اولا سپاس فراوان که به سوالات که بسیاریشم تکراریست انقدر با حوصله جواب میدید
تنظیمات MMS ایا به صورت خودکار از طرف شبکه ایرانسل انجام میشه یا باید دستی انجام داد.![]()
اولا سپاس فراوان که به سوالات که بسیاریشم تکراریست انقدر با حوصله جواب میدید
تنظیمات MMS ایا به صورت خودکار از طرف شبکه ایرانسل انجام میشه یا باید دستی انجام داد.![]()
Last edited by arman4459; 03-03-2011 at 22:39.
من به صورت دستی اسبقا که شبکه ایرانسل x8 نمیشناخت انجام دادم
این دستی
به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید.
قسمت هارو با اطلاعات زیر پر کنید :
Name : Irancell_GPRS
APN : mtnirancell
p r0 x_ y : 10.131.26.138
Port : 8080
و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .
و فقط گزینه Mobile Network را از قسمت Setting > Wireless Controll فعال کنید و گوشی را یک بار ریبوت کنید .
اما الان باید اتوماتیک انجام بشه
ازدوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
با سلام...
دوست عزیز معمولا گوشی ها مشکلی ندارند...
IMEI روی جلد گوشی رو با پشت گوشی چک کن مثل هم باشه و با زدن این کد (ستاره. مربع.06 .مربع) بازم باید مطابقت داشته باشه..
گوشی رو که برداشتین همونجا موزیک بزارید تماس بگیری بولوتوث کنید WI-FI روشن کنید تا میتونید تو منو بچرخین و دست بیارین..
در ضمن یک مموری 2گیگ هم خودش داره.. به همراه یک در پشت اضافه دراه...
ممون از اطلاعاتت.امروز رفتم تو سایت ایرانسل دیدم این کار به صورت خودکار انجام میشه و ایرانسل تنظیمات این گوشی رو به صورت اتوماتیک انجام میده
دوستان اگه خوhستند گوشی های دیگه رو هم تست کنند که آیا تنظیماتش خودکار انجام میشه یا خیر به این صفحه مراجعه کنند:
اینم مربوط به خانواده XPERIAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arman4459; 04-03-2011 at 13:34.
سلام دوستان
آندور 2.3 سیانوژن واسه X8 اومده که فعلا هنوز تو مرحله تسته ...
یه سری موارد کار نمیکنند یا ناقص کار میکنن ...
رو گوشیم ریختم
تو تست Quadrant امتیازش از گلکسی اس بیشتره و از دروید ایکس کمتر
1075 گرفت![]()
با سلام..
خیلی از دوستان این گوشی رو دسته کم گرفتند و این تصور رو دارند که سخت افزار ضعیفی داره.. امروز یک لیست از بازی هایی که به خوبی و راحتی روی xperia x8 اجرا میشه رو قرار میدم :
Need For Speed 1.04 Full
Reckless Racing
GT Racing Motor Academy HD v3.1.1
H.A.W.X HD
Modern Combat: Sandstorm 3D
pes2011
Gangstar Miami Vindication HD
Asphalt 5 HD
Assassin's Creed 3.4.6 (خودم نصب کردم راحت اجرا میشه ولی کمی از صفحه بیرون میزنه)Motorbike GP
homerun battle 3D
Crusade of destiny
pocket god
burning tires
zenonia 2
raging thunder 2 full
angry bird (خودم نصب کردم راحت اجرا میشه)BROTHER IN arm2
exzeus
HOCKEY NATION 2010
BACKBREAKER
Monster Truck Rally v1.02
Quake II
Toyshop Adventures Full v1.1.1 HD
crazygod( خودم نصب کردم راحت اجرا میشه خیلی هم بازی اعتیاد اور هست)Fast & Furious (یکمی از صفجه بیرون میزنه ولی راحت میشه بازی کرد .گرافیک بالایی داره بعد از نصب 45mb فایل دانلود میکنه. در اندورید 2.1 کمی موقع بازی گیر میکنه در 2.2 این مشکل نیست... در ضمن برای بهبود در 2.1 میتونید از JIT هم استفاده کنید)
super jump(تست شد)tower raider
Speed Forge 3D خودم نصب کردمnunja rush( خودم تست کردم جز بازی های اعتیاد اور هست)
توجه:
1:این لیست رو از سایت ---------.ir تهیه کردم و بازی ها تست شده.
2: بعضی از این بازی ها در p30world هست ولی روی x8 اجرا نمیشن و ورژن مخصوص خود گوشی رو میخواد که من سعی میکنم براتون قرار بدم
Last edited by Punisher_2008; 25-03-2011 at 11:35.
با سلام..
دوست عزیز شما که این رام رو ریختی و نصب کردی میشه بگین چه مشکلاتی داره؟
سلام دوستان
من چند وقتی بود بحث های این تاپیک رو دنبال میکردم تا اینکه دو سه روز پیش بالاخره یک x8 مشکی گرفتم
وقتی گرفتم خودم وصل کردم به pc و آپدیت کردم.
تا الان که گوشی فوق العاده ای بوده، فقط یک مشکل کوچولو باهاش دارم اونم اینکه : دیروز با گوشی به وایرلس خونه وصل شدم ، حدود 10 دقیقه وصل بودم و درست کار میکرد ، تا اینکه قطع شد و دیگه هم وصل نشد! وایرلس چند جای دیگه رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت.....مشکل از کجاست؟
چند خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)