سوال خاصی من ندارم اما لطفا اگه میشه چند تا عکس با کیفیت باهاش بگیر بذار اینجا تا کیفیت واقعی دوربینشو ببینیم. ممنون
سوال خاصی من ندارم اما لطفا اگه میشه چند تا عکس با کیفیت باهاش بگیر بذار اینجا تا کیفیت واقعی دوربینشو ببینیم. ممنون
مقایسه بسیار جالب بین فیلم برداری N8 و Iphone 4 به طور همزمان.صدای فیلم برداری رو هم مقایسه می کنه.امیدوارم تکراری نباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي جوابي نداره
انهايي كه خريدين رو گوشيتون چي نوشته
من سرعتم خیلی پایینه نمیتونم عکس بزارم ولی عکسهاش واقعا خوب و با کیفیته ! عالیه ...و حجمش هم حدود 2 مگابایت میشه 12 مگا پیکسل
Last edited by alimara; 01-11-2010 at 20:42.
بله چینی ها نوشته چین
و فنلاندی ها نوشته فنلاند
اینم عکس گوشی مهرداد تو موبایلستان
![]()
آقا این ویدیو رو حتما ببینید.علارغم اینکه هر دو گوشی HD فیلم میگیرند و ظاهرا نباید تفاوت محسوسی وجود داشته باشه ولی N8 واقعا سرتره.حتی توی ضبط صدا حین فیلم برداری.
امروز از نمایندگی مرکزی اتصالات اینترناشنال قیمت گرفتم:
نوکیا n8 با گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا + بیمه سامان 920 هزار تومان
1.میشه تو بازار ایران با گارانتی اصلی ساخت فنلاند هم سفارش داد یا خریداری کرد؟ کسی بره سوال کنه از نمایندگی بی زحمت
2.فنلاندی هاش فکر کنم که قاچاقی باور بازار شدن نه؟ فارسی هم اصولا نباید داشته باشند و باید تغیر پروداکت کد داد و فریم ویر کرد (البته فقط فرضیه هستش)
3.از نظر مونتاژ اصولا و قائدتا نباید ساخت چین و فنلاند باهم فرق داشته باشه چون خط تولید فنلاند تو چین داره این گوشی ها رو می سازه با همون متخصصیان فقط واسه اینکه قیمت تمام شده گوشی کمتر بیاد (البته اینم جای شک داره) ولی چون نوکیا معتبره و هیچ وقت کاری نمیکنه که حیثیت و کیفیت نام تجاری و محصولاتش زیر سوال بره صدردصد ساخت چین ها تایید شده و کیفیتشون همونیه که تو فنلاند زده میشه ولی به نظر من نوکیا با نام فنلاند شناخته شده و به آدم روحیه خوبی میده
4.دوستانی که خریدن چرا اینقده خساست به خرج می دن؟ یکم عکسهای بیشتری بزارن یکم تست های بیشتر انجام بدن توضیحات کافی بدن اجمالی حرف زدن زیاد تو کار بروبکس تخصی انجمن نیستش!
5.ممنون
بروبکس به این اگهی هم یه نگاهی بندازید.البته خود من نمی تونم اطمینان کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس دومیه گوشیه منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)