سلام.
دوستان تو سیستم اندروید یه همچین چیزی هست که یه بار که با یه گوشی پایر (pair) میشه ، وقتی گوشی ها کنار هم باشن بدون اینکه بلوتوث باز باشه میشه اطلاعاتو کپی کرد؟
سلام.
دوستان تو سیستم اندروید یه همچین چیزی هست که یه بار که با یه گوشی پایر (pair) میشه ، وقتی گوشی ها کنار هم باشن بدون اینکه بلوتوث باز باشه میشه اطلاعاتو کپی کرد؟
سلام.
آیا آپدیت آندروید 4 برای گوشی های ™XPERIA در دسترس هست؟ (در حال حاضر میشه توی ایران دانلود کرد.)
گوشی من XPERIA™ mini pro است.
فعلن xperia neo v xperia arc s , xperia ray اپدیت اندروید4براش اومده برای این گوشی که شما گفتین اپدیت اندروید4هنوز نیومده
سلام به دوستان
من 6ماهه گوشی گلکسی اس گرفتم این یه ماهه اخر وقتی گوشی رو خاموش میکردم 10 مین طول میکشید تا روشن میشد بعضی وقتا هم وقتی بالا میومد حافظه خود گوشی 8گیگ رو نمیخوند تا اینکه چند روز پیش دیگه روشن نشد
رفتم فلش کردم بازم بالا نیومد مشکلش چیه کسی میدونه؟؟؟![]()
سلام دوستان . گوشی من آرکه معمولیه. هرکاری میکنم حافظه Ram از 80 مگابایتبیشتر نمیشهو چند تا برنامه هم پاک کردماما توفیری نکرد. وقتی چندتا صفحه وب با هم باز میکنم اصلا پوشی میره تو باقالیا و همش force close میده. چیکارش کنم؟
با تشکر
بیشتر میخوره نرم افزاری باشه.اطلاعات لازمتون رو از روی مموری کارت منتقل کنید به کامپیوتر و مموری رو فرمت کنید.از اطلاعات و برنامه ها بک آپ بگیرید و رام رو دوباره نصب کنید.درست میشه
اگه همه جا force close میگیره مطمئنا مشکل از رامه. ولی gemini task manager ,gemini application manager رو نصب کن. هم بیشتر واست رم خالی میکنه. هم اینکه میتونی ببینی چه برنامه هایی رم رو مصرف میکنن و ببندیشون
با سلام .من xperia arc s دارم .بعد از نصب نرم افزار مربوطه در کامپیوتر(sony pc companion)،برنامه پیغام داد که آپدیت android 4.1 موجود است.با توجه به اینکه من از آپدیت تجربه خوبی ندارم ویکبار یک گوشی نوکیا ام (5230) بعد از آپدیت کلا فارسی رو از دست داد و یک گوشی دیگرم کلا داغون شد و هنوز هم درست نشده.آیا با آپدیت به این ورژن این مشکلات پیش خواهد آمد با خیر؟با تشکر
آپدیت گوشی های سونی اریکسون خیلی راحت هست.
با برنامه update service بهتر میشه آپدیت کرد.از اون استفاده کنید.
فقط توی مرحله آخر که داره فایلهای دانلودی رو روی گوشی میریزه نباید گوشی از کابل جدا بشه.مرحله حساسش همینه.خیالت راحت.بی مشکل پیش میره.
ممکنه اکسپریا X10 به آندروید 4 آپدیت بشه؟
Sent from my X10S
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)