26)
Hates: Spa-boiled eggs
Jeff (Winter 29)
Hates: Wine, Ore
DJmoji عزیز اینها هم بهت کمک میکنه تا بعضی از سوالاتت رو جواب بده و منظورم از کامل شدن آیتمها یعنی همه محصولات فروخته شده 999 باشه.
براي بدست آوردن اشياء مخفي در بازي بايد نكاتي را رعايت كنيد:
الف)- براي آوردن فرشته زندگي Goddess بايد كارهاي زير را انجام داده باشيد:
1- هيچ خطايي مرتكب نشده باشيد. 2- آن روز هوا خراب نباشد. 3- آن روز مقدس نباشد. 4- پنج محصول مختلف بداخل رودخانه پشت
آبشار بيندازيد تا در انتها توت فرنگي قدرتي را كسب كنيد.
ب)- براي آوردن فرشته عشق Kappa بايد كارهاي زير را انجام دهيد:
1- با كوتوله قرمز Chef صحبت كرده و به او روغن داده باشيد تا او در باره الهه عشق صحبت كند. 2- سه عدد خيار همراه داشته باشيد و بطرف
درياچه در نزديك دو درخت كنار هم ببريد. 3- خيارها را در جلوي دو درخت بداخل درياچه پرت كنيد تا توت فرنگي قدرتي بگيريد.
پ)- براي آوردن كاغذ پرينت شده Char بايد كارهاي زير را انجام دهيد:
1- سه غذاي مخصوص را كه قبلاً ذكر شد درست كرده و همراه داشته باشيد. 2- با اين نوع غذاها در رودخانه شروع به ماهيگيري كنيد تا آن را
بدست آوريد.
ت)- براي بدست آوردن كاغذ پرينت شده Angler بايد بيش از دويست ماهي فروخته باشيد. با قلاب Fishing Pole در رودخانه ماهيگيري كنيد تا آنرا
بدست آوريد.
ث)- براي بدست آوردن محصولات مخفي از قبيل توت فرنگي، اسفناج و كلم پيچ بايد از هر محصول تا صد عدد فروخته و سپس در فصل مورد نظر در
سوپر ماركت آنها را بخريد.
ج)- وقتي مادر بزرگ از شما كاموا ميخواهد بايد سريعاً كامواي سفيد- كامواي قرمز- كامواي طلايي رنگ را تهيه و به او بدهيد تا او براي شما يك
ژاكت درست كند.
چ)- براي برنده شدن در فستيوال اسبها كارهاي زير را انجام دهيد:
1- بليط خريداري كنيد. 2- براي بار اول بالاترين نفر را انتخاب كنيد. 3- براي بار اول نفر متوسط را انتخاب كنيد. 4- براي بار اول كمترين نفر را انتخاب
كنيد. 5- براي بارهاي دوم و سوم نيز تمامي يارها را انتخاب كنيد تا مدال را بدست آورده و توت فرنگي قدرتي را كسب كنيد.
ه)- براي برنده شدن در فستيوال سگها كارهاي زير را انجام دهيد:
1- قلب سگ خود را به ده عدد رسانده باشيد. 2- دو روز قبل از مسابقه سگ را آموزش دهيد. 3- در حين مسابقه كمي بدويد و كمي بايستيد
تا برنده شويد.
خ)- براي برنده شدن در فستيوال گوسفندان بايد گوسفند شما مريض نباشد. قلب گوسفند ده عدد شده باشد و پشم گوسفند خيلي بلند باشد تا
در مسابقه برنده شويد.
د)- براي برنده شدن در مسابقه غذا پزي، پيتزا Pizza و Shirashi Sushi را درست كنيد.
ذ)- براي پاك كردن خطاهاي خود به كليسا رفته و بداخل درب كنفرانس برويد. با پدر روحاني صحبت كرده و نوشته مربوط به خطاي خود را انتخاب
كنيد.
ر)- كاغذهاي پرينت شده فرشتگان Anglers- Char- Perfume را بدست آوريد سپس از اسكله حدود ساعت 50/7 شب الي 10 شب ماهيگيري
كنيد تا يك ماهي بسيار بزرگ و غول پيكر بدست آوريد.
ز)- براي آوردن الهه ويراني در آخر هر فصل به دختران، مار- ميمون- روباه و سوسك نشان دهيد تا در پايان سه سال و در آغاز سال چهارم بتوانيد
Monkey. J Ruinye را ببينيد.
ژ)- در اول بهار صندق پست را باز كنيد و محتويات نامه ها را بخوانيد. در نامه آمده است كه به پليس و شهردار شهر سرزده و به آنها هديه داده و
سال نو را تبريك بگوييد.
وقتي كه از اسكله ماهيگيري ميكنيد يك بطري حاوي نامه پيدا خواهيد كرد، آنرا به Kai بدهيد تا به شما معجون عشق Love Potion را بدهد.
ش)- سعي كنيد بهترين غذاها را درست كرده و به رستوران ببريد و به Dugs كه پدر Ann است بدهيد. اين كار را يك ماه انجام دهيد تا بعد از ازدواج
با Ann او براي شما به مدت 15 روز غذاي مجاني بياورد.
نكته هاي ديگر در بازي: بهتر است در حين بازي از هركس چيزي را درخواست ميكنيد بيشتر از دوبار با او صحبت نكنيد تا بتوانيد هميشه شخص را با
خونسردي ببينيد. اينكار تا پايان سال سوم براي شما آيتم مخفي الهه نور را بهمراه دارد كه آيتم چراغ ( Lightes ) ميباشد و در شب ميتوانيد همه جا
را نوراني كنيد. سعي كنيد از وسايل بي استفاده مانند قوطيهاي كنسرو و چكمه ها و … نگهداري كنيد و در پايان سال سوم و در آغاز سال چهارم
اگر به شهر رفتيد آنها مورد استفاده قرار ميگيرند، بايد درجه آنها را تا X99 برسانيد.
در روز آخر زمستان بخصوص ساعت 12 نيمه شب به كوهستان رفته و با همه صحبت كنيد، همگي منتظر آمدن نوروز و آغاز فصل بهار هستند و عيد
را به يكديگر تبريك ميگويند. با اينكار قلب دختران نيز افزايش مي يابد. سعي كنيد به هر كس چيزي را كه دوست دارد هديه بدهيد. براي مثال به دكتر
علف سبز و قرمز و آبي و به ماري، سنگهاي معدني و قارچها و به شهر دار، حيوانات. با اينكار ديگران را دوست خود خواهيد كرد و در مواقع لزوم به
شما كمك خواهند كرد. به كوچكترها هم بايد خوبي كنيد. براي مثال وقتي Barley براي سگ شما مي آيد، آنرا به او بدهيد. آنها توليد مثل ميكنند.
بچه سگها را به Stu يا May يا Harris Police بدهيد. از آن پس آنها شما را دوست خواهند داشت.
كارهايي كه كارتريج Pocketstation براي شما انجام ميدهد عبارتند از:
اگر كارتريج پوكت استيشن را بدست آورديد و فعال كرديد بايد كارهاي زير را انجام دهيد تا بتوانيد از آن استفاده كنيد.
با دادن يك گل به هر دختر قلب دختران كاملاً قرمز ميشود.
با يك بار نگاه كردن به برنامه تلويزيوني T.V Shopping در يك روز شما داراي تمامي وسايل آشپزخانه ميشويد.
با در دست داشتن كارتريج پوكت استيشن و خاموش كردن آن در هنگام خواب، روز بعد خانه شما بزرگ خواهد شد.
با درست كردن يك نوع غذا، 300 نوع غذاي شما تكميل خواهد شد.
با دادن آرد به شهردار، كوتوله هاي سحر آميز را در اختيار خواهيد گرفت.
با دادن يك ميوه به الهه زندگي Goddess در پشت آبشار، تمامي توت فرنگيهاي قدرتي را كسب خواهيد كرد.
با يك بار رفتن به بيمارستان قدرت بدني شما بينهايت خواهد شد.
با برنده شدن در يك فستيوال تمامي حيوانات شما داراي نشان طلايي خواهند شد.
با شركت در جشن چاي كوتوله ها تمامي وسايل و آيتمها را دريافت خواهيد كرد.
به دكتر، گياه علف آبي را بدهيد، تمامي داروها را در اختيار خواهيد داشت.
سگ خود را يك بار نوازش كنيد تا روز بعد يك سگ شكاري شود.
براي گرفتن توت فرنگي قدرتي جادويي سبز رنگ بايد توت فرنگيهاي قدرتي قرمز را بترتيب زير دريافت كنيد.
از درخت سدر در كوهستان با ضربه زدن به تنه درخت.
از طبقه سوم به بعد در معدن زمستاني.
از ماهيگيري كردن در اسكله.
از چيدن گلها توسط Ann و گرفتن توت فرنگي.
از برنامه تلويزيون.
از گرفتن الهه زندگي در پشت آبشار.
از گرفتن در پشت معدن زمستاني.
از برنده شدن در مسابقه اسبدواني.
از برنده شدن در مسابقه شنا.
از گرفتن توت فرنگي مخفي توسط الهه عشق Kappa.
براي گرفتن توت فرنگي جايزه ويژه بايد كارهاي زير را انجام دهيد:
در فصل تابستان وقتي Ann از شما درخواست روزي سه تخم مرغ را ميكند، مدت يك ماه هر روز در ساعت پنج بعد از ظهر سه عدد تخم مرغ ببريد.
در فصل پاييز وقتي Duke از شما در چيدن انگورهاي وحشي در خواست كمك ميكند، جواب مثبت بدهيد و سپس به پيش Cliff رفته و در مورد كار با
او صحبت كرده و كار را به او واگذار كنيد.
در آخر تابستان وقتي كه Kai از شما درخواست ذرت ميكند، قيمت مناسب به او بفروشيد تا در پايان سال سوم و آغاز سال چهارم وقتي كه در عيد
نوروز به خانه شهردار ميرويد توت فرنگي جايزه را دريافت كنيد.
سه سال متوالي در مسابقه شنا شركت كرده و از Kai ببريد.
سه سال متوالي در مسابقه اسب دواني، سگ دواني، جنگ مرغها، غذا پزي برنده شويد.
براي راه اندازي وسايل جديدي كه از شهر گرفته ايد بايد پيش آهنگري رفته و كارهاي زير را انجام دهيد.
براي راه اندازي و نصب دستگاه آبپاش بايد 7 عدد سنگ الماس سبز را به همراه 10000 سكه به آهنگر داده و جمله جديدي كه Imaging Work.
W.C.M نام دارد را انتخاب كنيد.
براي راه اندازي دستگاه كمباين بايد با 15 عدد سنگ الماس سبز بهمراه 50000 سكه به پيش آهنگر رفته و نوشته Imaging Work. C.M را انتخاب
كنيد تا آنها را بعد از ده روز براي شما راه اندازي كند. وقتي كه اين كار را كرديد بايد در فصل بهار براي كاشتن بذر برنج تمام مزرعه تان را شخم بزنيد
و بذر را بكاريد. ماشين آبپاش را راه اندازي كرده تا هر روز به آنها آب بدهد و آنها در نيمه فصل تابستان رشد كرده و بتوانيد هر بسته 9 تايي آنرا به
قيمت بالاي 8000 بفروشيد. با برنج ميتوانيد پانزده نوع غذاي جديد درست كنيد.
آيتم پانزده نوع غذا در فهرست غذاهاي مخفي قرار دارند. هرگاه شما صد نوع غذاي اوليه را درست كرديد بايد اين پانزده نوع غذا را درست كنيد تا
بتوانيد تمامي سيصد نوع غذاي كامل را درست كنيد. بنابراين لازم است كه هر روز سه شنبه به برنامه تلويزيون نگاه كرده و طريقه درست كردن غذا
را به خاطر بسپاريد. سه نوع غذاي مخصوص براي آوردن فرشته Char وجود دارد كه ابتدا بايد عكس پرينت شده ماهي بزرگ را دريافت كرده باشيد.
سه نوع غذا عبارتند از Sushi- Grilled Fish- Sashimi .
سه نوع غذاي مخصوص براي ايجاد التهاب و ترس و احضار فرشته ويراني وجود دارد كه عبارتند از Boiledegg- Scrambleegg- Spa. Boiledegg كه
بايد وقتي توت فرنگي قدرتي را از Ann دريافت كرديد به هر كوتوله سحرآميز بدهيد تا بتوانيد قدرت جاودانه Full Stamina را داشته باشيد.
وحيد طهماسبي- تهران
نكته هايي در بازي:
با بدست آوردن دانه هاي گل Toy Chick اگر آنرا بكاريد و به جوجه هايتان بدهيد بزرگ نميشوند.
با بدست آوردن گل Cow Reins و كاشتن آن ( پس از 30 روز رشد ميكند) ميتوانيد با گاوهاي 10 قلبتان گاو سواري كنيد ( اين گل را كاشته و بعنوان
غذا در داخل Feed Box بيندازيد تا يك هفته بعد از خوردن آنها، May بهمراه Barly براي شما زين گاو بياورند). اين گل در تمام فصلها بجز زمستان
كاشته ميشود.
شما بايد از همه جاهاييكه ميتوان ماهي گرفت، ماهي بگيريد تا بطري حاوي نامه The Gods In Heaven را بدست آوريد. ( البته اكثراً اين بطري در
آبشار و حوضچه معدن زمستاني بدست مي آيد). با بدست آوردن اين بطري مزرعه تان را آرايش دهيد و تمامي مزرعه را شخم بزنيد بطوريكه جز
چمن و محصول چيز ديگري نباشد. وقتي تمام محصولها را در فصل بهار كاشته و مزرعه را آرايش داديد Select را زده و سپس Start را بزنيد و مزرعه
را كاملاً نگاه كنيد و سپس دكمه مربع را بزنيد تا تمام الهه هاي ويراني- ترس- زندگي و الهه محبت در آسمان ظاهر شوند.
براي بدست آوردن مزرعه ديگر، وقتي با شهردار صحبت ميكنيد و او در مورد مزرعه تان سوال ميكند يكبار ديگر با او صحبت كنيد. اگر خيلي شاد بود،
در آغاز سال بعد وقتي براي شما نامه اي ديگر مينويسد بايد بطرف خانه Gotz رفته و مزرعه جديد را با قيمت 50000 سكه از او بخريد. اين مزرعه در
كنار خانه خودش ميباشد.
براي بزرگ كردن حوضچه ماهيها بايد سه قلاب ماهيگيري را داشته و 99 ماهي در حوضچه داشته باشيد و در روز تولد Greg ( ماهيگير) كه در روز 29
بهار است به او 9 ماهي متوسط بدهيد تا او در هر دفعه بگويد كه در روز تولد تان يك چيز بخصوصي مي آورد. در روز تولدتان او آمده و به شما سه
انتخاب ميدهد. گزينه اول حوضچه ماهي بزرگ و گزينه دوم قلاب ماهيگيري ذغالي ( كه فقط ماهي ميگيرد) و گزينه سوم هيچ چيز ميباشد.
دست گلت درد نكنه yakuza عزيز.
مطالبت خيلي بدردم خورد.
فقط اگه به اين سوالات جزئي من جواب بدي كار منو خيلي آسون مي كني.
اول اينكه ليست پختن اون 15 تا غذاي مخفي رو اگه داري برام بذار و بگو اون 3 تا غذاي مخفي ويژه رو چطوري ميشه پخت.
دوم اينكه كامواها رو در كدوم ماه سال دوم به مادر بزرگ بدي واگر كامواي طلايي بهش ندم ويا فراموش كنمو يكي دو روز ديرتر
بهش كاموا بدم اون برام ژاكت نمي بافه.
راستي منظرت از کامل شدن آیتمها یعنی همه محصولات فروخته شده 999 باشه يعني من در هر ماه 999 محصول بايد بفروشم.
من تا حالا تو مسابقات گوسفندها و گاوها شركت نكردم چون وقتي اون بابا بزرگه روز قبل از مسابقه گاو يا گوسفند منو ميبره
فرداش كه ميرم تو مسابقه خبري از اونا نيست و وقتي با اون بابابزرگه صحبت مي كنم گزينه Yes رو كه انتخاب مكنم هيچ اتفاقي نمي افته و وقتي كه گزينه No رو كه انتخاب مي كنم شب ميشه.
اگه من الهه ويراني رو اگه نبينم به شهر نميشه رفت.
يه نكته رو يادم رفته بود كه به تو بگم و اون اينه كه درجه آبي براي چه محصولاتيه و صورتي همين طور.
پاكت Pocketstation رو چطوري بايد بدست بيارم.
وقتي كه من توي مهماني چاي خوري شركت ميكنم و اون بسته چاي رو از كوتوله ها ميگيرم اونو بايد چه كار كنم.داخل يكي از صفحه هاي تالار خوندم كه اونو بايد به الهه زندگي داد. ولي وقتي اونو رو پشت آبشار ميندازم هيچ اتفاقي نمي افته و آيا كيسه چاي بيشتري هم هست چون شنيده بودم كه كيسه هاي چاي 25 عدد است.
اگه توت فرنگي جادويي سبز رو نگيرم چي ميشه.
انگور جنگلي كجا ميشه پيدا كرد و يا شكلات وكاكائو رو همين طور چون هرجا ميرم اونارو پدا نمي كنم و چندين غذا رو بايد با اونا درست كرد.
دستگاه آبپاش رو داخل مزرعه معمولي خودم ميتونم نصب كنم.
من از اين قسمت پستت تعجب كردم كه اون اينه كه براي راه اندازي دستگاه كمباين بايد با 15 عدد سنگ الماس سبز بهمراه داشته باشم تعجب من از اونجايي كه كوله پشتي من 8 تا وسيله و يكي هم تو دستم 9 تا وسيله بيشتر جا نميشه پس من چطوري 15 تا سنگ الماس براي آهنگر ببرم.
راستي ننوشتي كه چطوري ميشه بچه رو بزرگ كرد.
اين نكته رو هم داخل پرانتز بگم كه(سيو خودت اگه درصدش از مال من بيشتره برام بزارش و يا اگه ليگ دانلود سيو درصد بالايي رو سراق داري برام بزار)(-_-)
خيلي ببخشيد كه تو زحمت افتادي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)