تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 46 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی داداش ولی اونجا رو دیدم
    بازیو تا ران میکنی یه زنه هست که سیگار میکشه ،به عبارتتی فیلمه و اصلا دموی بازی نیست.
    مثل فیلمهای بازیه nfs

آهان اونم من دیدم. شما اول دکمه ای نزن بزار هرچی تبلیغ و اسم شرکت و اینها هست نشون داده بشه.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

از اونجايي كه تاپيك پي سي با تاپيك حل مشكلات بازيها اشتباه گرفته ميشه ترجيح ميدم تو اين تاپيك ادامه بدم فقط .
    امروز براي بار سوم بازي رو تموم كردم وقتي هم كه تيتراژ پخش ميشد داشتم به بار چهارم فكر ميكردم . ميخوام اگه گرفتاري ها اجازه بدن يه مطلب جالب در مورد بازي و داستانش بنويسم كه پايه ي اصليش ويكي پديا هست ولي قصد دارم حين بازي كردن براي بار چهارم نكات جالبي كه تو بازي باهاش برخورد ميكنم ، ريزه كاريهايي كه ميبينم ، نقل قول هاي تاثير گذار ، مسائل حاشيه اي و ... رو بنويسم . خودم كه تو ذهنم چيز جالبي تجسم كردم حالا ببينيم چي از آب درمياد bg: درس و مشق نبود يه Universe هم واسه اين بازي ميزديم خودمون حال كنيم D: هر چند ماله Mass Effect نيمه كاره مونده ولي با زمزمه هاي Mass Effect 3 بايد دوباره دست به كار شم :bg

3. 11 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

محتوای مخفی: مرحله 1 - Operation 40 
    Operation 40

Alex Mason از تيم Op 40 ، سانتا ماريا، كوبا - 17 آپريل 1961
    با يك كات سنس بازي شروع ميشود و يك بازجوكننده ناشناس سوالاتي از شما ميپرسد . با طفره رفتن Mason چندين بار مورد شوك قرار ميگيرد . اين مرحله شروع ميشود و ما (ميسون) Mason ، (وودز) Woods و (بومن) Bowman رو ميبينيم كه دارن با (كارلوس) Carlos صاحب بار صحبت ميكنند . كارلوس اطلاعات مورد نياز ماموريت را كه ترور (فيدل كاسترو) Fidel Castro ست به آنها ميدهد . سربازان كوبايي وارد بار ميشوند و با رقاصه درگير ميشوند و تيم ميسون سعي ميكنند سكوت كنند .

سرباز (به اسپانيايي): پاسپورتت رو سريع در بيار و از اينجا گم شو كاپيتاليست عوضي
    رقاصه: به من دست نزن پدرسگ، تو ديگه از كدوم گوري اومدي

يكي از سربازان به طرف ميسون مي آيد تا ميسون را بگيرد اما قبل از او وودز خودش را ميگيرد و چاقويش را در دستش كرده و با زدن بطري در سرش ناكارش ميكند . ميسون كلتش را در مي اورد و سربازان داخل بار را ميكشد و كارلوس اسلحه ي شايسته تري به او ميدهد .

وودز: در مورد بار متاسفم كارلوس
    كارلوس: مشكلي نيست... افرادم جنازه ها رو از بين ميبرن

ميسون و وودز از بار خارج ميشوند و با كشتن سربازان كوبايي در خيابان پيشروي ميكنند در حالي كه بومن و كارلوس داخل بار باقي ميمانند و انها را پشتيباني ميكنند . بعد از مدتي اين چهار نفر به هم ملحق ميشوند و به نبردشان ادامه ميدهند . جلوتر با راه بندان شديد پليس مواجه ميشوند و ناچار به كوچه ي فرعي ميروند . شانس با آنهاست زيرا يك ماشين در باز منتظر آنهاست . كارلوس به آنها ميگويد كه در فرودگاه منتظر آنهاست و از آنها جدا ميشود . ميسون پشت فرمان مينشيند و بعد از عبور از چندين ماشين پليس سرانجام ماشينشان منفجر ميشود و صحنه به اتاق بازجويي برميگردد ، جاييكه بار ديگر به ميسون شوك ميدهند .

$: ماشيني كه ميسون و تيمش براي فرار از آن استفاده ميكنند 5 دنده است! چيزي كه در آن دوره ي زماني وجود نداشت .

فلش بك ها از مدتي بعد دوباره پيگيري ميشوند و ميسون به همراه تيمش را ميبينيم كه از بالاي تپه به ساختمان مورد نظر خود نگاه ميكنند . وقتي سيگنال مورد نظر را دريافت ميكنند نبرد خود را از سر ميگيرند و ميسون ، وودز و بومن مقاومت سختي را پشت سر ميگذراند . آنها وارد ساختمان مورد نظر كه فيدل كاسترو در آن واقع است ميشوند و ميسون با صحنه ي آهسته فيدل كاسترو را كه سعي داشت از زن خود به عنوان سپر استفاده كند ، ميكشد .

وودز: سگ ديوونه، كاسترو از اون به عنوان سپر استفاده ميكنه ولي اون هنوز ميخواد ازش محافظت كنه؟!

$: اين قسمت از بازي از انجايي كه بازيكن را مجبور ميكند يكي از رهبران جهاني را به قتل برساند سروصداي زيادي به پا كرد . يك سايت كوبايي معتبر آمريكايي ها را متهم به اين كرد كه انها از انجايي كه نتوانسته اند در پنجاه سال گذشته در واقعيت اين كار را بكنند سعي ميكنند در دنياي مجازي اين كار را انجام دهند! هرچند در اين مرحله نيز همانند واقعيت تيم اعزام شده از ترور فيدل كاسترو عاجز ماندند .

ميسون و تيمش به سختي پيشروي ميكنند و از ميان انبوهي از گلوله و انفجار خود را به هواپيماي اماده كه كارلوس قول داده بود ميرسانند تا فرار كنند . ميسون مسئوليت دفاع از هواپيما تا زمان تيك آف را برعهده ميگيرد . با اظهار نا اميدي بومن از اينكه آنها راه را بسته اند، ميسون از هواپيما پايين ميپرد تا با استفاده از سلاح ضدهوايي راه را باز كند .

بومن: وودز، يه مشكلي داريم... اون ماشيناي لعنتي راه رو بستن
    ميسون: صداتو شنيدم بومن، اون با من
    ...
    وودز: ديوونه شدي ميسون؟ اونا تيكه تيكت ميكنن... ميسون لعنت به تو!
    ميسون (بعد از بلند شدن هواپيما): چاره اي نداشتم وودز... من كاري كه برعهده گرفتم رو بلدم...

او موفق ميشود و وودز ، بومن و كارلوس به سلامت فرار ميكنند اما او با ضربه مشت (كراوشنكو) Lev Kravchenko روي زمين ميافتد . ميسون وقتي به هوش مي آيد اولين چيزي كه ميبيند فيدل كاستروست كه ميخواهد ميسون را به عنوان هديه اي به (دراگوويچ) Nikita Dragovich در برابر همكاريشان بدهد . اينجا معلوم ميشود آنهايي كه ميسون و تيمش كشته اند بدل فيدل كاسترو بوده است نه خود او .

ميسون: تو مردي... ما تو رو كشتيم
    فيدل كاسترو: نه... شما يه بدل رو كشتيد... فكر ميكني ما نميدونستيم چه نقشه اي داريد؟!
    دراگوويچ: ما هميشه ميدونيم

كاسترو به دراگوويچ ميگويد كه مطمئن شود ميسون حتما عذاب بكشد . ميسون در خلال بازجوييها اعتراف ميكند كه دراگوويچ اين كار را كرده و او بدجور عذاب كشيده است .

فيدل كاسترو (خطاب به دراگوويچ): هر كاري ميخواي باهاش بكن... اون هديه ي من به توست... به افتخار همكاريهاي جديدمون... فقط مطمئن شو كه عذاب ميكشه
    دراگوويچ: اون عذاب كشيدن رو ماوراي تاريك ترين وحشتهاش خواهد چشيد! ( خطاب به ميسون) واست نقشه ها دارم آمريكايي

اين مرحله چيز خاصي نداشت، مرحله ي بعد Vorkuta كه براي من يكي از بهترين قسمت هاي يك بازي تو عمرم بود به زودي...

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من تازه امروز بازیو گرفتم. اول می خواستم بدونم که آهنگ اولش واسه همه همینجوره؟ یعنی تیکه تیکه هست؟ " دینگ - دینگ - دینگ" یک صدا همش میده! بعدش گرافیکشم این که خیلی از نسخه قبلیش پایین تره. واسه همه همینجوره یا مشکل از کنسول یا دی وی دی بازی هست؟ مثلا اونجایی که کمک می کنیم دوستامون با هواپیما دربرن ، بعدش مارو می گیرن ، صفحه سیاه میشه بعدش یک فرمانده رو نشون میده با لباس سبز! اون واقعا گرافیکش مضخرف بود! واسه همه همینه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من تازه امروز بازیو گرفتم. اول می خواستم بدونم که آهنگ اولش واسه همه همینجوره؟ یعنی تیکه تیکه هست؟ " دینگ - دینگ - دینگ" یک صدا همش میده! بعدش گرافیکشم این که خیلی از نسخه قبلیش پایین تره. واسه همه همینجوره یا مشکل از کنسول یا دی وی دی بازی هست؟ مثلا اونجایی که کمک می کنیم دوستامون با هواپیما دربرن ، بعدش مارو می گیرن ، صفحه سیاه میشه بعدش یک فرمانده رو نشون میده با لباس سبز! اون واقعا گرافیکش مضخرف بود! واسه همه همینه؟
    من که همچین مشکلی نداشتم.به احتمال زیاد مشکل خود بازی هست و از دی وی دیه

7. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من که همچین مشکلی نداشتم.به احتمال زیاد مشکل خود بازی هست و از دی وی دیه
    بعدش شما توی "قسمت لوکال > اسپلیت/اسکرین" ، می تونید با دو تا دسته بازی کنید؟ آخه واسه من توی لودیننگش گیر می کنه!

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بعدش شما توی "قسمت لوکال > اسپلیت/اسکرین" ، می تونید با دو تا دسته بازی کنید؟ آخه واسه من توی لودیننگش گیر می کنه!
    راستش امتحانش نکردم
    اگه گیر میکنه پس 100 درصد مشکل از دی وی دیه بازیته.عوضش کن

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

راستش امتحانش نکردم
    اگه گیر میکنه پس 100 درصد مشکل از دی وی دیه بازیته.عوضش کن
    سرمو زدم به دیوار رفتم یکی دیگه گرفتم! ممنون از راهنمایی ها!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب حسین کجا رفتی پس!؟بیا بقیش رو تفصیر کن سرد شد از دهن افتاد!!!
    منتظریم داداش...دمت گرم

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آره بسی حال داد خوندیم! حسین بقیشو هم بنویس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •