بزار روي 16 مشكلت حل ميشه
بزار روي 16 مشكلت حل ميشه
تنظيمات كارخانه بزنيد مشكل حل ميشه
من هم موفق شدم/
سلام به همه دوستان،بالاخره به کمک آموزشی که دوست خوبمون آقای کاظملو گذاشته بودن من هم تونستم وارد منوی مخفی تلویزیون ال جی بشم(مدل42lv3500) و دیجیتال رو فعال کردم که چند تا عکس گرفتم که قرار میدم.فقط یه نکته اونم این که دوستان اگه نتونستید ترانزیستور های داخل آموزش آقای کاظملو رو پیدا کنید میتونید از ترانزیستور های مشابه BC108 و BC109 هم استفاده کنید که تو بازار بیشتر و بهتر گیر میان(خودم از BC109 استفاده کردم)که توی فایل ضمیمه اطلاعاتشون و اطلاعات[SPOILER][/SPOILER] پایه ها رو قرار میدم.نکته مهمتر این که اگه مدار رو درست ساختین و کار نکرد بدونین که پایه های فرستنده مادون قرمز رو جابه جا زدین(چون همین یه اشتباه کوچیک و دقت نکردن به نقشه یک ساعت و نیم از وقت منو هدر داد).راستی کل خرجی که رو دستم گذاشت 3500 تومن بود که اگه زنگ میزدم نمایندگی چون جنس بانه هست باید 25000 تومن پول میدادم.
باز هم ممنون از آقای کاظملو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين ترانزيستورارو گير نياوردم
بهم گفتن C945 مشابه
ازين استفاده كردم ولي كار نكرد
لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز شاید شما پایه های فرستنده مادون قرمز رو جابه جا نصب کردید یا شاید مقاومت ها رو جابه جا زدین و یا شاید هم از روی کانکتور DB9 یا همون 9پین سیم ها رو جابه جا وصل کرده باشین
سلام دوستان عزیز
من یه تلویزیون ال جی lm67100 خریدم ولی گیرنده دیجتالش فعال نیست
لطفا منو راهنمایی کنین باید از IR Transmitter استفاده کنم تا وارد منو مخفی بشم یا راه دیگری هست برای اینکار که آسانتر باشه . من موبایلم امتحان کردم ولی جوابی ازش نگرفتم![]()
باسلام من مدل 42lm66100گرفتم میخواستم ببینم که منو مخفی چجور میاد و سوال بعدی میخواستم بدونم ایا این مدل بلوتوث هم داره؟
سلام دوستان من ی تلویزیون ال جی مدل 42ls4600 گرفتم با پورت lan به اینترنت متصل میشه و همش تیک سبز میخوره.ولی حالا تو گزینه های منو هیچ جایی برای دانلود بازی یا باز کردن سایت نیستودر حالی ک فروشنده گفت میشه فیس بوک و ایمیل هم باهاش چک کرد. در حال حاضر من فقط میتونم نرم افزارشو بروز رسانی کنم و هیچ گزینه دیگه ای ک مربوط به اینترنت و مرورگر باشه در منوش نیست.تورو خدا راهنماییم کنید ینی ورت lan رو فقط واسه آپدیت گذاشتن و بس؟
سوال دومم اینه ک چجوری میشه از گیرنده دیجیتال داخلیش استفاده کرد؟
ممنون![]()
با سلام
تلویزیون lcd sl800 32 اینچ دارم.
آیا روی این تلویزیون گیرنده دیجیتال فعال میشه یا خیر؟
سلا به دوستان عزیز و محترم سوالی دارم
1:من مدل تل خودم رو تو اینترنت چک کردم تو خود سایت ال جی نوشته بود تیونر دیجیتال نداره آیا این روش جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)