شما مذکرید یا مونث؟یا دو جنسه؟
کلا ادکلن های شنل ماندگاری زیادی ندارن.ولی پخش کنندگی خوبی دارن.
شما مذکرید یا مونث؟یا دو جنسه؟
کلا ادکلن های شنل ماندگاری زیادی ندارن.ولی پخش کنندگی خوبی دارن.
قیمتش یکم ارزونتره ! دقت کنید تقلبی نباشه !![]()
100 میله ها
آخه دیدم گفتین 50 میلش حدود 45
50 میل 48 یا 49 تومنه ! من گفتم تخفیف گرفتم از آشنا ! ولی 100 میل 59 تومن بود اینجا ! واسه تشخیص غیر تقلبی بودنش میتونید یه نگاه کلی به ریختش کنید ! من تقلبی شو دیدم ! افتضاحه !
و یا زیر شیشه که مشخصات نوشته شده یه شماره ای رو شیشه -- شده ! اونم وجه تمایزی میتونه باشه !
من تقلبیش رو دیدم با اصلیش مو نمیزد(2500 میداد).فقط دنباله تسترش باشید.![]()
احتمالا تسترش رو بگیرم.
سلام
یه اتکلون میخوام حدود 50 تومن.مردونه!
بوش خیلی باحال باشه.با موندگاری خوب
محتوای مخفی: توضیح
با توجه به اسپویلر.بوش همه پسند باشه.نه من پسند.
دوست دارم بوش خاص باشه.طوری که اطرافیان که این بورو شنیدن یاد من بیفتن.اما مشکل اینجاس که هرچی که خوب باشه خوب خزوخیل میشه دیگه!
یکی بگه این میل که میگید چیه؟!فکر میکردم مقدار عطرشه . اما دیدم میل که دوبرابر شد قیمت خیلی کم بالا رفت!
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
راستی نظر دادید بیزحمت مشخص کنید مذکرید یا مونث...
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
تستر که میگین چیه؟
tester ؟
منم این عطر رو داشتم اصلا روی پوست من موندگاری نداشت ولی بوش معرکست...ضمنا قلابی هم داره!
دوستان بهترین راه حل برای این که تقلبی بهتون نندازن اینه که از جای معتبر بگیرین
اما اکثر ادو کلن های معروف تقلبی هم دارن که در بعضی مواقع اصلا با مدل اصلی مو نمی زنه، بعضی وقتا هم بوشون خیلی شبیه به اصله(معمولا تو بوهای تند) ولی موندگاریشون....
تشخیص اون بولگاری آکوا با بو کردن خیلی تابلویه چون تقلبیش به نظرم بوی الکل بدی می ده،ولی ظاهرش دقت می خواد که با اصلش اشتباه نگیرین![]()
تستر دیـــگـه ! خمون کاغذایی که تو خیابون میگرن ور میداری یکم بو میکنی بعد میندازیش وسط پیاده رو ! به اون میگن تستر !باید تسترشو پیدا کنی نگهش داری ببینی چقد میمونه !
شما بولگاری آکوا بگیر بد بود با من !
در ضمن من تقلبی آکوا رو تا به حال ندیدم ! ولی واسه یه مدل دیشگو دیدم خیلی خیلی ضایع بود ! شما از جای معتبر بگیر !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)