مرسی.
من فکر کنم این خوب باشه چون دقتش تا نیم میلی متره:
راستی این تیغه های خودتیزشونده که برای بعضیهاش نوشته تا چه میزان مهم هست؟ در اونهای دیگه نمیشه از ابتدا براش تیغه یدکی هم خرید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.
من فکر کنم این خوب باشه چون دقتش تا نیم میلی متره:
راستی این تیغه های خودتیزشونده که برای بعضیهاش نوشته تا چه میزان مهم هست؟ در اونهای دیگه نمیشه از ابتدا براش تیغه یدکی هم خرید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- قدیمی و جدید زیاد با هم فرقی ندارن (خودم داشتم جفتش رو). ولی بعید میدونم قدیمیا باشن. اگه باشن هم نهایتا 40 تومن میشه قیمتشون
2- پاناسونیک هم که حرفش رو نزن... (گردنمو برید!!!)
---
تنها مدلی که تا حالا فقط ازش تعریف کردن و کسی رو ندیدم ازش انتقاد کنه ، براون سری 7 بوده. (آلبته از فیلیپس هم زیاد ندیدم که شکایت کنن. اما سری 7 براون فقط ازش تعریف شنیدم)
ولی من یه نظری دارم:
بهترین ریشتراش، با خیال راحت و بدون ریسک بابت اصلاح و قیمت و...
فقط تیغ (فیوژن و یا مچ تری ژیلت)
Last edited by mehdicvl; 07-07-2011 at 15:22.
سلام خوبید دوستان؟
Last edited by boogh1234; 22-07-2011 at 23:50.
سلام دوستان ريش تراش براون مدل پالسونيک از اين جديدتر هم هست ?
کسی لينک نمايندگی براون تو ايران رو داره بشه محصولاتی که برای فروش دارن رو ديد ?
من تا صفحه 13 رو خوندم خسته شدم!!
ولــــــــــــی آخر نفهمیدم چی بگیرم×؟
میخوام واسه نامزدم کادو بگیرم تا سقف 200 تومن
مهمتر از همه اینه که خیــــلی نرم و راحت بزنه و اصلا صورتشو اذیت نکنه و بتونه راحت هر روز اصلاح کنه.
بعدم زیر گلو و اینها رو راحت بزنه و زخمی نکنه. پوست رو اذیت نکنه.
از تهم بزنه که چه بهتر.
ظاهرا فیلیپس خشنه و به کار من نمیاد.
چندجا خوندم پاناسونیک بد نیست؟ نظرتون چیه؟ تبلیغ رمینگتون رو هم زیاد دیدم .
میشه راهنماییم کنید؟ چون هیچی سر درنمیارم خودم!
دوستان آخر بعد از کلی تحقیق و بررسی 3 روز پیش ریش تراش بروان سری 7 مدل 790 CC ( شستشو) سفارش دادم و امروز ظهر رسید.
در یک کلام عالییییییییییی هستش. زیر گردن و صورتم رو مثل تیغ میزنه تا به الان که چند ساعت از اصلاح م میگذره نه حساسیتی بوجود امده و نه جوشی زدم
قیمت ش هم با تیپاکس 285 تومان درامد.
سوالی بود در خدمتم
سلام من هم یه دونه خریدم بدون شوینده. ولی از دکمه های intensive و sensitive روش خبری نیست!!!!!
در حالی که تو سایت براون گفته که همه ی مدل های سری ۷ دو حالت حساس و عادی رو دارن. بره شما داره؟
لطفا تاریخ تولید دستگاه خودتون رو به من بگید. فویل رو باز کنید زیرش یه عدد سه رقمی نوشته اونو به من بگید.
مثلا عدد 643 یعنی هفته 43 از سال 2006
ولی واقعا نمیدونم چرا این فروشنده ها رسما داشتن خودشونو (...) که من پاناسونیک ببرم!
سلام
شما بايد 15 صفحه آخر رو ميخوندي براون ميتونه انتخاب خوبي باشه اگر بتوني از سري 7 براون انتخاب كني عالي ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)