تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 140 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوست عزیز ماها که وان نداریم هم میتونیم از این شامپو های بدن خنک کننده استفاده کنیم ؟
    سلام..

حالا مگه ما وان داریم آره چرا که نتونی خیلی ام خوبه. خوبیه این شامپو ها اینه که مدت زمان استحمام رو کاهش میدن ، مثلا نیازی به لیف و کیسه و.. نیست.

بازم بگم این بدنتون رو خنک میکنه به شدت :

" شامپوی بدن سیو اسپرتی ، حاوی مواد نرم کننده و خنک کننده "

ولی شامپوی بدن سفیدآب خنک کننده نیست ولی پاک کنندگیش از این اسپرتی خیلی بهتره.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام..

حالا مگه ما وان داریم آره چرا که نتونی خیلی ام خوبه. خوبیه این شامپو ها اینه که مدت زمان استحمام رو کاهش میدن ، مثلا نیازی به لیف و کیسه و.. نیست.

بازم بگم این بدنتون رو خنک میکنه به شدت :

" شامپوی بدن سیو اسپرتی ، حاوی مواد نرم کننده و خنک کننده "

ولی شامپوی بدن سفیدآب خنک کننده نیست ولی پاک کنندگیش از این اسپرتی خیلی بهتره.
    ببخشید اسمیت جون یعنی شما فقط شامپو میریزی رو دستتو و میکشی به بدنت ؟ واقعا تمیز میکنه ؟!! منظورم چربی و عرقه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ببخشید اسمیت جون یعنی شما فقط شامپو میریزی رو دستتو و میکشی به بدنت ؟ واقعا تمیز میکنه ؟!! منظورم چربی و عرقه
    اگه از شامپویی مث " سفیدآب داروگر " استفاده کنی ، بله فقط کافیه با همون دست بدنت رو بشویی.

چون این شامپو خودش ذرات نسبتا زبری داره که باعث میشه مث سنباده عمل کنه و خاصیت صیقل دادن !!

البته به بدن آسیبی نمیزنه و استاندارد هستش. این شامپو بعد از مدتی استفاده پوست بدنتون رو سفید میکنه.

ولی اگه از شامپویی مث اسپرتی خنک کننده استفاده کنی ، حتما نیاز هست که از یک لیف برای شستشو استفاده کنی.

چون خودش زبر نیست.

4. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اگه از شامپویی مث " سفیدآب داروگر " استفاده کنی ، بله فقط کافیه با همون دست بدنت رو بشویی.

چون این شامپو خودش ذرات نسبتا زبری داره که باعث میشه مث سنباده عمل کنه و خاصیت صیقل دادن !!

البته به بدن آسیبی نمیزنه و استاندارد هستش. این شامپو بعد از مدتی استفاده پوست بدنتون رو سفید میکنه.

ولی اگه از شامپویی مث اسپرتی خنک کننده استفاده کنی ، حتما نیاز هست که از یک لیف برای شستشو استفاده کنی.

چون خودش زبر نیست.
    فکر میکنم اینا از نظر بهداشتی و صرفه اقتصادی هم نصبت به صابون بهتر باشن ؟

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کاملا ، فک کنم ایران تنها کشوریه که مردم هنوز از صابون برای شستشوی تمام بدن استفاده میکننــد.

صابون برای شستشوی صورت هستش که اونم در انتخابش خیلی باید دقت بشه.

من اصلا تابحال از صابون استفاده نکردم. از طرفی صابون که داخل حموم هستش خیلی سریعتر میتونه

تبدیل به آب بشه ، حتی با بخار حموم. اما شامپوهای بدن به هرحال دارای بسته بندی هستند و برای

استفاده در میزان مورد نظر خیلی مناسب تر هستند. ازین جهت میشه صرفه جویی کرد.

ولی بهترین روش برای یک استحمام خوب همون Bathtub یا وان حموم هستش ، چون تمام بدنت با مواد

شوینده و کف مورد تماس قرار میگیره و تاثیرش دوچندان هست.

8. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

صابون برای شستشوی صورت هستش که اونم در انتخابش خیلی باید دقت بشه.
    دیگه الان واسه شستن صورت هم از صابون اسفاده نمیشه یا بهتره بگم توصیه میشه استفاده نکنن واز ژل شستشوی صورت استفاده کنن
    من خودم دو ماهی میشه استفاده میکنم خیلی بهتر از صابونه

10. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

آره روش نوشته شده سیو ، شامپو بدن اسپرتی ، حاوی مواد نرم کننده و خنک کننده

شکلشم اینطوریه

به طرز عجیبی خنک میکنه ، خیلی زیاد ، به طرزی که داخل حموم یخ میزنم

از شامپوی سفیداب داروگر هم استفاده کردم محصول داروگر هستش :

یه سری دونه های ریزی داخلش داره مث تایت، که باعث میشه پوستت به خوبی شسته بشه
    منم دارم همین سیو رو
    دقیقا هم روش نوشته شده شامپو بدن اسپورتی با مایع خنک کننده
    فقط قیافش ()فرق می کنه
    عکس روش یه مکعب یخی هست ...

12. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیگه الان واسه شستن صورت هم از صابون اسفاده نمیشه یا بهتره بگم توصیه میشه استفاده نکنن واز ژل شستشوی صورت استفاده کنن
    من خودم دو ماهی میشه استفاده میکنم خیلی بهتر از صابونه
    تائید میشه.

صابون پوست صورت رو خراب میکنه.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من نمیدونم چه فایده ای داره پوستتون یه لحظه یخ کنه یا خنک بشه!!!! مهم موادیه که داخل اون شست و شو دهنده هست و تاثیرش روی پوست.

برای شست و شوی بدن من از این استفاده میکنم....کاملا راضی هستم

ژل شستشوي بدن
    مخصوص پوست هاي چرب،آكنه اي

5 تومن.

حاوي تركيبات پاك كننده غير صابوني موثر و كمپلكس آنتي باكتريال و آنتي فونگال
    با اسيديته سازگار با پوست بدن و همچنين دارا بودن قدرت پاك كنندگي و كف كنندگي مناسب، ترشح چربي پوست را تنظيم كرده با مهار رشد باكتري ها و قارچ ها سطح پوست را كاملا تميز نموده سبب رفع بوي نامطبوع بدن گرديده و به بهبودي جوش هاي بدن كمك شاياني مي نمايد ضمن آنكه عصاره هاي گياهي موجود در فرمولاسيون اين فرآورده نيز موجب التيام و كاهش التهابات پوست شده ، نرمي و لطافت آن را نيز سبب مي گردند
    مواد موثره
    كليمبازول: يك آنتي فونگال موثر است كه با جلوگيري از هيدروليز ليپازها از رشد قارچ ها بر سطح پوست بدن و ايجاد و تشديد جوش هاي التهابي جلوگيري مينمايد ودر درمان درماتيت سبورئيك، پوسته پوسته شدن و كاهش قرمزي پوست نيز بسيار موثر است
    پيروكتون اولامين: با اثر بر طيف وسيعي از قارچ ها و باكتري ها و جلوگيري از رشد ميكروارگانيسم هاي مضر بر سطح پوست سبب حفظ سلامت پوست و جلوگيري از ايجاد جوش و آكنه گرديده و از ايجاد بوي نا مطبوع بدن نيز جلوگيري مي نمايد. خواص سبورئيك بسيار قوي اين ماده از ترشحات اضافي غدد چربي پوست جلوگيري نموده ضمن آنكه با حفظ ميزان فلور باكتريايي نرمال پوست در رفع قرمزي و التهاب آكنه هاي موجود نيز موثر مي باشد
    اسيد ساليسيليك: اين ماده با دارا بودن اثرات كراتوليتيكي منحصر به فرد و جلوگيري از بسته شدن منافذ پوستي از ايجاد كومدون هاي سر بسته ممانعت كرده و با تسهيل خروج سبوم از ايجاد آكنه نيز جلوگيري مي نمايد.اين تركيب همچنين با افزايش پوسته ريزي طبيعي پوست سبب جداسازي لايه خارجي ، خشن و فرسوده پوست گرديده و نمايان شدن لايه هاي زيرين و جوان پوست ، ايجاد ظاهر مناسب، طراوت و شادابي پوست را موجب مي شود
    عصاره ليكوريس: گلابريدين اين عصاره سبب كاهش التهابات و بهبود ساختار و رنگ پوست گرديده و گلابرين آن داراي خواص آنتي اكسيداني قوي و مشابه با ويتامين اي. مي باشد و ليكوكالكن موجود در آن با كنترل ترشحات سبوم از رشد باكتري ها و ايجاد آكنه بر پوست جلوگيري مي نمايد
    عصاره رزماري : اين عصاره از ديرباز با توجه به خواص درماني فراوان مورد استفاده بوده است و با كمك به فرآيند گردش خون مويرگي و با توجه به آنتي اكسيدان هاي خاص موجود در ساختار خود سبب كاهش آسيب هاي ناشي از عملكرد راديكال هاي آزاد بر پوست افراد مي گردد

اینم برای پوست های خشک :

Last edited by Ali_softcenter; 11-08-2012 at 21:16.

15. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چون خودش زبر نیست.
    دکتر سوال دارم
    فرق اسکراپ بدن با ژل شستشویی که گفتید دونه دونه زبری داره چیه؟همونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •