تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 507 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه narges.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در سايه ي محبتش.

پيش فرض

وقتی کلاس خیاطی رفتم فهمیدم خیاطی سخت که نیست هیچی، خیلی جذاب هم هست، حالا دلیلش:
    اول از همه اینکه لوازم خیاطی رو نداشتم، دوم هم هنرش رو بلد نیودم.
    ولی از وقتی که این دوره رو گذروندم فهمیدم هیچ کاری نباید سخت باشه؛ فقط حتما لوازمی داره که باید فراهمش کرد حالا در هرحدی که توانش باشه، و دوم استادی که آموزش بده.
    زندگی همش همینه، اگه میخوایم خوب زندگی کنیم لوازمشو تهیه کنیم و از آموزشهای اطرافمون بهره بگیریم. زندگی صبر میخواد، گذشت میخواد، باید محبت داشت، باید تلاش کرد، وقت گذاشت، اسبابهای به دردنخور رو از وسائلتون دور کنید تا زندگیتون بیخودی شلوغ و به هم ریخته نشه. کینه هارو دور بریزیم، بدخلقی رو ترک کنیم، سوءظن که عامل بیشتر بدبختی ها هست رو از خودمون و زندگیمون دور کنیم. هنرمند باشیم این واقعیته نه توهم فانتزی؛ باور کنید............

2. 9 کاربر از narges. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Enemy Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دقیقا مثل من

من تا قیل از این که وارد هنر های رزمی بشم فکر می کردم چه کار سختیه اما از وقتی شروع به کار کردم تازه فهمیدم چه قدر اسونه فقط کمی تمرین و دقت می خواد (مثل تمام کار ها)
    در ضمن باعث ارامش روح و جسم هم میشه من که توصیه می کنم حتما امتحان کنید

4. 5 کاربر از Enemy Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه narges.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در سايه ي محبتش.

پيش فرض

هيچ كس به اندازه ي ادم قانع إز زندگي لذت نميبره. اينو من توي زندگي خواهرم ديدم....

6. 3 کاربر از narges. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

5

وقتی کلاس خیاطی رفتم فهمیدم خیاطی سخت که نیست هیچی، خیلی جذاب هم هست، حالا دلیلش:
    اول از همه اینکه لوازم خیاطی رو نداشتم، دوم هم هنرش رو بلد نیودم.
    ولی از وقتی که این دوره رو گذروندم فهمیدم هیچ کاری نباید سخت باشه؛ فقط حتما لوازمی داره که باید فراهمش کرد حالا در هرحدی که توانش باشه، و دوم استادی که آموزش بده.
    زندگی همش همینه، اگه میخوایم خوب زندگی کنیم لوازمشو تهیه کنیم و از آموزشهای اطرافمون بهره بگیریم. زندگی صبر میخواد، گذشت میخواد، باید محبت داشت، باید تلاش کرد، وقت گذاشت،اسبابهای به دردنخور رو از وسائلتون دور کنید تا زندگیتون بیخودی شلوغ و به هم ریخته نشه. کینه هارو دور بریزیم، بدخلقی رو ترک کنیم، سوءظن که عامل بیشتر بدبختی ها هست رو از خودمون و زندگیمون دور کنیم. هنرمند باشیم این واقعیته نه توهم فانتزی؛ باور کنید............
    یه پنتیوم وان دارم واقعن نمیدونم باش چه غلطی کنم ... یعنی هیچ کار مفیدی به ذهنم نمیرسید که کشش اجراشو داشته باشه(بدرد اهدا و اینها هم نمیخوره)...15-16ساله که دارمش!ده سالم بود که خریده شد به نهصد تومنمن چون اولین PCشخصیم بود نمیدونم چرا هیچ وقت ردش نکردم هی سیستم نو خریدم و هی این باقی موند! هی سیستم های مختلف آپگرید شدن و این دست نخورد!!یه مدت نقش زیر پایی رو زیر میز بازی میکرد
    اصلن من کلن قطعه جدید میخرم قدیمیرو نمیفروشم!
    خلاصه الان تو انباریه. فردا بایه سری خورده ریز دیگه رفته ضایعاتی ! یه سری کارتهای جواجور(گرافیک32مگ-کارت صداهای قدیمی-کارت TV و...) هم میبرم برای فروش ! قول میدم
    پ.ن: دفعه بعد میرم سراغ چیزهای شاختر! این تلویزیون 21 اینچ سامسونگه هم توی انباری جا اشغال کرده! ولی فعلن همتش نیست
    ممنون از این تجربه-توصیه

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

دقیقا مثل من
    من تا قیل از این که وارد هنر های رزمی بشم فکر می کردم چه کار سختیه اما از وقتی شروع به کار کردم تازه فهمیدم چه قدر اسونه فقط کمی تمرین و دقت می خواد (مثل تمام کار ها)
    در ضمن باعث ارامش روح و جسم هم میشه من که توصیه می کنم حتما امتحان کنید
    ای بابا قضیه جدی شد بابا من همین باشگاه بدنسازی رو هم زوری میرم ! مارو چه به مارشال آرتز!
    شرمنده این یکی سخته تو میگی راحته ولی نیست

8. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هيچ كس به اندازه ي ادم قانع إز زندگي لذت نميبره. اينو من توي زندگي خواهرم ديدم....
    دقیقا یکی از فامیل ها
    شغلش آزاده 7 روزه هفته رو می تونه کار کنه ولی 3 روز بیشتر در هفته کار نمی کنه بقیه شو پیش زن و بچه شه
    خودش می گه درامد این سه روز کافیه حرص برای بیشتر در آوردن نمی زنه

10. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نمیدونم درسته یا غلط !
    ولی مشاهداتم حاکی از اینه که :
    هر وقت دیدی که دشمنی داری ( دشمن پیدا کردی ) بدون که داری پیشرفت میکنی ...

12. 10 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

هیچوقت به دختر جماعت دل سادتو نسپر

14. 4 کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

هیچوقت به دختر جماعت دل سادتو نسپر
    بی احترامی شما و جسارت به خانوما نشه ... ولی معتقدم این جمله شان دل و احساس رو پایین میاره ... اینکه منحصرش کنی به دختر و ...
    ... دل رو که به هیییچکَس نباید سپرد ...
    تنها لطفی که در حقش میتونی بکنی اینه که دلی رو با دلت همراه کنی ... نه اینکه بسپار[یم]
    Last edited by lahij_web; 20-01-2011 at 00:15.

16. 9 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اصلاً فک نمیکردم خوندن تجربیات دیگران اینقد هیجان انگیز و جالب باشه!!!
    تجربه های هرکی خیلی کم و شاید ابتدایی و مسخره به نظر میومد ولی یه جاهایی احساس کردم تکمیل کننده همدیگه هستن!کلی چیز جدید یاد گرفتم!!!
    اولین تاپیک درست و حسابی بود که تو متفرقه دیدم!

18. 4 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

هرگزو هرگز به کسی که درست و حسابی نمیشناسیدش اعتماد نکنید حالا یا از جنس دختر یاپسر
    همیشه رفیقتو بشناس و امتحانش کن چون بیشتره رفیقا به یه مشکل که میرسی انگار نه انگار که یه همچین رفیقی دارم میرن خودشونو گم و گور میکنن بعد مشکلت که حل شد به پسر(داوود) چه خبر؟مشکلت حل شد داداش ؟شرمنده ها کار داشتم امتحان داشتم کوفت داشتم نتونستم کمکت کنم
    تو دل خودتون نگید که ولش کن بابا نباید بهش رو بندازی اتفاقا بهش رو بنداز ببین روتو زمین میندازه یا نه ؟
    ببین پابه پات باهات میاد یا نه واسه مشکله تو خودشو به آب و آتیش میزنه یا نه ؟ یا اینکه یه جورایی میخواد فرار کنه ؟
    میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم

20. 11 کاربر از lg123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •