راسته که میگن بدنسازی جلوی رشد قد رو میگیره؟
میشه یه سری ورزشایی بکنیم که رو قدمون اثر نذاره؟
راسته که میگن بدنسازی جلوی رشد قد رو میگیره؟
میشه یه سری ورزشایی بکنیم که رو قدمون اثر نذاره؟
کلا 3تا حرکت هست که جلو قد رو میگیره:
اسکات
پرس پا خوابیده
پرس پا ایستاده
این 3تا هم در صورتی هست که سنگین بزنی , به جز اینا هرچی دلت خواس بزن![]()
میگما , من ساق پام استثنایی بزرگهساق پا 100کیلو وزنه میزارم راحت میزنم! چیکار کنم که کوچیکتر بشه؟
بفرستش بهزیستی خودش کوچیک میشه دادا
...
طبیعیه . ساق عضله کوچیک و در عین حال پرقدرتیه . ( تحمل وزن بدن و ... )
پیاده روی و حرکات بالای 50 تکرار تعداد روی تراشیدنش جواب میده .
من خودم ساق پا رو زیر 3 ست 40 تایی نمیام . وزنه مهم نیست تو ساق .
بجه های خیلی از این کسایی که بدنسازی میرن نیمددونم شنا و ... از این ورزش ها دیگه...
بدنشاون مد نداره.چرا ؟؟؟ خودشون میزنن ؟؟؟
بدنسازی در صورتی جلوی بلندشدن قد رو میگیره که تمرین سنگین باشه و (( تغذیه اشتباه و بد باشه )) فقط در این صورت....
کلا همه چیز میاد روی تغذیه .... هیچ حرکتی هم قد رو کم نمیکنه.... بارفیکس هم قد رو بلند میکنه... پس زیاد بارفیکس برید
(( مو )) نداره ؟!![]()
خب یه سری که طبیعیه خودشون میزنن بدن قشنگ بشن دیگه !تازه کجاشو دیدی عشقی ! میرن برنزه هم میکنن دیگه وااااااااااویلا !
...
یه سری هم که ذاتا ندارن . چی بگم ! موضوع قابل بحثی مطرح نکردی![]()
قابل بحث مطرح نکردی چیه؟
خواستم بدونم چی کار میکنن که مو ندارن.مثلا از این کرم های موبر دائمی میزنن یا لیزر میکنن یا با چی میزنن یا...
من الان مو ندارم.ینی ملوم نیست.ولی خوددم خوشم نمیادد یه کم ددیگه که بزرگ تر شدم داشته باشم.گفتم پیشگیری کنم.![]()
من واقعان ازش خوشم اومد چون من با رفتن به بدنسازی تونستم خودمو از 96 کیلو به 86 کیلو یا 85 برسونم.
البته با رعایت برنامه غذایی ولی خیلی خیلی خوب بود.
بزنیم به تخته حالا![]()
نترس ! با این غذاهای هورمونی که دارن به خورد ماها میدن ( گوشت و مرغ و ... ! ) دخترامونم باید از مودار شدن بترسن !
البته رو خیلی ها هم جواب نمیده ها !
...
راستش یه سری اسپری های موبر بود یه سری دوستام که پرورش اندام کار میکردن روز مسابقه با خودشون میاوردن . جالب بود برام . ولی خب احتمال اینکه برای پوست مضر باشه زیادم هست . به نظرم زیر نظر پزشک پوست و مشورتش باشه بهتره .
کوسولو مگه چن سالته که میخوای بزرگ شی ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)