دوستان لپ تاپ Samsung 550P5C چطور لپ تاپی هست؟
فقط برام این مهمه که نگام بازی داغ نکنه زیاد کسی داره ازش؟
ممنون میشم جواب بدید
دوستان لپ تاپ Samsung 550P5C چطور لپ تاپی هست؟
فقط برام این مهمه که نگام بازی داغ نکنه زیاد کسی داره ازش؟
ممنون میشم جواب بدید
منم تو فکر خرید این لپ تاپ بودم ولی چون کارت گرافیکش نسبت به کارتی که لپ تاپ کنونی داره زیادی فرقی نداره بی خیال شدم .. در واقعا کارت گرافیکم جی تی 450 ست و اون یکی 650 هستش که ارزش تعویض و قیمت 3.800 رو نداشت .. تمام لپ تاپ های دنیاست و سخت افزار های دنیا برای کارهای سنگین داغ میکنن و این یه چیز عادیه .. ولی در کل بین همه لپ تاپ ها سامسونگ رو دیدم که در حالت عادی بی صدا و خنکه ولی در حالت گیم داغ میشه که گفتم عادیه ... در کل اگه خواستی بخری من میتونم برات ارزونتر پیدا کنم چون اونجا پارتی دارم![]()
سلام .من نیت کردم همینو بخرم تا چند می تونی جورش کنی ؟
بهم پیام خصوصی بده تا بهت بگم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من لپ تاپ سامسونگ NP300E5X - S01 AE را دارم . تازه ویندوز 8 نصب کردم . فقط یکم با نصب درایور هاش مشکل دارم . کلید Fn با یکسری از دکمه ها مثل صدا و نور کار میکنه ولی با کلید های روشن و خاموش کردن بلوتوث و وایرلس و فن ( حالت سایلنت مود ) کار نمیکنه . فکر نیمی کنم خیلی با 300e5z فرق کنه کلا .
یه مشکل دیگم اینه که تاچ پدم یه قسمت هاییش بصورت مولتی تاچ نصب نشده و درایورش رو هم با استفاده از برنامه آپدیتر سامسونگ نتونستم پیدا کنم .
( مثلا قبلا توی تنظیمات مولتی تاچش که میرفتی میشد تنظیم کنی که با لمس دو انگشتی عمل کلیک راست رو انجام بده ) یا بشه باهاش اسکرول یا بالا و پایین کرد صفحه ها رو . . .
ممنون میشم یکی کمکمون کنه .
یه لینکی . چیزی
Last edited by S.M.B; 13-01-2013 at 14:18.
خوب منم روی لپ تاپم که rf511 هست ویندوز 8 نصب کردم و اون حالت سایلنت مودش از کار افتاد ولی خوب من مشکلی نداشتم باهاش .. ولی بقیش رو از روی درایو 7 نصب کردم همش کار میکرد ... شما برای تاچ پد وارد این سایت شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ببین چیزی پیدا میکنید اگه هم پیدا نکردید اسم برنامش اینه برای دانلود سرچش کن
ELAN MICROELECTRONIC
یا
ETD WARE PS/2
من چند روزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دی جی کالا گرفتم ولی درایور هاش باهاش نبود
از سایت سامسونگ هم درایو داونلود کردم ولی قبول نمیکنه ..نصب نمیشه..ویندوز 32 بیت 7
سلام دوستان من دیروز لپ تاپ مدل np350v5x رو خریدم.......نظرتون چیه....قیمتشم بود 2400000 ...گزینه بهتری هم بود به جای این؟! ممنون
سلام.من بین k56cm ایسوس np530u4c-s01 سامسونگ موندم.
به نظرتون سامسونگ ارزش خرید رو داره؟واسه چی ممنون
سلام الان وضعیت گارانتی سامسونگ به چه صورت هست بهترین شرکتی که گارانتی میکنه چه شرکتی هست ؟
مخصوصاً مدل NP350V5X که با دو کانفیک توی بازار موجوده یکی رم 4 و هارد 500 و اون یکی رم 8 و هارد 750 مدل اول رو گارانتی تحلیل رایانه و هماهنگ و ایران دیدم ولی کانفیگ دوم رو مطمئن نیستم گارانتی داره یا خود شرکت رم و هادر رو زیاد کرده.
لطفاً اگر در این زمینه کسی اطلاعی داره یا این لپتاپ رو داره از تجربه خودش بگه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)