تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 97 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام من یه
    LG LCD 42LG808FR دارم تو چندین سایتم نگاه کردم دیدم زده ----t داره به منو مخفی شم با نگه داشتن دکمه منو از ریموت و از پنل دسترسی دارم!! ولی تو اونجا باید کجا رو تغییر بدم نمی دونم!!!
    یه گزینه area option داره که 1 تا 42 توش عدد داره خودشم دفالت روی 7 بود من 2بار یه بار روی 5 گذاشتم یه بارم روی 12 تغییر دادم ولی گزینه ----t نه اومد. . . چی کار کنم!! کسی میدونه؟؟؟

بزار روي 16 مشكلت حل ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من country group را روی IR گذاشتم.دیجیتالش فعال شد ولی نور صفحه کم شد یعنی سنسور هوشمند صرفه جویی برق روی خودکار تنظیم میشود و دیگر گزینه ها از قبیل: خاموش,ملایم,... غیر فعال میشود.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی مدل تلویزیون 42LE4500-TA است.

تنظيمات كارخانه بزنيد مشكل حل ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من هم موفق شدم/

سلام به همه دوستان،بالاخره به کمک آموزشی که دوست خوبمون آقای کاظملو گذاشته بودن من هم تونستم وارد منوی مخفی تلویزیون ال جی بشم(مدل42lv3500) و دیجیتال رو فعال کردم که چند تا عکس گرفتم که قرار میدم.
    فقط یه نکته اونم این که دوستان اگه نتونستید ترانزیستور های داخل آموزش آقای کاظملو رو پیدا کنید میتونید از ترانزیستور های مشابه BC108 و BC109 هم استفاده کنید که تو بازار بیشتر و بهتر گیر میان(خودم از BC109 استفاده کردم)که توی فایل ضمیمه اطلاعاتشون و اطلاعات[SPOILER][/SPOILER] پایه ها رو قرار میدم.نکته مهمتر این که اگه مدار رو درست ساختین و کار نکرد بدونین که پایه های فرستنده مادون قرمز رو جابه جا زدین(چون همین یه اشتباه کوچیک و دقت نکردن به نقشه یک ساعت و نیم از وقت منو هدر داد).راستی کل خرجی که رو دستم گذاشت 3500 تومن بود که اگه زنگ میزدم نمایندگی چون جنس بانه هست باید 25000 تومن پول میدادم.

باز هم ممنون از آقای کاظملو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از ERFAN-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من اين ترانزيستورارو گير نياوردم
    بهم گفتن C945 مشابه
    ازين استفاده كردم ولي كار نكرد
    لطفا راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز شاید شما پایه های فرستنده مادون قرمز رو جابه جا نصب کردید یا شاید مقاومت ها رو جابه جا زدین و یا شاید هم از روی کانکتور DB9 یا همون 9پین سیم ها رو جابه جا وصل کرده باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    استان البرز-کلانشهر کرج

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من یه تلویزیون ال جی lm67100 خریدم ولی گیرنده دیجتالش فعال نیست
    لطفا منو راهنمایی کنین باید از IR Transmitter استفاده کنم تا وارد منو مخفی بشم یا راه دیگری هست برای اینکار که آسانتر باشه . من موبایلم امتحان کردم ولی جوابی ازش نگرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باسلام من مدل 42lm66100گرفتم میخواستم ببینم که منو مخفی چجور میاد و سوال بعدی میخواستم بدونم ایا این مدل بلوتوث هم داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من ی تلویزیون ال جی مدل 42ls4600 گرفتم با پورت lan به اینترنت متصل میشه و همش تیک سبز میخوره.ولی حالا تو گزینه های منو هیچ جایی برای دانلود بازی یا باز کردن سایت نیستودر حالی ک فروشنده گفت میشه فیس بوک و ایمیل هم باهاش چک کرد. در حال حاضر من فقط میتونم نرم افزارشو بروز رسانی کنم و هیچ گزینه دیگه ای ک مربوط به اینترنت و مرورگر باشه در منوش نیست.تورو خدا راهنماییم کنید ینی ورت lan رو فقط واسه آپدیت گذاشتن و بس؟
    سوال دومم اینه ک چجوری میشه از گیرنده دیجیتال داخلیش استفاده کرد؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    تلویزیون lcd sl800 32 اینچ دارم.
    آیا روی این تلویزیون گیرنده دیجیتال فعال میشه یا خیر؟

داره خودمونی میشه majid-n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلا به دوستان عزیز و محترم سوالی دارم
    1:من مدل تل خودم رو تو اینترنت چک کردم تو خود سایت ال جی نوشته بود تیونر دیجیتال نداره آیا این روش جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •