تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 78 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آپدیت جدید برای این مدل ua40d5000pr اگر هست تاپیک دانلود رو راهنمایی کنید وبا ذکر کارایی های بیشتر آن ممنون
    دوست عزیز
    برای دانلود از این سایت استفاده کنید آبدیت مشگلات سیستمی را حل می کند و کارایی آپشنهای تلویزیون را بهبود می بخشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از راهنمایی تون ممنون ولی من هر چی گشتم فایل دانلود رو پیدا نکردم یک زحمت بکشین برام تاپیکش رو بزارین ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از راهنمایی تون ممنون ولی من هر چی گشتم فایل دانلود رو پیدا نکردم یک زحمت بکشین برام تاپیکش رو بزارین ممنون میشم
    دوست عزیز
    در پست بالا که کامل توضییح دادم همان فزیمور Firmware ولی با این وجود آن را برایتان راحت و اماده کرده فایل را قرار می دهم

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام مدل تلویزیون من ua46es8880mshd اینه میشه لینک اپدیت شو بزارید ممنون
    البته روی لیبلش اینم زده UA46ES8880
    TNX

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل تلویزیون من ua46es8880mshd اینه میشه لینک اپدیت شو بزارید ممنون
    البته روی لیبلش اینم زده UA46ES8880
    TNX
    دوست عزیز
    نام گذاری ایران برای تلویزیون شما UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن UA46ES8000 است و برای دانلود از اینجا دانلود کنید

اینم لینک سایت

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دو سال پیش یک تلویزیون LED‌ سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
    اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلم‌ها خیلی مشکل نداره. ولی عکس‌ها رو تو بعضی از پوشه‌ها باز نمی‌کنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمی‌شود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکس‌هاشو نشون نمیده! ولی پوشه‌های سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکل‌ها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB‌ نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!! آدرس آپدیت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش Firmware
    ........................................
    ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیب‌دیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دو سال پیش یک تلویزیون LED‌ سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
    اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلم‌ها خیلی مشکل نداره. ولی عکس‌ها رو تو بعضی از پوشه‌ها باز نمی‌کنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمی‌شود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکس‌هاشو نشون نمیده! ولی پوشه‌های سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکل‌ها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB‌ نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!! آدرس آپدیت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش Firmware
    ........................................
    ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیب‌دیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.
    دوست عزیز
    لطفا سوال خود را فقط در یک تایپیک مطرح کنید و منتظر پاسخ بمانید جواب شما در این تایپیک داده شده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام
    حدودا 3هفته است که یک LED سامسونگ مدل UA46f6850 خریدم
    موقعی که با Wifi وصل میشدم به نت و آپدیت رو میزدم ورژن 1111 رو پیدا میکرد اما مینوشت 26 ساعت تا پایان دانلود طول میکشه و من هم کنسل کردم
    چندبار امتحان کردم و همینطوری بود.
    امروز که کابل Lan رو وصل کردم ارور 800 میده
    میشه راهنماییم کنید و یا لینک دانلود firmware جدید رو واسم بذارین ازتون ممنون میشم
    راستی الان ورژن تلویزیونم 1101 هستش.

الان که تو سایت امارات سرچ کردم زده ورژن 1113
    و من هم نمیتونم با تلویزیون ورژن جدید رو سرچ کنم.
    Last edited by mahziar_69; 05-12-2013 at 22:21.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    حدودا 3هفته است که یک LED سامسونگ مدل UA46f6850 خریدم
    موقعی که با Wifi وصل میشدم به نت و آپدیت رو میزدم ورژن 1111 رو پیدا میکرد اما مینوشت 26 ساعت تا پایان دانلود طول میکشه و من هم کنسل کردم
    چندبار امتحان کردم و همینطوری بود.
    امروز که کابل Lan رو وصل کردم ارور 800 میده
    میشه راهنماییم کنید و یا لینک دانلود firmware جدید رو واسم بذارین ازتون ممنون میشم
    راستی الان ورژن تلویزیونم 1101 هستش.

الان که تو سایت امارات سرچ کردم زده ورژن 1113
    و من هم نمیتونم با تلویزیون ورژن جدید رو سرچ کنم.
    دوست عزیز
    اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست آبدیت کردن برای وقت است که تلویزیون دچار مشگل و یا کاراییش کم شده باشد ولی اگر اصرار دارید
    از این راه بروید و نام گذاری اصلی تلویزیونتان را ببینید و آن را اعلام کنید تا راهنماییتان کنم.
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

Last edited by matinpour; 05-12-2013 at 23:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز
    ولی متاسفانه تلویزیون من کنترلش تاچ هست و دکمه info نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •