اگه نمی خوای زیاد از نت گوشی رو PC استفاده کنی نه مشکلی نداره . فقط سعی کن موقع استفاده روی شارژ نباشه
اگه زیاد می خوای استقاده کنی بهتره USB Modem ــی که سیم کارت میخوره بخری !
اگه نمی خوای زیاد از نت گوشی رو PC استفاده کنی نه مشکلی نداره . فقط سعی کن موقع استفاده روی شارژ نباشه
اگه زیاد می خوای استقاده کنی بهتره USB Modem ــی که سیم کارت میخوره بخری !
سلام .
دیروز این گوشی رو خریدم اما بنظرم معایب زیادی داره !
1 - نمیشه فایلی را انتخاب کنی ! یعنی من میخوام یک برنامه رو حذف کنم از طریق گوشی . ابتدا باید انتخاب بشه دیگه . درسته ؟
اما نمیشه و با یک بار کلیک میره داخل برنامه و عملا نمیتونم بقول خودمون روشون راست کلیک کنم !
2 - نمیشه موزیک رو از طریق بلوتوث ارسال کرد ! فکر کنم کپی رایت رو رعایت میکنه .
خلاصه اعصابم رو خورد کرده .
سلام؛
رلکس رلکس
برادر یک کم صفحات قبلی رو میگشتی ، فکر کنم جواب سوالاتتو پیدا میکردی
واسه هر دوتا مشکلی که داری :
اون فایلی که میخوای انتخاب/حذف/بلوتوث کنی رو با انگشت لمس کن و انگشتتو روش نگه دار ، یه منوی آبشاری باز میشه که از طریقش میتونی این کارا رو انجام بدی
من یبار تو gsm هم گفتم ، درسته که نوکیا تازگیا یک کم چت میزنه ولی دیگه این چیزای کلیدی رو که یادش نمیره
موفّق باشی
Last edited by hkhafan; 07-08-2011 at 11:14.
سلام دوستان من نمیتونم رو گوشیم رمز بذارم رمز 12345 کار نمیکنه فکر کنم از وقتی فلش کردم اینجوری شده
کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان تواین مدل گوشی من چند تا مشکل دیدم اول اینکه عکس وفیلم تو گالری با هم هستن و فولدری جداگانه وجود نداره و وقتی هم فولدر ایجاد م یکنم نم یتونمدسته بندی شون کنم
مورد بعد نام فیلم یا عکس مشخص نیست و موقع حذف تازه اسمشون رویت میشه
مورددیگه اینکه نمی شه راحت SELKTکرد ومرتب باید این گزینه روبزنی درحالیکه درمدل های پائین تر وقتی یه بار می رفتی رو گزینه سلکت دیگه تا اخر با یه اوکی عکس ها یا برنامه های بعدی تیک دار میشدن
سلام.
کلا گالری گوشی های نوکیا ویدیو و عکس باهم هستند..
اگه جدا پوشه بندی هم کنی بازم بهم نشون میشه.
باید از فایل منیجر خود گوشی بری که اونجا بر اساس پوشه بندی خودت بتونی استفاده کنید.
وقتی x8 داشتم یادمه گالریش همینطور بود . یک چیز عادیه.
مورد دوم رو متوجه نشدم..
سلام؛
همین الان ماله خودمو امتحان کردم، با اینکه به آخرین ورژن آپدیت شده ، بازم همون 12345 هستش!
سلام؛
بله حق با شماست...قبل از این من با ستیو کار میکردم که میدونید ، سیمبین روشه و خیلی تو این قبیل کارا راحت بودم باهاش
در هر حال راه حلایی که من بلدم :
1- شما تو گالری که فولدر جدید ساختی، اوّل اون فایلایی که میخوای جابجا کنی رو مارک ( انتخاب ) کن ، بعد از طریق options ، قسمت Folder Option رو نگاه کن ، یه گزینه اضافه میشه بنام Move to Folder که میتونی باهاش فایلات رو دسته بندی کنی.
2- راجع به نام فیلم هم به طور دائمی راهی رو بلد نیست ولی از تو همون قسمت عکسا و فیلما ، گزینه ی Options رو انتخاب کن و از منوی باز شده گزینه ی View by و سپس Title رو انتخاب کن ، به طور موقّتی همه رو به ترتیب اسم نشون میده
موفّق باشی
سلام
میخواستم بدونم رو گوشی c5-03 هم میشه اسکرین سیور گذاشت ؟
ممنون
سلام..
تا جایی که من میدونم گوشی های سیمبین میشه اسکرین سیور گذاشت. البته خودم تا حالا نذاشتم.
ولی یادمه 2 سال یا یک سال پیش 5610 داشتم که جاوا بود اسکرین سرور داشت.
تو مصرف باطری تاثیر داره
خب من الان باید چیکار کنم؟ من واقعا تو گم کردن گوشی استعداد دارم.
از وقتی فلش شده هر بار خاموش و روشنش میکنم کد میخواد و هر کدی بهش میدم ارور میده ولی با این حال شروع به کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)