رزولیشن ال سی دی 400*240 هستش...وضوح بالایی نداره...کیفیتش بد نیست...
برای وبگردی هم بد نیست...میتونی اپرا مینی نصب کنی و بری اینترنت...ولی اگه بخوای راحت باشی و هی زوم نکنی باید حداقل 4 اینچ رو داشته باشی به نظر من...این گوشی 3.2 اینچه
سرعتش یه خورده پایینه...بستگی به کاری داره که میخوای انجام بدی...این گوشی همش 160 تومنه و نباید ازش انتظار داشته باشی که پا به پای گوشی های 1 گیگا هرتزی راه بیاد...
بازی های جاوا که به رزولیشنش بخوره نصب میشه و بازی های بادا هم زیاد نداره...میدونی؟؟گوشیی با این رزولیشن و با این رم و سی پی یو اصلا واسه بازی کردن نیست...
کلیپها رو با فرمت mp4 اجرا میکنه.سایز تصویر فیلم هم باید 320*240 باشه...من خودم یکی دوتا کلیپ با کیفیت اچ دی داشتم که واسش تبدیل کردم...بد نبود.
ایکس 8 سی پی یو بالاتر_چیپست گرافیکی_رم بالاتر_رزولیشن بالاتر_و آندرویید 1.6 قابل ارتقا به 2.1 رو داره پس به نظر من اگه ایکس 8 داری با این عوضش نکن...
بادا سیستم عامل عالیی هستش ولی اگه سخت افزار درست و حسابی واسه نشون دادن قدرتش داشته باشه...
ولی اگه بخوای با 160 تومن یه گوشی که ظاهرش خوب باشه_هوشمند باشه_بشه به عنوان مودم ازش استفاده کرد_پی دی اف و آفیس بخونه_ گوشی خوبیه...هر چیزی رو باید با قیمتی رو که واسش پرداخت میکنی بسنجی...