بلوسنس بعضا در پخش MKV و اکثرا در پخش srt مشکل دارد.
بلوسنس بعضا در پخش MKV و اکثرا در پخش srt مشکل دارد.
x.vision xdvb 333 فایل های mkv رو تا چه فرمتی خوب اجرا میکنه.
720p 1080p ؟
تا چه حجمی خوب اجرا میکنه؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟
.
.x.vision xdvb 333 »» 1080p
. حالا من بگم بازم میگن حمایت! ولی، شک نکن زیر 100 تومن فقط بلووووووو.....
. خـوش باشیـد
.
ببخشید
اگر ممکنه جواب سر راست بدید!
بلوسنس به قول دوستمون isfahaneshop در بازار موجود نیست!
شما چی پیشنهاد میکنی؟
من منظورم 1080p 8 GB نبود،نسخه های کم حجم،مثلا 1080p 1.5 GB یا 720p 800 MB
اینا رو چجوری اجرا میکنه؟
سلام .
سه هفنه پیش یه بلوسنسt14 پلاس خریدم تمام شبکه ها با سیگنال بالا نشون میداد ومشکلی نداشت .
ولی سه روزه سیکنال دستگاه قطع وصل میشه و هیچ شبکه ای باز نمیشه .
آنتن چک کردم سالم بود ایکس ویژن وصل کردم به آنتن سیگنال ثابت بود وتمام شبکه ها باز بودن بدون هیچ مشکلی.
بردم نمایندگی جلوی خودم چک کردن ذرست بود با سیگنال ثابت.
آنتن عوض کردم باز هم سیگنال قطع وصل میشه با سه مدل دیگه از دستگاهی مارک دیگه چک میکنم آنتن سیگنال ثابت وپایداری میده .
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان .. من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اینه که بیشتر زیرنویسهای srt رو اجرا نمیکنه! دلیلش چیه؟
راهی هست که بتونم این مشکل و رفع کنم؟ فرمت دیگه ای هست که بشه زیرنویسها رو بهش تبدیل کرد و دستگاه اونها رو پخش کنه؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم..
من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اينه كه يكباره تصوير سياه ميشه تا حالا دو بار اين اتفاق افتاده و كل شبكه ها قطع ميشه اولش فكر كردم ايراد از فرستنده هست ولي بعد از يك بار خاموش كردن ديدم كه شبكه ها همه بدون مشكل در حال پخشه اينم بگم شبكه اي كه در حال پخش بود خيلي خش خشي نشون ميداد مي خوام بدون بلوسنس اينقدر حساسه كه وقتي يه شبكه اي خيلي خش خشي بشه كلا همه كانالها قطع ميشه يا دستگاه من ايراد داره در ضمن قدرت سيگنال دهي دائما در حال تغييره مثلا 62 بعد 54 ميرسه اين نرماله يا نه
.
. فقط جمعه که برف بود و برق نوسان داشت یه لحظه هایی تصاویر خش داشت که زودی برطرف شد..
. خـوش باشیـد
.
احتمالا مشکل از فیش آنتن شماست. متاسفانه مادگی مربوط به ورودی آنتن که پشت دستگاه هست کمی گشاده و فیش های معمولی توی بازار خوب توی اون چفت نمیشن و وقتی اتصال ناقص باشه سیگنال شما دائم کم و زیاد میشه و تصویر مثل سی دی خش دار پخش میشه...![]()
بطور کلی وقتی سیگنال ثابت ندارید همه ی اتصالات فیش آنتن تا خود آنتن رو از نظر محکم بودن و خوب چفت شدن بررسی کنید.
در ضمن تا حد امکان از آنتن هوایی استفاده کنید...
اون اتصال آنتن پشت دستگاه از همه مهم تره برای من چند بار پیشومده که شل بودن فیش آنتن سر جاش باعث از دست رفتن تصویر شده...
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
دوستان یک نگاهی هم به این پست بندازن ببینن نظری ندارن :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)