یه سوال دارم...
چجوری میشه تو جیمیل فونت رو کوچیک و بزرگ کرد؟!یا فونت رنگی به کار برد؟!من همشو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم!
اصلا همچین کاری امکان داره تو جیمیل؟
یه سوال دارم...
چجوری میشه تو جیمیل فونت رو کوچیک و بزرگ کرد؟!یا فونت رنگی به کار برد؟!من همشو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم!
اصلا همچین کاری امکان داره تو جیمیل؟
سلام من تاریخ تولدم و اشتباه وارد کردم چه جوری باید عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ سیستم ویروسی شده یا چی؟
با سلام
اگه ایمیل از یه شخص خاصی هست که دریافت میکنید سیستم طرق مقابل ویروسی شده
موفق باشید.
از ایمیل من ارسال میشه نه از کسی دریافت کنم.و پس ویروسیه سیستمم.با نود که چزی پیدا نکرد
با سلام
نه نود به درد نمیخوره برای این مساله.
مکافی یا کسپراسکی رو نصب کنید. و اسکن کنید سیستم رو
موفق باشید.
سلام من 10روزه که نمی تونم برم تو جی میل دیگه اعابم خورد شدهوقتی توی آدرس برم آدرس جیمیل رو میزنم این صفحه میاد
خب گزینهی آخر، یعنی I Understand The Risk رو بزنید !
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
توضیح: من دو جیمیل دارم. یکی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از اولی بعنوان ایمیل اصلی استفاده میکنم. یعنی تنظیمات مربوط به forward ایمیل فرعیم رو طوری ست کردم که هر ایمیلی به ایمیل فرعیم (user@gmail.com ) میاد بصورت اتوماتیک forward میشه به ایمیل اصلیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشکلی هم نداره).
در ایمیل اصلیم تنظیمات مربوط به label رو طوری انجام دادم که اگه ایمیلی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنم این ایمیل برچسب 11 میخوره و مشکلی هم نداره
خوب حالا بریم سوال سوال:
همونطور که گفتم اکه تو محیط ایمیل فرعیم باشم و ایمیلی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سند کنم در inbox میل اصلیم برچسب 11 میخوره، حال اگه ایمیلی به ایمیل فرعیم ارسال بشه این ایمیل بصورت اتوماتیک به میل اصلیم forward میشه اما نمیدونم چرا برچسب نمیخوره؟؟؟؟!!!!
درسته که ایمیل اولیه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نشده اما به هر حال این ایمیل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوروارد شده و باید برچسب بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟!!
عذرخواهی میکنم سرتون رو درد آوردم.
این فیل تر جیمیل چه جوری کار میکنه؟
میخوام یه ایمیل بهش بدم دیگه اگه بهم میل زدن نشونش نده
ولی با یه میل دیگه خودم که تستش میکنم باز میارتش تو اینباکس و نشونش میده.
اینو باید چیکارش کنم که دیگه نشونش نده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)