خوب اگه پست قبلی منو بخوانی من هم همینو نوشتم.
در ضمن من برادر نیستم.خواهرم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
خوب اگه پست قبلی منو بخوانی من هم همینو نوشتم.
در ضمن من برادر نیستم.خواهرم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
توی سایت ویکی پدیا نوشته کولر آبی چون بیشتر توی ایران مصرف داره بهش میگن کولر ایرانی
من میخواستم بپرسم توی خارج مثلا اروپا و امریکا یا مثلا شرق آسیا کلا جاهای دیگه چطور خودشون رو خنک میکنن؟
همه کولر گازی دارن؟ یا وسیله دیگه ایی؟
همه کولر گازی دارن ... کولر آبی نسلش فقط تو ایران باقی مونده
کولر گازی برای مناطق گرم و مرطوب خوبه کولر آبی برای مناطق گرم و خشک مناسبه .ضمن اینکه هزینه ی برقی کولر گازی چهار برابری کولر آبیه .( بعد از هدفمندی و قبض های گاز انچنانی حالا باید منتظر قبض های برق انچنانی باشیم ،مخصوصا کسایی که کولر گازی دارن و این که متاسفانه هزینه ی استفاده از برق خیلی از آب بیشتره در حال حاضر )
استفاده طولانی مدتش مشکلاتی داره ... بخاطر افزایش رطوبت هوای ساکناون وقت کولر آبی چیزه بدیه؟
ما که تو کویر زندگی میکنیم و اصولا چیزی به نام رطوبت نداریم باز هم کولر آبی چیزه بدیه؟
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
کولر گازی هم برق استفاده میکنه هم گاز؟ من فکر می کردم فقط با گاز کار میکنه
دوست عزیز منظور از کولر گازی ( به طورخاص واژه ی گاز ) ، گازی هست که اساس سیستم خنک کننده ی (فشرده ساز یاکمپرسور) رو تشکیل میده ، مثل گاز CFC ( کلرو فلوئورو کربن) یخچال ، گاز کولر اتومبیل و ... نه گاز CNG .کولر گازی هم برق استفاده میکنه هم گاز؟ من فکر می کردم فقط با گاز کار میکنه
Last edited by Ezel; 10-06-2011 at 14:58.
همه که نه خیلی از مناطق اروپا هیچ نیازی به کولر ندارن چون دماش تو تابستون هم از 30 بیشتر نمیشه
نخیر عزیز از چیلر و سیستم ها خنک کننده اجتماعی هم استفاده میکنن مثل چیلرو فن کوئل با هم
نخیر چیز بدی نیست
اما راندمانش نسبت به کولر گازی پایین تره
تایید میشه
اما اینم در نظر بگیرین که کسی که کولر گازی داره باید تمام منافذ خونه اش بسته باشه و خونه باید همه جاش عایق کاری باشه
پنجره های دوجداره هم خیلی خوبه
اونوقت کولر گازی هم مثل یخچال عمل میکنه و اگر 24 ساعت روشن باشه مثلا دما رو بزاری رو 25 کولر فقط روشن میشه و دما رو پایین میاره و دوباره خاموش میشه که در کل 10 ساعت هم شاید کار نکنه
در ثانی برق در اروپا نسبت به آبی که ما اینجا داریم مصرف میکنیم خیلی ارزونتره
یه سوالی من داشتم
اتوبوس های بین شهری کدومش از نظر راحتی و امکانات بهتر ؟ من واسه کاری می خوام برم مشهد متاسفانه قطار که پر شده ، هواپیما هم که خطر جانی داره می مونه اتوبوس ، حالا کدوم شرکت بهترین امکانات و راحت ترین اتوبوس رو داره چون من قدم یکم بلنده پام اذیت میشه تو اتوبوس می خوام راحت باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)