با سلام
پست قبلي بالا دوستمون راهنمايي كردن
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
پست قبلي بالا دوستمون راهنمايي كردن
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از آنجا که خودم تجربه ی اینکه ایمیل مهمی در spam آمده را دارم توصیه می کنم این کار را انجام ندهی
سلام دوستان
جدیدا من نمیتونم ایمیل دریافت کنم یعنی هرچی ایمیل برام فرستاده میشه نه تو اینباکس میاد نه تو اسپم. کسی میدونه علتش چیه و چه جوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟
ممنون
با سلام
اين ديگه يه مشكلي هست كه بر ميگرده به ميل سرورتون
يه ايميل ديگه ايجاد كنيد ببينيد روي سيستمتون كار ميكنه؟
اين مشكل رو به خود ياهو گزارش كنيد
موفق باشيد.
سلام
من وقتی یاهو میل رو به حال beta می برم همونی که جدیدترین رونمایی شده صفه آبی هستش !
وقتی میرم و بعد می خوام دوباره برم ایمیلم دوباره به همون حالت قدیمی میاره ؟! چیکار کنم تو همون حالت version beta بمونه ؟
اگه درست یادم مونده باشهوقتی میرم و بعد می خوام دوباره برم ایمیلم دوباره به همون حالت قدیمی میاره ؟! چیکار کنم تو همون حالت version beta بمونه ؟
من وقتی به یاهو بتا تغییر دادم، همون ابتدا ازم پرسید که میخوای این همیشگی باشه یا نه که من هم تائید کردم ! البته خیلی مطمئن نیستم
ولی فکر میکنم همینطور بود![]()
با سلام
دقيقا منظورتون رو متوجه نشدم
يعني اينكه هر زماني شما به حالت بتا ميريد بر ميگرده اتومات به حالت كلاسيك؟
موفق باشيد.
سلام دوستان
چند روز پیش یه ایمیل جدید ساختم که Home Page ای دی من به صورت Beta هست, من چه طور میتونم محیط ایمیلم و به کلاسیک تغییر بدم ؟ خودم هرچی سعی کردم نتونستم چیزی پیدا کنم ؛ ممنون میشم که راهنماییم کنین![]()
سلام دوستان
آیا اگر مدت زیادی از ایمیل یاهو استفاده نشه یاهو اون رو مسدود میکنه؟
Last edited by sh77hs; 18-05-2011 at 15:03.
سلام
اگه مدت زیادی از ایمیل استفاده نشه, تا اونجا که میدونم مسدود نمیشه و فقط Deactivate میشه که شما باید ایمیل خودتون و log in کنین تا ایمیل تون اکتیو بشه.
وقتی وارد محیط ایمیل شدین از شما سوال میشه برای اکتیو کردن
موفق باشین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)